• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

Çok ağrı oluyor mu kızlar ya ? Korkmalı mıyım?:26:

bnmle aynı cnm..aynı gün olduk biz..5 hafta oldu bizim..valla o da ara sıra allah allah yaa diodu burası eskiden daha inceydi ..şimdişimdibiraz incelmeye başladı..evet aynen dediğin gibi eliyleyokluo o da hep kemik yeri onun da..ama abla dio şişlik gibi değil burası..ama ben biliorum yanii eskiden o bölgesi daha inceydi onun ameliyatla kalınlaşamayacağına göre demk ki şişlik..zaten son günlerde incelmeye başladı ..

Bilgiler için çok teşekkürler Umarım istediğiniz gibi olur :)

arkadaşlar 1. haftanın sonunda atel çıktı. aynada gördüğüm burun inanın feci bir haldeydi. tamam kemer falan yok yandan düzgün ama inanılmaz büyük haldeydi sankı yüzümün ortasında hormonlu bir patates vardı. cemil bey'e benı ne hale getirdiniz diye dava açsaydım inanın kazanırdım :) ama arkadaşlar tek çare '' zaman'' . bakın bade82 5. ayında ve burnum şiş diyor. lütfen oyal boşuna üzme kendını. çünkü daha çok yenı. burdaki arkadaşlar saolsn bana herkes güzel olmuş diyor. çünkü benm burnum çok sorunluydu. böyle bi değişim gerçkten insanlara inanılmaz geliyor.

cemil bey bana diyorduki bazı insanlarda burun estetiği rötuş gibi olur sende büyük değişim olacak. işte oyal senın burnun çok sorunlu olmadığı için , belkı ufak değişimi fark edemiyorsunuz. ki bence mutlaka değiişm vardr. şişliklerden anlaşılmıyordur.

yenı ameliyat olmaya karar verenlere şunu söyleym. ağrı sızı yok. ilk gece çok az oluyor. onda hemşireler ilgilenşyor. ilaç veriyolar. hem zaten kadınlar için doğum gibi bir durum varken burun ne ki.

bu arada ameliyat olacak arkadaşlar..biz kızkardeşimle aynı anda olduk ameliyat..hatta bu nick bile bnm değil aslında:))
tam 1 ay bu sitede gece gündüz tıklamadığım burun kalmadı..artık burun incelemekten helak olmuştum..ve bi süre sonra cidden en muhteşem burunlar bile kusurlu gelmeye başlıo..hiçbi buruna tam anlamıyla muhteşem diyemeyebilirsiniz bi müddet sonra..o yüzden kararınızı verdiğiniz anda tamam bitmiştir diyip işi bitirin..sonrası gerçekten harika oluyo ve çoook beğeniyorsunuz..

kubkub87 benıde arkadas olarak ekleyebılırmısın resımlerınızı görebılırmıyım bende revızyon olacagımda benım içın ck önemlı sımdıden ck tesekkur ederım...

kubkub87 evet burun deliklerim geniş ve gerideydi..zaten sinir olduğum kısımda orası...bu tezinde doğru olabilirsin..estetiğe elverişli olmayabilir deyip kendi konumu kapatıyım...

oyal, inci cok guzel anlatmis. senin burnunda cok sorun olmadigi icin degisim de buyuk degil. ayrica once-sonra fotolarin arasinda cok fark var. ozellikle profilin gayet farkli. biraz sabir, sisliklerin bir insin.

Benimde bugün randevum vardı Cemil beyle ameliyatı varmış yarına ertelediler:105:

Benimde bugün randevum vardı Cemil beyle ameliyatı varmış yarına ertelediler:105:

Tasarımını gorelım lutfen :) mailine yollasın Cemil bey mutlaka konusta cnm. suankı halıyle tasarımını bırlıkte koyarsan amelıyat sonrasındada dusunen arkadaslara bılgı vermıs olursun ben oyle yaptım bu formu actıgımda:)

Tasarımını gorelım lutfen :) mailine yollasın Cemil bey mutlaka konusta cnm. suankı halıyle tasarımını bırlıkte koyarsan amelıyat sonrasındada dusunen arkadaslara bılgı vermıs olursun ben oyle yaptım bu formu actıgımda:)

tamam canım bugün gidicem inşallah hemen yaparmı tasarım?

ben birde daha cemil bey'in yaptığı hiç bir burnu görmedim.Sadece sizin olumlu yorumlarınıza göre cemil beyden randevu aldım. Başka hiç bir doktorlada görüşmedim.:86:

kızlar ya ben birde neyden korkuyorum biliyor musunuz? Ben geçen ay panik atak olduğumu öğrendim.Bu tampon olayı varya nefessizlikten atak geçirirmiyim ondan çok korkuyorum.Cemil beye sorucam bugün:105:

inciii cim bana arkadaşlık yollamışsın çok teşekkür ederim . Burnunu gördüm harika olmuş canım .Güle güle kullan :89:

aranıza yeni katıldım. burun estetiği yaptırmak istiyorum. Bade 82 herkes burnunu çok beyenmiş bende fotoğrafını görebilir miyim? yalnız siteye yeni üye olduğum için nasıl görebilirim bilmiyorum. burun estetiğiyle ilgili pek çok forumu okudum. Cemil Tugaydan herkes memnun galiba, bende mi ona yaptırsam karar veremiyorum. ben denizlidem gelicem fazla izin de kullanamam. aynı gün içinde hem muayene olayım hem ameliyat olayım istiyorum siz ne dersiniz. tabi önce doktora karar vermem gerekiyor. bu arada genel de 3000 tl ücret olduğu yazılmış ama ben cemil beyin sekreterine sordum 3500 dedi. bu ücretle ilgili pazarlık yapılabiliyor mu onu da merak ediyorum. görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşkkürler.

3aylık burnumun son halını ekledım merak eden arkadaslar ıcın, HLO tasarımı yaparlar hemen ıstersen cnm

aybendor fotoğraflarına nerden bakabiliriz canım sana arkadaşlık gönderdim kabul edersen sevinirim:89:

Back