aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

arkadaşlar bgn cemil beyle görüştüm. sakinliği gerçekten huzur ve güven veriyor. kadınlar kulubünden buldum sizi dedim. şaşırdı. orası çok tehlıkeli zeminmiş bi hata olsa duyulcak yani diyo:)
gerçkten çok tatlı birisi. badenın fotolarını gösterdim tanıdı. sonra bana bi tasarım yaptı. sonra bnm fikrimi alarak tasarım yaptı çok kötüydü. kendı söylediği baya iidi. daha üzerinde çalışcam dedi. bn dedim çizimlere yakın mı oluyor sonuçlar. o da dediki gerçeği söylememi istiyorsan söyleym bundan yüz kat daha güzel olur dedi. ben kararımı verdim!

sonra bi arkadaş demişti. fahri molayada gttım . aslında cemil beyde karar kılmıştım. ama yinede gttm. ama söylediği olumsuz şeylerle ağlayacak duruma geldi. yaptığı tasarımın şuan ki burnumdan pek bi farkı yok. en azından estetik yaptırıpta hala çirkin olmak istemem.

ocak sonunda cemil beye ameliyat olucam inş

Evet süper bir karar cidden:)) sevindim senin adına.. Kadınlar kulubunden ilk ben bahsetmıstım ona 2. sen olmussun:)) Artık Cemil Beyde kadınlar kulubunun takıpcısı olacak boyle gıderse:)))) Allahtan super bir doktor

Kızlar asla pisman olmayacaksınız :)) cok dogru bır karar verdınız, bakıcaz artık sızınde guzel burunlarınıza:)

bende yarın muayene gideceğim cemil beye,
bu arada ameliyat ücreti ortalama ne kadardır,
teşekkür ettim

cemil bey amelşyat için tek fiyat veriyormuş. 3 bin dedi kimse için çifte standart yapmıyorum dedi. hastane masrafları dahilmiş. bir gece hastanede kalıyormuşsun.

benim orda bi arkadasım hemsire
burdan cemil beyi duyup ona sormustum. o ise reha bey i tavsiye etti bana. daha pahalı ama onunla görüşmeni isterim dedi.
ama bu forumda da reha gencosmanoğlu na ameliyat olan birilerini bulamadım yaa

canım sen naptın ameliyat oldunmu yada ne düşünüyosun cemil beyimi?başka bni doktormu benim kafam çok karışık yardım edin

cnm henüz olmadım ama gün sayıyorum ocağın ilk haftası cemil beye olacağım inş gelişmelerden haberder ederim

cekhu nerdesinnnn aynı haftamı ameliyat olacagız biz senle

aaaaa bak kac günlerdir buraya bakmıyorum şimdi şeytan dürttü bakayım dedim :) iyiki de bakmisim:)
evet canım bende ilk haftası istiyorum hatta 3 Ocak ya da 4 Ocak diye düşünüyorum :) bu hafta gidemedim Cemil bey e ama haftaya mutlaka gidip ameliyat tarihimi alicam :) sen hangi günleri düşünüyorsun?kesin karşılaşırız kontrollerde falan :))))

cekhu ben 3 ocaga gün aldım aynı zamanda olucaz desene mutlaka karşılaşırız o zaman:)))

cekhu ben 3 ocaga gün aldım aynı zamanda olucaz desene mutlaka karşılaşırız o zaman:)))

:))))) evet canım aynı gun olursak cok gulerım :) odadan odaya zıyarete gelır gıderız artık sabah a mı aldın randevuyu?
ben sabah hemen olayım ıstıyorum cunku :) eger sen kaptıysan ben 4 ocak olabılırım

evt cnm sabaha aldım bir gecede hastanede kalınacak ertesi gün ziyaretine gelirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…