saol bade valla aynen öyle nerden nereye kaç aydır araştırıyorum bende unuttum...sanada teşekkür etmek lazım cemil beye gitmeme sen sebep oldun...resimlerini görmeseydim gitmeyecektim
canim cok gecmis olsun odedigin fiyati mumkunse ogrenebilirmiyim?
ozeldende donebilirsin?
bende izmirde dusunuyorum ameliyatimi
tesekkur ederim.
cnm hiç ağrım acım olmadı...ben ameliyatdan önce hastanede kalmak istemiyordum ama iyikide kalmışım bebek gibi baktılar resmen...ben böyle ilgi alaka görmedim....çook memnun kaldım yani..hiç korkmayın ağrı sızı yokk...sadece 2. gün biraz şişlik oldu oda şu an geçti zaten normal yüzüm yani...hiç korkmayın çok rahat geçiyo...ki benim cnm çook tatlıdır
3 ocakta ameliyatımı oldum çok rahat geçti hiç ağrım olmadı...şu an atel var çıktıgı zaman sonucu yazıcam mutlaka...
cnm morluk filan olmadı benim atel bugun alındı yani 1 hafta sonra..bant takıldı...oda kalıcak bikaç gün...korkma cemil beyin eli çok hafif...kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ederim...
cnm dr ateli çıkardıgında gösterdi aynada ben çok begendim gerçi ucu ve yanları şişti ama istediğim gibi olmuştu...içime sindi yani...bide benim bu 3. ameliyatımdı yani bu kadar iyi bi sonuç beklemiyodum açıkçası..çünkü hangi doktora gittiysem işin zor demişti...
benim burnum kadar kötümüydü? benim yanda kemikte ble çökme var
cekhu senin ameliyat ne zaman
ahaha cekhu ya=) bende öle düşünüyorum ..sende ol artık ameliyatını merak ediorum:)
ayy kızlar içime su serptiniz çok tedirgindim ama şimdi daha iyiyim. hepinize çok teşekkürler
ayy kızlar içime su serptiniz çok tedirgindim ama şimdi daha iyiyim. hepinize çok teşekkürler
cnm hiç tedirgin olma..emin ellerdesin inan...kendinde görüceksin zaten ameliyatdan sonra:))yazarsın artık...biz cekhuyla birlikte atlattık:))darısı başınıza:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?