aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

[fifi ben hiçççççççççççççç beğenmedim çünki hiçbir değişiklik olmamış önden açtığı gibi kapamış cemil bey..şok oldum...dur fotolarımıda koyayım sana..

Kokacak birsey yok cnm :)) Gec kalma memnun kalacaksın ve ahh keske daha once yaptırsaydım dıyeceksın. Cemil Bey le emin ellerdesin bukadar soyluyorum..
Sevgiler..

canım benim çok teşekkür ederim yanıtladığın için . Baya taktım ama şu sıralar sanırım sizlerinde tecrübeleriyle bu kararı vermem daha kolay olacak. Ancak Cemil bey'in yaptığı hiç bir burnu görmedim henüz maalesef

merhaba oyal bende merak ettim burnunu...
cemal beyden herkes cok memnun burda...
bende cemal beye ameliyat olmayi düsünüyorum o yüzden merak ettim neden memnun degilsin...

tamam kızlar şu an yükleyemedim akşama yükleyeceğim..bende arkadaşlarımızın tecrübe ve fotolarından aldığım referansla cemil bey e gittim.sanırım tek memnuniyetsiz benim. çünki memnun olacak bir değişiklik yok. herkes çok memnun olduğuna göre sanırım bende yanlış olan bişeyler vardı diyeceğim artık...

oyal, daha cok yeni ameliyatin. 2 hafta oldu olmadi sanirim. bence sisliklerin yuzunden cok fark gibi gorunuyordur. soyle 1 ay bir ay gecsin en azindan derim.

oyal acaba ne istediğini tam olarak mı anlatamadın cnm..ya da belki de bi yere kdr olabiliyodur istediğin burun..mesela ben de aman cemil bey kesin kesin kavisli kalkık burun istemiyorum dediğimde zaten mümkün değil kıkırdağın yok demişti bana..o zmn rahatlamıştım..iletişim de önemli hastayla dr arasında..üzüldüm senin adına(
ama biz de görsek bakalım belki de çok beğeneceğiz..

ayrıca evet çok yeniymiş cidden..daha dur bakalım aşırı değişecek..şuan da çok kaba ve büyüktür o..

eger daha yeni ise ameliyatin o zaman normaldir bence....
ben burda bir sürü burun gördüm ve cemil beyin yaptiklari aralarindan en iyileri diyebilirim...
peki bu durumu paylastin mi cemil beyle, o ne diyor?

bu arada ameliyat olacak arkadaşlar..biz kızkardeşimle aynı anda olduk ameliyat..hatta bu nick bile bnm değil aslında:))
tam 1 ay bu sitede gece gündüz tıklamadığım burun kalmadı..artık burun incelemekten helak olmuştum..ve bi süre sonra cidden en muhteşem burunlar bile kusurlu gelmeye başlıo..hiçbi buruna tam anlamıyla muhteşem diyemeyebilirsiniz bi müddet sonra..o yüzden kararınızı verdiğiniz anda tamam bitmiştir diyip işi bitirin..sonrası gerçekten harika oluyo ve çoook beğeniyorsunuz..

olumsuzluklar kraliçesi olduğum için , yeni arkadaşların heveslerini baltaladığım için walla üzüldüm.benim burunda herhangi bir deformasyon ,kıkırdak eksikliği vs. yoktu. kalkık ve uzun burunlardan hoşlandığımı söyledim ve o dr da beni destekledi.unuttu heralde:) fotoları bir yükleyimde o zaman ifade edeceğim kendimi..çok sızlandım bugün.. mağdem burdan buldum buraya ağlarım diye düşündüm.senin burnun da muhteşem bu arada..benimkini asistana falan mı verdi yaa:)

olumsuzluklar kraliçesi olduğum için , yeni arkadaşların heveslerini baltaladığım için walla üzüldüm.benim burunda herhangi bir deformasyon ,kıkırdak eksikliği vs. yoktu. kalkık ve uzun burunlardan hoşlandığımı söyledim ve o dr da beni destekledi.unuttu heralde:) fotoları bir yükleyimde o zaman ifade edeceğim kendimi..çok sızlandım bugün.. mağdem burdan buldum buraya ağlarım diye düşündüm.senin burnun da muhteşem bu arada..benimkini asistana falan mı verdi yaa:)

benim 5. ayım bitti hala şişlilklerim war merak etme zamnla yer yer iniyo burun her yer eşit bi şekilde inmez 6.aydan sonra otracak..tam 1 senede de olması gerekn oluyo...

Canım çok teşekkürler yaaa Hani yanlar falan olsa anlarım ama burnun üstü ve kemik şiş düşün.Hani kaydırak gibi olmasını beklerken canım sıkılmaya başladı.Umarım inecek çok teşekkür ederim tekrar

selika tam o dediğin yerler kızkardeşimde de çok şişti..daha yeni inmeye başladı..kesinlikle inecektir emininm..ateli çıkardıktan sonra baya bişişti..

selika tam o dediğin yerler kızkardeşimde de çok şişti..daha yeni inmeye başladı..kesinlikle inecektir emininm..ateli çıkardıktan sonra baya bişişti..

Kardeşin ameliyat olalı ne kadar oldu? Bir de kemik şişer mi diye düşünürüz ya elim kemiğe değiyor ve ben öyle kaldı diye düşünüyorum.İnan çok rahatladım teşekkürler.

Kardeşin ameliyat olalı ne kadar oldu? Bir de kemik şişer mi diye düşünürüz ya elim kemiğe değiyor ve ben öyle kaldı diye düşünüyorum.İnan çok rahatladım teşekkürler.

bnmle aynı cnm..aynı gün olduk biz..5 hafta oldu bizim..valla o da ara sıra allah allah yaa diodu burası eskiden daha inceydi ..şimdişimdibiraz incelmeye başladı..evet aynen dediğin gibi eliyleyokluo o da hep kemik yeri onun da..ama abla dio şişlik gibi değil burası..ama ben biliorum yanii eskiden o bölgesi daha inceydi onun ameliyatla kalınlaşamayacağına göre demk ki şişlik..zaten son günlerde incelmeye başladı ..

Yarın Cemil Bey'den randevu aldım . Çok heyecanlıyım yaa. Bu burun estetiği olayına 1 haftadır taktım. Çok mu çabuk ilerliyo acaba olaylar. Burdan tecrübeleri okudukça gaza geldim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…