Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aybendor Burun Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi aybendor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?incicim,aynı sey benim basıma da geldi:)
babamin arkadaşı diye bir doktora göründüm,adam bana 'senin burnunun ucu kalkmaz,kalkarsa eğer nefes problemi yasarsın dedi..tabii benim moralim accayip bozuldu..babamin arkadaşı diye para vermedim muayene ücreti vermedim yani:)
sonra ulvi Güner e gittim..150tl alıyor muayene ücreti..bu olayı sordum 'alakası yok' dedi..
sonra Cemil bey e gittim..ona sordum o da alakası yok dedi..
eğer Cemil bey icine sindiyse aklını daha fazla karıştırma derim ben..çünkü her gittiğin doktor senin aklını karıştıracak..
babamin arkadaşı diye bir doktora göründüm,adam bana 'senin burnunun ucu kalkmaz,kalkarsa eğer nefes problemi yasarsın dedi..tabii benim moralim accayip bozuldu..babamin arkadaşı diye para vermedim muayene ücreti vermedim yani:)
sonra ulvi Güner e gittim..150tl alıyor muayene ücreti..bu olayı sordum 'alakası yok' dedi..
eğer Cemil bey icine sindiyse aklını daha fazla karıştırma derim ben..çünkü her gittiğin doktor senin aklını karıştıracak..
incicim,aynı sey benim basıma da geldi:)
saol cekhu!
ya ben cemil tugay hayranlarıyla tanışmak istiyorum! sıcak dostluğunuz için çok sağolun:93:
29 Ocak doldu arkadaslar ablam aldı bugun o gunu:)))
ama bu haksızlık ya:) neyse napalım! bu hafta bi gidip görüşeşim belkı aynı iki gün iki ameliyat olur
slmm kızlarr muayne ücreti ne kadar acaba :26:
muayne ücreti 100 lira ama sonra ameliyat parasından düşülüyor.
İnci canım ablam hem burun hemde meme büyütme yaptıracak yanı aksama kadar sürecek cnm o gün sanmıyorum baska ameliyat yapsın.. Ama geç kalma cunku subat tatili diye yogunluk cok oluyormus cnm.. Bu arada tasarımını bende begendım ama onden gorunumde daha calısılması lazım incicim sende bir incele istersen ama profıl cok guzel aynı suankı benım profılım:))
Allah Allah sorun bende mı acaba?
can kopal a aıt konular da var burada?oraya sorsanız daha ıyı olmaz mı?
Evet canım ben kendi doktorum için acmıstım burayı ama nedense boyle tuhaf yazılar gelıyor!! acaba ajanlarmı var baska doktorlar tarafından yonlendırılen:)) ustelik burayı canım doktorcum Cemil beyde takip ediyor artık sayemde:))))
İnci canım ablam hem burun hemde meme büyütme yaptıracak yanı aksama kadar sürecek cnm o gün sanmıyorum baska ameliyat yapsın.. Ama geç kalma cunku subat tatili diye yogunluk cok oluyormus cnm.. Bu arada tasarımını bende begendım ama onden gorunumde daha calısılması lazım incicim sende bir incele istersen ama profıl cok guzel aynı suankı benım profılım:))
ağlamak istiyorummm neyse bir görüşeyim sevgili doktorumla en yakın zamnda da kendi kendime gelin güvey olmayayım.
bu arada tesiptlerin çok doğru. profil çok mükemmel ama önden duruş benmde içime pek sinmedi ve sankı profili öle olan bi burun yandan öyle olamaz diye düşünüyorum.
bu arada bende cemil beye kadınlar kulubunu senden sonra sölemiştm çok şaşırmış eşine falan söylemiş böle bir siteden haberin var mı diye
valla arkadaşım ben cemil beyin bir hastasını gördüm gördüm bir haftalıktı inan taş gbiydi:) çok hafif makyaj vardı hiç öle morluk yoktu. yüzünde güller açıyordu. tabı öncesnden tanımıyorum yüzünde şişlik varsa onu bilemem
aynen cnm bende bir hastasını gördüm çok güzeldi ondan sonra tam karar verdim zaten
Herhalde bandajları alınmış halde gördün canım ?
incecik bır bandaj vardı ama kesınlıkle eminimki bir morluk falan yoktu kelebekler gibi uçuşuyordu
Herkese öncelikle selamlar, bende burda okuduklarimdan sonra Dr. Cemil Tugaya mail attim ve fotolarimida gönderdim tasarim icin ricada bulundum.Sizce böyle mailere cevap veriyormu ve ne kadar sürer???
ben oncekı amelıyatların fotograflarını ıstemıstım ama cevap vermemıstı..
verecegını pek sanmıyorum canım..
cunku muayene ucretı alıyor..
ben doktor olsaydım maıllara cevap vermezdım acıkcası,ofısıme gelsın goruselım ısterdım
xxxxxxxxxxx] Cemil Beye buradan daha rahat ulasırsınız arkadaslar ama bence gıdıp yuzyuze gorusun ısteklerınızı soyleyın. 100 tl ucret ameliyattan dusuluyor zaten bence deger Cemil bey ıcın:)) Ayrıca benımde 6 gun sonra ınce bandajımla makyajımla gezmem basladı:) nefes alıssa sadece tampon cıkasıya yanı 1 gun sonra hc nefes alma problemı yasamadım
Son düzenleyen: Moderatör: