• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

bu forumda cemil beye ilk ameliyat olan kişiyim aynı operasyonları geçirdim sonuç muhteşem.......

Bade82 Merhabalar, bende izmirdeyim ve sanırım cemil bey ile görüşeceğim yazılara bakılırsa herkes memnun özellikle senin burnuna övgüler yağıyor. Ben resimleri göremedim malesef :( Ameliyat ve masraflar ile ilgili bilgiler verebilirmisin aceba. Çok sevinirim. Teşekkürler

kizlar ameliyat ücreti ne kadar?
birde yurtdisindan gelip cemil beye ameliyat olan var mi, kontroller hangi sIklIkla nasil oluyor?

aslında dahada karıştım kızların yorumları geldikten sonra..o yüzden yarın tekrar görüşmeye gideceğim..perşembe gününe tekrar ameliyat günü aldım ama çok kararsızım hala..

emine merhaba teşşekürler öncelikle arkadaş olarak eklersen resmimi görrüsün.3000 tl oldum bn özel kent hastanesinde şiddetle tavsiye ederim ilk görüşmede muayene ücreti alıor ewet 100-150 tl arasıydı sanırım

muayne ücreti 100 lira . ben ilk o zaman muayne ücreti verirken cemil bey ameliyat günü söyle bunu düşerler demişti. burda gelip arkadaşlarla paylaştığımda inanmadılar. bize ameliyat için o zamn 3000 demişti cemil bey. neyse ameliyat günü geldi. cemil beyin çalışanına söyledık cemil bey böle demişti diyye. hastanede 2900 ödedik . benm arkadaşta aynı şekılde. ama duyduğum kadarıyla ücret 3500 olmuş. ama tam bilmiyorum ynlış bilgi vermek istemem

benim bugün ameliyatım vardı ama korktuğum için iptal ettim :(( ameliyat sonrası çok korkutuyor beni..aslında benim sadece profilden biraz bozukluğum var onun dışında önden yada başka bi sıkıntım yok!!çewremdeki herkeste hiç gerek yok diyor..zor durumdayım..

mine herkesin ne dusundugune ne bakiyorsun? onemli olan senin isteyip istememen. fotograflarda ilk baktigin yer burnun degil mi? aynada kendine baktigin zaman burnuna gicik olmuyor musun? bu duygulari herkes bilemez ve anlayamaz. o sebeple ameliyat sonrasi guzel burnunu dusun ve rahat ol. ben de daha ameliyat olmadim ama yasadiklarini tahmin ediyorum.

kızlar 22. gün resimlerimi ekledim. ucundaki sevimsiz şişlik devam ediyor. cemil bey demişti ama burnun etli 1 ayı bulabilir gözle görülebilir şişliklerin inmesi diye. ama herşeye rağmen mutluyum:54:

bence burnun çok güzel görünüyor,üstelik çok da doğal.cemil bey de seçeneklerim arasında

muayne ücreti 100 lira . ben ilk o zaman muayne ücreti verirken cemil bey ameliyat günü söyle bunu düşerler demişti. burda gelip arkadaşlarla paylaştığımda inanmadılar. bize ameliyat için o zamn 3000 demişti cemil bey. neyse ameliyat günü geldi. cemil beyin çalışanına söyledık cemil bey böle demişti diyye. hastanede 2900 ödedik . benm arkadaşta aynı şekılde. ama duyduğum kadarıyla ücret 3500 olmuş. ama tam bilmiyorum ynlış bilgi vermek istemem

inci ben de ameliyat sonrası fotoğraflarını görmek istiyorum,sadece arkadaşlara mı açık albüm?

Back