ayrıca çok korkuyorum bu ameliyattan..umarım son anda vazgeçmem..
yaptırdıktan sonra pişman olmaktan çok korkuyorum ya...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrıca çok korkuyorum bu ameliyattan..umarım son anda vazgeçmem..
cemil beye yaptırırsan olmazsın=)
inşallah..açık teknik kullanıyo sanırım kendisi..açık tekniğin avantajlarını ve dezavantajlarını bilen var mI?dikiş izi kalır diye biliyorum ben
selam kızlar 5. ayım bitti 3 yeni foto ekledim buyrun cemil beyin eserine bakın..=)
bence burnun çok güzel görünüyor,üstelik çok da doğal.cemil bey de seçeneklerim arasında
Merhaba arkadaşlar günlerdir okuyorum yazılarınızı . Bende mailleştim Cemil Bey'le bu hafta gideceğim inşallah görüşmeye . Ama bende çok korkuyorum ameliyattan :18: İnşallah cesaretimi toplayabilirim.
Kokacak birsey yok cnm :)) Gec kalma memnun kalacaksın ve ahh keske daha once yaptırsaydım dıyeceksın. Cemil Bey le emin ellerdesin bukadar soyluyorum..
Sevgiler..
kubkub ve oyal, sizlerle arkadas olmama ragmen resimlerinizi goremiyorum. gormem mumkun mu acaba? ne yapmam lazim?
kubkub sen arkadas olarak ekli degilmissin, seni de ekledim, kabul eder misin? ama oyal arkadas listemde var ama foto goremiyorum
fifi2 ben resimleri kaldırmıştım i ncii86 biraz daha bekle moralini bozma deyince ,biraz zaman geçsin öyle koyayım dedim...