• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

:) tesekkur ederim cnm darısı ısteyenlerın basına. Benım ıstedıgım dogal bır burundu oldu yanı memnunum:) Cemil Bey saolsun. Benim bu 3. ameliyatım ilk ikisini baska bir doktor mahvetmıstı burnumun ucu yamuklasmıstı ve asagı dogru sarkmıstı Cemil bey tek amelıyatta hepsini duzeltti:)

gerçekten çok hoş olmuş aybendor gerçi fotonada yaptım aynı yorumu:1:

aybendor sen kime yaptırdın ameliyatı? ben çok kararsızım arkadaşlar lütfen bana cevap verebilirmisiniz nisan gelmeden burun estetiği yaptırmalıyım. lütfen lütfen lütfen...

kızlar benim burnumda kemik eğriliği war hem onu düzelttirsem hemde biraz burnumu kaldırtsam ikisi için ayrı para mı öderim.sğlık gücencem war bunun bi indirimii falan oluyormu:nazar:

aybendor sen kime yaptırdın ameliyatı? ben çok kararsızım arkadaşlar lütfen bana cevap verebilirmisiniz nisan gelmeden burun estetiği yaptırmalıyım. lütfen lütfen lütfen...

bu konudaki arkadaslarin hepsi cemil beye ameliyat oldu...
arkadaslik teklifi gönderirsen onlara, fotoraflarini görürsün...
ayrica eger ameliyat olmakta kararliysan o zaman mutlaka cemil beyden randevu al, ayrintili bilgi verirler sana...

kızlar benim burnumda kemik eğriliği war hem onu düzelttirsem hemde biraz burnumu kaldırtsam ikisi için ayrı para mı öderim.sğlık gücencem war bunun bi indirimii falan oluyormu:nazar:

hayir canim sanmiyorum yani fiyat tek, cemil beyin ameliyat fiyati 3500...

aybendor ve inciii86 size arkadaşlık isteği gönderdim umarım kabul edersiniz fotoğraflarınızı çok merak ediyorum. Bende cemil beye yaptırmayı düşünüyorum. randevu alıcam ve fotoğraflarımı göndericem cemil beye eğer taslak resim gönderirse bende burda sizinle paylaşırım

Aybendor! Burnun cooook guzel ya!
Bayildim, resmini Cemil beye gösterebilirmiyim, aynisindan banada yap dicem :)
Forumda gördugum en basarili burun diyebilirim, gule gule kullan!:nazar:

Dün görüştüm bende Cemil bey'le 1,5 saat kadar konuştuk. Tasarım yaptı burnuma şimdiki burnumdan oldukça küçük bi burun oldu. Alışabilir miyim dedim sanki hep böleymiş gibi olursun dedi. Mail atacaktı dün tasarımı bugüne kaldı. Yurtdışına çıkıyormuş. Kararını ver pazartesi ameliyat için tekrar konuşalım dedi. Bu arada ben nefes alamadığım için gittim burnunun için çok kötü dedi . Şimdiye kadar iyi idare etmişsin uğraştıracak biraz bizi dedi :105:

ben cemıl beye maıl atalı nerdeyse birhaftayı gectı ama hala yanıtlamadıııı cok uzgunum:((
size kacgunde gerıdonus yaptı kızlar :16:

Aybendor! Burnun cooook guzel ya!
Bayildim, resmini Cemil beye gösterebilirmiyim, aynisindan banada yap dicem :)
Forumda gördugum en basarili burun diyebilirim, gule gule kullan!:nazar:

Canım ya seve seve:) sen bodrumdan mimar hanım dersen o anlar zaten ablamınkınıde yaptı 1.5 ay once oda cok guzel oldu. Ben kendısıne guvenmesem ablamıda goturmezdım ona ıcın ferah olsun dogru doktordasın cnm:)

bu konudaki arkadaslarin hepsi cemil beye ameliyat oldu...
arkadaslik teklifi gönderirsen onlara, fotoraflarini görürsün...
ayrica eger ameliyat olmakta kararliysan o zaman mutlaka cemil beyden randevu al, ayrintili bilgi verirler sana...

hayir canim sanmiyorum yani fiyat tek, cemil beyin ameliyat fiyati 3500...

canım onden gorunus sormustun ekledım bugun yenı resım gorebılırsın:)

ben cemıl beye maıl atalı nerdeyse birhaftayı gectı ama hala yanıtlamadıııı cok uzgunum:((
size kacgunde gerıdonus yaptı kızlar :16:

benimkini aynı gün cevapladı canım. Daha ayrıntılı muayenehanede görüşebiliriz dedi. Dünde gittim görüşmeye güzel geçti olucam sanırım ameliyat :18:

İnternet sitesindeki adresten değilde doktorlarsitesinde bir hastaya vermiş gmail adresini ben ordan yolladım.Adresi burdan yazmamız sorun oluşturuyor sanırım:44:
xxxxxx bukadarını yazdım belki sorun olmaz:)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar özele cemil tugay tasarımımı koydum fikir verirseniz sevinirim. teşekkürler:6:

kızlar özele cemil tugay tasarımımı koydum fikir verirseniz sevinirim. teşekkürler:6:

Canım baktım cok guzel tasarım ona yakın olacagından emınım:) onden gorunusunu bılmıyorum burnunun ama ucunu yuvarlak ıstem ok!!! sana hafıf sıvrı gıder bence mutlaka bunu belırt Cemil beye

Canım baktım cok guzel tasarım ona yakın olacagından emınım:) onden gorunusunu bılmıyorum burnunun ama ucunu yuvarlak ıstem ok!!! sana hafıf sıvrı gıder bence mutlaka bunu belırt Cemil beye

gerçekten mi? arkadaşlarımdan kime gösterdiysem çok sivri dediler. Bende sizlerinde fikrini almak istedim. Aslında hoş duruyor bencede . Başka bir doktorun yaptığı var aybendorcum onu da yükleyim onada bakar mısın? o yuvarlak ve daha doğal gibi sanki fikrini paylaşırsan sevinirim canım:116:

Back