arkadaşlar ben cüneyt özekte ameliyat oldum olmayan arkadaşlar varsa bir kez görüşsünler derim .çok doğal burunlar yapıyor.ayrıca ilk görüşmeye gittiğimde çok sıcak karşıladı sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi bana çok güven verdi hiç düşünmedim bile cuma günü görüştük salı günü ameliyattaydım bugün 16. günüm daha şiş inecek demesine rağmen çok güzel gözüküyor.tavsiye ediyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aybendor Burun Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi aybendor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Moper canım hadi hayırlısı hepinizin adına sevindim cok dogru kişiye teslim ediyorsunuz burunlarınızı kızlar hiç süpheniz olmasın:))) opüyorum hiç korkmayın ameliyattan sonra ertesi gün tampon cıkınca kus gibi oluyorsunuz ne agrı ne morluk sadece biraz şişlik oda olsun artık:)
merhaba,
burun estetiğine karar vermiş ve aylardı bu nedenle internette dolaşan biriyim..herkes ufuk bilkayı tavsiye etti ve randevu alıp gittim..ameliyat günü bile belirledik fakat ameliyat öncesi kendisi bilgisayar üzerinde çalışacaktı..geçen hafta bu ameliyata tamamen karşı olan erkek arkadaşımlar resimleri görmeye gittik(belki resimleri görünce fikrini değiştirir diye düşünmüştüm)ama sonuç tamamen faciaydı sonuç olarak vazgeçtim tabi..haftasonuda can kopalla görüşmeye gideceğim..resimleri olan arkadaşlar yardım edebilirmi??
burun estetiğine karar vermiş ve aylardı bu nedenle internette dolaşan biriyim..herkes ufuk bilkayı tavsiye etti ve randevu alıp gittim..ameliyat günü bile belirledik fakat ameliyat öncesi kendisi bilgisayar üzerinde çalışacaktı..geçen hafta bu ameliyata tamamen karşı olan erkek arkadaşımlar resimleri görmeye gittik(belki resimleri görünce fikrini değiştirir diye düşünmüştüm)ama sonuç tamamen faciaydı sonuç olarak vazgeçtim tabi..haftasonuda can kopalla görüşmeye gideceğim..resimleri olan arkadaşlar yardım edebilirmi??
arkadaşlar ben cüneyt özekte ameliyat oldum olmayan arkadaşlar varsa bir kez görüşsünler derim .çok doğal burunlar yapıyor.ayrıca ilk görüşmeye gittiğimde çok sıcak karşıladı sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi bana çok güven verdi hiç düşünmedim bile cuma günü görüştük salı günü ameliyattaydım bugün 16. günüm daha şiş inecek demesine rağmen çok güzel gözüküyor.tavsiye ediyorum
konu baslıgı ozellıkle CEMIL TUGAY olan bır yere CUNEY OZEK ıle ılgılı yorum yapılması bana cok komık geldi...
merhaba,
Allah Allah sorun bende mı acaba?
can kopal a aıt konular da var burada?oraya sorsanız daha ıyı olmaz mı?
- 17 Şubat 2009
- 104
- 29
- 298
- 40
Ben istanbulda yaşıyorum 3 senedir doktor araştırıyorum hiç emin olamadım tam karar verdim diyorum sonra bi resim görüyorum vazgeçiyorum ama cemil beyin yaptığı burunlar tam istediğim gibi istanbul gibi doktor cenneti bi yerde izmire ameliyat olmaya gitsem nasıl olur acaba kontrollerde zor olur istanbul-izmir çok yorulurum ufff ya ama aklım cemil beyde kalacak şimdi ne olacak hadi söyleyin bakalım
İzmir de kalabileceğin birileri yok mu hiç canım?bence ac konus bi..İstanbul dan Veli'den de kontroller ne zaman olur vs diye bi sor..
