arkadaşlar ben cüneyt özekte ameliyat oldum olmayan arkadaşlar varsa bir kez görüşsünler derim .çok doğal burunlar yapıyor.ayrıca ilk görüşmeye gittiğimde çok sıcak karşıladı sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi bana çok güven verdi hiç düşünmedim bile cuma günü görüştük salı günü ameliyattaydımbugün 16. günüm daha şiş inecek demesine rağmen çok güzel gözüküyor.tavsiye ediyorum
merhaba,
burun estetiğine karar vermiş ve aylardı bu nedenle internette dolaşan biriyim..herkes ufuk bilkayı tavsiye etti ve randevu alıp gittim..ameliyat günü bile belirledik fakat ameliyat öncesi kendisi bilgisayar üzerinde çalışacaktı..geçen hafta bu ameliyata tamamen karşı olan erkek arkadaşımlar resimleri görmeye gittik(belki resimleri görünce fikrini değiştirir diye düşünmüştüm)ama sonuç tamamen faciaydısonuç olarak vazgeçtim tabi..haftasonuda can kopalla görüşmeye gideceğim..resimleri olan arkadaşlar yardım edebilirmi??
Moper canım hadi hayırlısı hepinizin adına sevindim cok dogru kişiye teslim ediyorsunuz burunlarınızı kızlar hiç süpheniz olmasın:))) opüyorum hiç korkmayın ameliyattan sonra ertesi gün tampon cıkınca kus gibi oluyorsunuz ne agrı ne morluk sadece biraz şişlik oda olsun artık:)
arkadaşlar cemil bey bana tasarım yaptı. albüm yaptım. fikirleriniz benim için önemli
tasarımlara baktım bnce mukemmel olmusss :)
ay çok sağol canım beni cesaretlendirin lütfen:)
arkadaşlar cemil bey bana tasarım yaptı. albüm yaptım. fikirleriniz benim için önemli
İzmir de kalabileceğin birileri yok mu hiç canım?bence ac konus bi..İstanbul dan Veli'den de kontroller ne zaman olur vs diye bi sor..
millet İzmir den İstanbul a geliyor :) sen tersi :) İstanbul da da emre İlhan i söylüyorlar canım..bi araştır bence..gerçi arastirmissindir sen mutlaka :)
Cemil bey i bade sayesinde tanıdım:) inşallah benimde doktorum olacak :)
altın kızlar sizleri seviyorum! inşallah bir gün tanışmak nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?