arkadaşlar selam. cemil beyin çok mükemmel bir doktor olduğunu zaten biliyorum ama başka kişilerden duydukça heyecanıma engel olamıyorum.
tekrardan gun aldım. çok manidar bir gün. 14 şubat.
arkadaşlar masum35 adlı arkadaşımız foto ekledi. merak edenler, cemil beyin eserini görmek isteyenler, acele etsin bakalım. arkadaşımız çok tatlı olmuş:)
yarın ameliyat olacağım duramıyorum yerimde. panik panik panik...
kizlar bana cemil beyin email adresini verirmisiniz???
aman be sonunda kurtuldum ilk gecem çok zor geçti benim. ama ameliyat hakkaten çok rahattı uyudum uyandım hooop herşey olmuş bitmiş. şimdi evimdeyim mosmorum ve yatmaktayım.
kızlar cemil bey açık teknikle mi yapıo kapalı teknikle mi?
aman be sonunda kurtuldum ilk gecem çok zor geçti benim. ama ameliyat hakkaten çok rahattı uyudum uyandım hooop herşey olmuş bitmiş. şimdi evimdeyim mosmorum ve yatmaktayım.
teşekkür ederim incii, ask ask. burnum şekle girer girmez hemen yükleyeceğim resimleri.
Çok geçmiş olsun.Biliyorsundur ama söylemeden geçemeyeceğim.Gözlerine bolca buz torbası koyarsan morluklardan o kadar çabuk kurtulursun
.gün içinde sürekli uyguluyorumzaten yine de teşekkür ederim öneri için. morluklar ve şişlikler çok rahatsız edici değil az zaten birkaç güne kaybolur. ama yatmaktan çok sıkıldım bide burnum sızlıyo.
burun 3000tl meme buyutme 4000tl. Ama doktorumuz muhtesem paranın hesabını yapmasın kımse zaten ıstanbula nazaran cok uygun fıyatlar
benimde sargılarım bugün çıktı hatta resim çekip hemen ekledi bakabilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?