bnmle aynı cnm..aynı gün olduk biz..5 hafta oldu bizim..valla o da ara sıra allah allah yaa diodu burası eskiden daha inceydi ..şimdişimdibiraz incelmeye başladı..evet aynen dediğin gibi eliyleyokluo o da hep kemik yeri onun da..ama abla dio şişlik gibi değil burası..ama ben biliorum yanii eskiden o bölgesi daha inceydi onun ameliyatla kalınlaşamayacağına göre demk ki şişlik..zaten son günlerde incelmeye başladı ..
oyal resim filan yok!!resmini ekledinmi acaba??
bu arada ameliyat olacak arkadaşlar..biz kızkardeşimle aynı anda olduk ameliyat..hatta bu nick bile bnm değil aslında:))
tam 1 ay bu sitede gece gündüz tıklamadığım burun kalmadı..artık burun incelemekten helak olmuştum..ve bi süre sonra cidden en muhteşem burunlar bile kusurlu gelmeye başlıo..hiçbi buruna tam anlamıyla muhteşem diyemeyebilirsiniz bi müddet sonra..o yüzden kararınızı verdiğiniz anda tamam bitmiştir diyip işi bitirin..sonrası gerçekten harika oluyo ve çoook beğeniyorsunuz..
Benimde bugün randevum vardı Cemil beyle ameliyatı varmış yarına ertelediler:105:
Tasarımını gorelım lutfen :) mailine yollasın Cemil bey mutlaka konusta cnm. suankı halıyle tasarımını bırlıkte koyarsan amelıyat sonrasındada dusunen arkadaslara bılgı vermıs olursun ben oyle yaptım bu formu actıgımda:)
kızlar fotoğraf ekledim haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?