cekhu senin ameliyat ne zaman
ahaha cekhu ya=) bende öle düşünüyorum ..sende ol artık ameliyatını merak ediorum:)
kızlar bende gecen pazartesı oldum amelıyatımı..
bıraz gec soyledım kusura bakmayın..
hatta mopher35 ten sonra ben gırdım amelıyata :)
bugun atel cıktı ve bantlar geldı onun yerıne :) atel cıktıgında gordum ılk defa burnumu :) ve suan kı halı bıle benı mutlu etmeye yettı :) kı suan ucu cok kalkık ve ustu accayıp sıs olmasına ragmen :) o aynayı bırakmak ıstemedım :)))))
yakında resımlerımı de koymayı dusunuyorum..
cemıl bey bana ıkı tane tasarım yapmıstı..
ılk yaptıgı,kavıslı ve kalkıktı..kendısı bana ozellıkle bunun yakısacagını soylemıstı..
daha sonra ben daha duz bır tasarım ıstedım..
amelıyat oncesı bana karar verdın mı dedıgınde..ona cevabım; tamamen sıze bırakıyorum..oldu ve bundan hıc pısman degılım :)
cemıl bey gercekten ama gercekten ısını cok cok cok ıyı yapan bırı kızlar..bu konuda ıcınız cok rahat olsun..
ayrıca amelıyat hıcte korkulacak ve buyutulecek bır sey degılmıs..tek zorluk tamponlar oluyor o da bır gece zaten..ne bır agrı ne bır sızı..hıc bır sey yok..
morarma desenız; bende cok az oldu morluk degıl kızarıklık gıbıydı sadece goz altlarım cok az..zaten bır gun surdu o da sonra onlar sarardı :) ve gecmek uzere :)
sıslık oluyor tabııkıde..hele hele 3. gun :))) aboowww felakettım
ama sonrasında hemen ındı sıslıklerım..suan da da sısım ama ınsan ıcıne cıkabılecek kıvamdayım :)))))
bunların dısında; burun ıcınde odemler oldugu ıcın bende tıkanıklık cok oldu..ozellıkle sol burun delıgım..persembe gunu temızlemıstı cemıl bey ama yıne tıkandım..bugunde atelı cıkardıgında temızledı..sımdı yıne tıkansam mı tıkanmasam mı havasında :)))) ama sag tarafım on numara :) beynımın en arka kısmına kadar oksıjen gıdıyor oradan :)))))
sızlere sadece sunu soyleyebılırım; cemıl bey gercekten super bır doktor..ve amelıyat :) amelıyat degıl de kucuk bır operasyon desek ona aslında daha dogru olur :)))))))))
sorularınız olursa seve seve cevaplarım :)
en kısa zamanda foto koymayı dusunuyorum...
bızımkıler sagolsun amelıyattan cıktıgım andan bugun atel cıkana kadar her anı cektıler :) bende o fotografları duzenleyebılırsem hemen koyucam...