Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aybendor Burun Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi aybendor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşlar bgn cemil beyle görüştüm. sakinliği gerçekten huzur ve güven veriyor. kadınlar kulubünden buldum sizi dedim. şaşırdı. orası çok tehlıkeli zeminmiş bi hata olsa duyulcak yani diyo:)
gerçkten çok tatlı birisi. badenın fotolarını gösterdim tanıdı. sonra bana bi tasarım yaptı. sonra bnm fikrimi alarak tasarım yaptı çok kötüydü. kendı söylediği baya iidi. daha üzerinde çalışcam dedi. bn dedim çizimlere yakın mı oluyor sonuçlar. o da dediki gerçeği söylememi istiyorsan söyleym bundan yüz kat daha güzel olur dedi. ben kararımı verdim!
sonra bi arkadaş demişti. fahri molayada gttım . aslında cemil beyde karar kılmıştım. ama yinede gttm. ama söylediği olumsuz şeylerle ağlayacak duruma geldi. yaptığı tasarımın şuan ki burnumdan pek bi farkı yok. en azından estetik yaptırıpta hala çirkin olmak istemem.
ocak sonunda cemil beye ameliyat olucam inş
gerçkten çok tatlı birisi. badenın fotolarını gösterdim tanıdı. sonra bana bi tasarım yaptı. sonra bnm fikrimi alarak tasarım yaptı çok kötüydü. kendı söylediği baya iidi. daha üzerinde çalışcam dedi. bn dedim çizimlere yakın mı oluyor sonuçlar. o da dediki gerçeği söylememi istiyorsan söyleym bundan yüz kat daha güzel olur dedi. ben kararımı verdim!
sonra bi arkadaş demişti. fahri molayada gttım . aslında cemil beyde karar kılmıştım. ama yinede gttm. ama söylediği olumsuz şeylerle ağlayacak duruma geldi. yaptığı tasarımın şuan ki burnumdan pek bi farkı yok. en azından estetik yaptırıpta hala çirkin olmak istemem.
ocak sonunda cemil beye ameliyat olucam inş
dostlarım sizi seviyorum iyi ki denk geldik!
bende cemil beyle görüştüm çok güven veren bir doktor ayrıca olan bir hastasınıda gördüm çok dogal ve güzeldi
- 15 Ağustos 2009
- 305
- 3
- 118
cemil bey amelşyat için tek fiyat veriyormuş. 3 bin dedi kimse için çifte standart yapmıyorum dedi. hastane masrafları dahilmiş. bir gece hastanede kalıyormuşsun.
teşekkür ettim...
bende cemil beyle görüştüm çok güven veren bir doktor ayrıca olan bir hastasınıda gördüm çok dogal ve güzeldi
canım sen naptın ameliyat oldunmu yada ne düşünüyosun cemil beyimi?başka bni doktormu benim kafam çok karışık yardım edin
canım sen naptın ameliyat oldunmu yada ne düşünüyosun cemil beyimi?başka bni doktormu benim kafam çok karışık yardım edin
cnm henüz olmadım ama gün sayıyorum ocağın ilk haftası cemil beye olacağım inş gelişmelerden haberder ederim
cekhu nerdesinnnn aynı haftamı ameliyat olacagız biz senle
aaaaa bak kac günlerdir buraya bakmıyorum şimdi şeytan dürttü bakayım dedim :) iyiki de bakmisim:)
evet canım bende ilk haftası istiyorum hatta 3 Ocak ya da 4 Ocak diye düşünüyorum :) bu hafta gidemedim Cemil bey e ama haftaya mutlaka gidip ameliyat tarihimi alicam :) sen hangi günleri düşünüyorsun?kesin karşılaşırız kontrollerde falan :))))
aaaaa bak kac günlerdir buraya bakmıyorum şimdi şeytan dürttü bakayım dedim :) iyiki de bakmisim:)
evet canım bende ilk haftası istiyorum hatta 3 Ocak ya da 4 Ocak diye düşünüyorum :) bu hafta gidemedim Cemil bey e ama haftaya mutlaka gidip ameliyat tarihimi alicam :) sen hangi günleri düşünüyorsun?kesin karşılaşırız kontrollerde falan :))))
cekhu ben 3 ocaga gün aldım aynı zamanda olucaz desene mutlaka karşılaşırız o zaman:)))
cekhu ben 3 ocaga gün aldım aynı zamanda olucaz desene mutlaka karşılaşırız o zaman:)))
:))))) evet canım aynı gun olursak cok gulerım :) odadan odaya zıyarete gelır gıderız artık sabah a mı aldın randevuyu?
ben sabah hemen olayım ıstıyorum cunku :) eger sen kaptıysan ben 4 ocak olabılırım
:))))) evet canım aynı gun olursak cok gulerım :) odadan odaya zıyarete gelır gıderız artık sabah a mı aldın randevuyu?
ben sabah hemen olayım ıstıyorum cunku :) eger sen kaptıysan ben 4 ocak olabılırım
evt cnm sabaha aldım bir gecede hastanede kalınacak ertesi gün ziyaretine gelirim artık
evt cnm sabaha aldım bir gecede hastanede kalınacak ertesi gün ziyaretine gelirim artık
tamam o zaman tarih ve saat alır almaz haber veriyorum canım sana :) kahveye ya da câya bekleriz :)))))))