dostlarım sizi seviyorum iyi ki denk geldik!
cemil bey amelşyat için tek fiyat veriyormuş. 3 bin dedi kimse için çifte standart yapmıyorum dedi. hastane masrafları dahilmiş. bir gece hastanede kalıyormuşsun.
bende cemil beyle görüştüm çok güven veren bir doktor ayrıca olan bir hastasınıda gördüm çok dogal ve güzeldi
canım sen naptın ameliyat oldunmu yada ne düşünüyosun cemil beyimi?başka bni doktormu benim kafam çok karışık yardım edin
cekhu nerdesinnnn aynı haftamı ameliyat olacagız biz senle
aaaaa bak kac günlerdir buraya bakmıyorum şimdi şeytan dürttü bakayım dedim :) iyiki de bakmisim:)
evet canım bende ilk haftası istiyorum hatta 3 Ocak ya da 4 Ocak diye düşünüyorum :) bu hafta gidemedim Cemil bey e ama haftaya mutlaka gidip ameliyat tarihimi alicam :) sen hangi günleri düşünüyorsun?kesin karşılaşırız kontrollerde falan :))))
cekhu ben 3 ocaga gün aldım aynı zamanda olucaz desene mutlaka karşılaşırız o zaman:)))
:))))) evet canım aynı gun olursak cok gulerım :) odadan odaya zıyarete gelır gıderız artıksabah a mı aldın randevuyu?
ben sabah hemen olayım ıstıyorum cunku :) eger sen kaptıysan ben 4 ocak olabılırım
evt cnm sabaha aldım bir gecede hastanede kalınacak ertesi gün ziyaretine gelirim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?