aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

inşallah..açık teknik kullanıyo sanırım kendisi..açık tekniğin avantajlarını ve dezavantajlarını bilen var mI?dikiş izi kalır diye biliyorum ben

aslında bu konuyla ilgili pek bilgim yok:) ama açık olursa her müdahale yapılıyor her şeyi düzeltilir. dezavantaj bakımından biraz iz kalıyor benm 20 gunluk eğilip bakcan da öyle anlaşılır. zamanla o da kayboluyor. 2 yıl evvel olan arkadaşlarımın öyle oldu mesela şimdi belli bile değil

burun estetiği olmak istiyorum ,bu konu ile ilgili tecrübelerinizi yorumlarınızı inceliyorum.

arkadaşlar fikir verir mi bilemiyorum ama ben de kısa bir sürelğiine son kez koydum bikaç foto..daha önce dediğim gibi bnm burnum iddialı değilson derece doğal bir burun..ben aynen böyle istemiştim ve çoook şükür cemil bey bunu başardı..darısı isteyenlerin başına..

Merhaba arkadaşlar günlerdir okuyorum yazılarınızı . Bende mailleştim Cemil Bey'le bu hafta gideceğim inşallah görüşmeye . Ama bende çok korkuyorum ameliyattan :18: İnşallah cesaretimi toplayabilirim.

Merhaba arkadaşlar günlerdir okuyorum yazılarınızı . Bende mailleştim Cemil Bey'le bu hafta gideceğim inşallah görüşmeye . Ama bende çok korkuyorum ameliyattan :18: İnşallah cesaretimi toplayabilirim.

Kokacak birsey yok cnm :)) Gec kalma memnun kalacaksın ve ahh keske daha once yaptırsaydım dıyeceksın. Cemil Bey le emin ellerdesin bukadar soyluyorum..
Sevgiler..

Kokacak birsey yok cnm :)) Gec kalma memnun kalacaksın ve ahh keske daha once yaptırsaydım dıyeceksın. Cemil Bey le emin ellerdesin bukadar soyluyorum..
Sevgiler..

Akadaşlar merhabalar öncelikle herkese geçmiş olsun. 1 ay önce ameliyat oldum ben de burnumun üst kemiğindeki şişlik hala inmedi. Biraz sıkıntılıyım.Ya inmez o şekilde kalırsa diye endişeleniyorum.Tecrubeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı???

benim 5. ayım bitti hala şişlilklerim war merak etme zamnla yer yer iniyo burun her yer eşit bi şekilde inmez 6.aydan sonra otracak..tam 1 senede de olması gerekn oluyo...

kubkub ve oyal, sizlerle arkadas olmama ragmen resimlerinizi goremiyorum. gormem mumkun mu acaba? ne yapmam lazim?

kubkub sen arkadas olarak ekli degilmissin, seni de ekledim, kabul eder misin? ama oyal arkadas listemde var ama foto goremiyorum

fifi2 ben resimleri kaldırmıştım i ncii86 biraz daha bekle moralini bozma deyince ,biraz zaman geçsin öyle koyayım dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…