incicim,aynı sey benim basıma da geldi:)
babamin arkadaşı diye bir doktora göründüm,adam bana 'senin burnunun ucu kalkmaz,kalkarsa eğer nefes problemi yasarsın dedi..tabii benim moralim accayip bozuldu..babamin arkadaşı diye para vermedim muayene ücreti vermedim yani:)
sonra ulvi Güner e gittim..150tl alıyor muayene ücreti..bu olayı sordum 'alakası yok' dedi..
sonra Cemil bey e gittim..ona sordum o da alakası yok dedi..
eğer Cemil bey icine sindiyse aklını daha fazla karıştırma derim ben..çünkü her gittiğin doktor senin aklını karıştıracak..
29 Ocak doldu arkadaslar ablam aldı bugun o gunu:)))
slmm kızlarr muayne ücreti ne kadar acaba :26:
Allah Allah sorun bende mı acaba?
can kopal a aıt konular da var burada?oraya sorsanız daha ıyı olmaz mı?
İnci canım ablam hem burun hemde meme büyütme yaptıracak yanı aksama kadar sürecek cnm o gün sanmıyorum baska ameliyat yapsın.. Ama geç kalma cunku subat tatili diye yogunluk cok oluyormus cnm.. Bu arada tasarımını bende begendım ama onden gorunumde daha calısılması lazım incicim sende bir incele istersen ama profıl cok guzel aynı suankı benım profılım:))
İnci canım ablam hem burun hemde meme büyütme yaptıracak yanı aksama kadar sürecek cnm o gün sanmıyorum baska ameliyat yapsın.. Ama geç kalma cunku subat tatili diye yogunluk cok oluyormus cnm.. Bu arada tasarımını bende begendım ama onden gorunumde daha calısılması lazım incicim sende bir incele istersen ama profıl cok guzel aynı suankı benım profılım:))
valla arkadaşım ben cemil beyin bir hastasını gördüm gördüm bir haftalıktı inan taş gbiydi:) çok hafif makyaj vardı hiç öle morluk yoktu. yüzünde güller açıyordu. tabı öncesnden tanımıyorum yüzünde şişlik varsa onu bilemem
Herhalde bandajları alınmış halde gördün canım ?
Herkese öncelikle selamlar, bende burda okuduklarimdan sonra Dr. Cemil Tugaya mail attim ve fotolarimida gönderdim tasarim icin ricada bulundum.Sizce böyle mailere cevap veriyormu ve ne kadar sürer???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?