millet İzmir den İstanbul a geliyor :) sen tersi :) İstanbul da da emre İlhan i söylüyorlar canım..bi araştır bence..gerçi arastirmissindir sen mutlaka :)
Cemil bey i bade sayesinde tanıdım:) inşallah benimde doktorum olacak :)
millet İzmir den İstanbul a geliyor :) sen tersi :) İstanbul da da emre İlhan i söylüyorlar canım..bi araştır bence..gerçi arastirmissindir sen mutlaka :)
Moper canım hadi hayırlısı hepinizin adına sevindim cok dogru kişiye teslim ediyorsunuz burunlarınızı kızlar hiç süpheniz olmasın:))) opüyorum hiç korkmayın ameliyattan sonra ertesi gün tampon cıkınca kus gibi oluyorsunuz ne agrı ne morluk sadece biraz şişlik oda olsun artık:)
cnm çok teşekkür ederim inş atlatayım bir an öncede geçsin gitsin..sabırsızlıkla bekliyorum bakalım artık...sen nasılsın bu arada şişliklerin indimi memnunmusun?
Son düzenleme:
arkadaşlar cemil bey bana tasarım yaptı. albüm yaptım. fikirleriniz benim için önemli
tasarımlara baktım bnce mukemmel olmusss :)
tasarımlara baktım bnce mukemmel olmusss :)
ay çok sağol canım beni cesaretlendirin lütfen:)
ay çok sağol canım beni cesaretlendirin lütfen:)
ben kesınlıkle cok cok begendım cesaretını kaybetme bence :)
arkadaşlar cemil bey bana tasarım yaptı. albüm yaptım. fikirleriniz benim için önemli
cnm çok güzel olmuş gerçekten çok beğendim
- 17 Şubat 2009
- 104
- 29
- 298
- 40
İzmir de kalabileceğin birileri yok mu hiç canım?bence ac konus bi..İstanbul dan Veli'den de kontroller ne zaman olur vs diye bi sor..
istanbul sınırları içinde araştırmadığım görüşmediğim bir doktor var mı bi sor bakalım hepsinin adını biliyorum ama hiçbiri içime sinmedi içime sinen 1-2 doktorda 10.000 tl istiyorlar o parayı burnuma vereceğine araba alırım moralim daha çok düzelir nisana kadar kesin olucam süre koydum kendime izmir işi olmazsa emre ilhana olurum sanırım ama beğendim gerçekten cemil beyi
altın kızlar sizleri seviyorum! inşallah bir gün tanışmak nasip olur.
inş tatlım ya bu arada sen kesin kararını verdinmi
arkadaşlar aslında tasarım ve cemil bey içime acayip sindi. çok sevdim cemil beyi. fikirlerimiz de uyuştu. ama işte acaba başka doktorla görüşsem mi diyorum. biliyorsunuz öngörüşme içinde para alıyorlar. gereksiz yere en az 100 lira vermek istemiyorum.
ben birde parasz diye fahri molaya gttım. hayatımda bu kadar patavatsız doktor görmedim.senin burnundan çok güzel bi burun olmaz olsada domuz burnu gibi olur boşver sen yaptırma dedi. öle olunca acaba cemil bey çok mu abarttı dedim. yanı aklımda bu yuzden bi 3. doktor meselesi var. ama birde para meselesi var şimdi bı başka doktor olarak kime gidebilirim diyorum. bi diyorum ne gerek var. altın kızlar sizce ne yapmalıyım.
tonton cemil beyin bir cümlesi beni çok etkiledi '' ben insan hayatının öneminin farkındayım''
ve sitesinde de aristo'nun bir sözü var '' güzellik herhangi bir referans mektubundan daha etkilidir''
ben birde parasz diye fahri molaya gttım. hayatımda bu kadar patavatsız doktor görmedim.senin burnundan çok güzel bi burun olmaz olsada domuz burnu gibi olur boşver sen yaptırma dedi. öle olunca acaba cemil bey çok mu abarttı dedim. yanı aklımda bu yuzden bi 3. doktor meselesi var. ama birde para meselesi var şimdi bı başka doktor olarak kime gidebilirim diyorum. bi diyorum ne gerek var. altın kızlar sizce ne yapmalıyım.
tonton cemil beyin bir cümlesi beni çok etkiledi '' ben insan hayatının öneminin farkındayım''
ve sitesinde de aristo'nun bir sözü var '' güzellik herhangi bir referans mektubundan daha etkilidir''