3. haftanın şerefine yeni albüm.
Kokacak birsey yok cnm :)) Gec kalma memnun kalacaksın ve ahh keske daha once yaptırsaydım dıyeceksın. Cemil Bey le emin ellerdesin bukadar soyluyorum..
Sevgiler..
tamam kızlar şu an yükleyemedim akşama yükleyeceğim..bende arkadaşlarımızın tecrübe ve fotolarından aldığım referansla cemil bey e gittim.sanırım tek memnuniyetsiz benim. çünki memnun olacak bir değişiklik yok. herkes çok memnun olduğuna göre sanırım bende yanlış olan bişeyler vardı diyeceğim artık...
oyal acaba ne istediğini tam olarak mı anlatamadın cnm..ya da belki de bi yere kdr olabiliyodur istediğin burun..mesela ben de aman cemil bey kesin kesin kavisli kalkık burun istemiyorum dediğimde zaten mümkün değil kıkırdağın yok demişti bana..o zmn rahatlamıştım..iletişim de önemli hastayla dr arasında..üzüldüm senin adına(
ama biz de görsek bakalım belki de çok beğeneceğiz..
oyal acaba ne istediğini tam olarak mı anlatamadın cnm..ya da belki de bi yere kdr olabiliyodur istediğin burun..mesela ben de aman cemil bey kesin kesin kavisli kalkık burun istemiyorum dediğimde zaten mümkün değil kıkırdağın yok demişti bana..o zmn rahatlamıştım..iletişim de önemli hastayla dr arasında..üzüldüm senin adına(
ama biz de görsek bakalım belki de çok beğeneceğiz..
benim 5. ayım bitti hala şişlilklerim war merak etme zamnla yer yer iniyo burun her yer eşit bi şekilde inmez 6.aydan sonra otracak..tam 1 senede de olması gerekn oluyo...
selika tam o dediğin yerler kızkardeşimde de çok şişti..daha yeni inmeye başladı..kesinlikle inecektir emininm..ateli çıkardıktan sonra baya bişişti..
selika tam o dediğin yerler kızkardeşimde de çok şişti..daha yeni inmeye başladı..kesinlikle inecektir emininm..ateli çıkardıktan sonra baya bişişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?