Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aybendor sen kime yaptırdın ameliyatı? ben çok kararsızım arkadaşlar lütfen bana cevap verebilirmisiniz nisan gelmeden burun estetiği yaptırmalıyım. lütfen lütfen lütfen...
kızlar benim burnumda kemik eğriliği war hem onu düzelttirsem hemde biraz burnumu kaldırtsam ikisi için ayrı para mı öderim.sğlık gücencem war bunun bi indirimii falan oluyormu
tek kelimeyle harikaa
Aybendor! Burnun cooook guzel ya!
Bayildim, resmini Cemil beye gösterebilirmiyim, aynisindan banada yap dicem :)
Forumda gördugum en basarili burun diyebilirim, gule gule kullan!
bu konudaki arkadaslarin hepsi cemil beye ameliyat oldu...
arkadaslik teklifi gönderirsen onlara, fotoraflarini görürsün...
ayrica eger ameliyat olmakta kararliysan o zaman mutlaka cemil beyden randevu al, ayrintili bilgi verirler sana...
hayir canim sanmiyorum yani fiyat tek, cemil beyin ameliyat fiyati 3500...
ben cemıl beye maıl atalı nerdeyse birhaftayı gectı ama hala yanıtlamadıııı cok uzgunum(
size kacgunde gerıdonus yaptı kızlar
benimkini aynı gün cevapladı canım. Daha ayrıntılı muayenehanede görüşebiliriz dedi. Dünde gittim görüşmeye güzel geçti olucam sanırım ameliyat :18:
bende mail atalı bir hafta oldu hala cevap yok
xxxxxx bukadarını yazdım belki sorun olmaz:)İnternet sitesindeki adresten değilde doktorlarsitesinde bir hastaya vermiş gmail adresini ben ordan yolladım.Adresi burdan yazmamız sorun oluşturuyor sanırım:44:
kızlar özele cemil tugay tasarımımı koydum fikir verirseniz sevinirim. teşekkürler
Canım baktım cok guzel tasarım ona yakın olacagından emınım:) onden gorunusunu bılmıyorum burnunun ama ucunu yuvarlak ıstem ok!!! sana hafıf sıvrı gıder bence mutlaka bunu belırt Cemil beye