• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

arkadaşlar selam. cemil beyin çok mükemmel bir doktor olduğunu zaten biliyorum ama başka kişilerden duydukça heyecanıma engel olamıyorum.

tekrardan gun aldım. çok manidar bir gün. 14 şubat.

Superrr bir gun!
Bizleri haberdar edersin artik!
Eminim cok memnun olucaksin!

merhaba arkadaslar, yorumlarınızı okuduktan ve badenın burnunu gordukten ve önceden anlastıgım doktorlada bazı sorunlar yasadıktan sonra bende cemıl beyden ön görüşme için randevu aldım ınsallah anlasırsak ön görüşmede, en yakın zaman ıcerısınde kendısıne amelıyat olmak ıstıyorum, bakalım nasıp...

bende hokka gıbı bır burun sahıbı olmak ıstıyorum madem para verıp yaptırıyoruz o kadar acıya katlanıyoruz eeee azcık al benısı olsun ama degıl mı :D dıye dusunuyorum.

bu arada badecım senın burnun tam benım eskı doktoruma anlatmaya calıstıgım ama onun bır turlu benı anlamadıgı o özel yapıya sahıp. benım annemın burnuda senınkı gıbı ama onunkı allah vergısı walla ben ne yazık kı ona cekmemısım bu burun konusunda :D neyse senınkı cok guzel olmus, allah nazarlardan saklasın canım...

darısı benım basıma ;)

arkadaşlar masum35 adlı arkadaşımız foto ekledi. merak edenler, cemil beyin eserini görmek isteyenler, acele etsin bakalım. arkadaşımız çok tatlı olmuş:)

arkadaşlar masum35 adlı arkadaşımız foto ekledi. merak edenler, cemil beyin eserini görmek isteyenler, acele etsin bakalım. arkadaşımız çok tatlı olmuş:)

Bende foruma yeni katıldım.Ocağın ilk haftası Dr.Cemil Tugaya ameliyat olanlardanım.Hatta masum35 adlı arkadaşımızla ameliyatından bir gün önce muayenehanede tanıştık resmini bende görmek isterim.Yeni üye olduğum için nasıl göreceğimi bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim.

yarın ameliyat olacağım duramıyorum yerimde. panik panik panik...:52:

Korkulacak hiçbirşey yok heyecanını çok iyi anlıyorum.Fakat diğer yorumlarıda okuduysan bilirsin .Tatlı bir uykuya dalıcaksın ve uyandığında herşey çok güzel olacak.Sana bol şans diliyorum.Şimdiden geçmiş olsun

aman be sonunda kurtuldum ilk gecem çok zor geçti benim. ama ameliyat hakkaten çok rahattı uyudum uyandım hooop herşey olmuş bitmiş. şimdi evimdeyim mosmorum ve yatmaktayım.:27:

aman be sonunda kurtuldum ilk gecem çok zor geçti benim. ama ameliyat hakkaten çok rahattı uyudum uyandım hooop herşey olmuş bitmiş. şimdi evimdeyim mosmorum ve yatmaktayım.:27:

cemil tugay kardeşliği:)
geçmiş olsun. en yakın zamanda seni görmek isteriz B-)

kızlar cemil bey açık teknikle mi yapıo kapalı teknikle mi?

açık teknikle yapıyor ama iz kalmıyor..benim ameliyatın üzerinden 1 ay geçti şu an ince bir çizgi gibi iz var oda kısa zamanda geçer dedi cemil bey...böyle kalsa bile sorun değil zaten her gün dua ediyorum inş düşme çökme olmaz diye:nazar: eski burnumdan sonra hala rüyada gibiyim..inş değişmez

cok cok geçmıs olsun cnmm sanada,inş.hersey istediğin gibi olmustur,ii dinlenmeler...

Çok geçmiş olsun.Biliyorsundur ama söylemeden geçemeyeceğim.Gözlerine bolca buz torbası koyarsan morluklardan o kadar çabuk kurtulursun

.gün içinde sürekli uyguluyorumzaten yine de teşekkür ederim öneri için. morluklar ve şişlikler çok rahatsız edici değil az zaten birkaç güne kaybolur. ama yatmaktan çok sıkıldım bide burnum sızlıyo.

burun 3000tl meme buyutme 4000tl. Ama doktorumuz muhtesem paranın hesabını yapmasın kımse zaten ıstanbula nazaran cok uygun fıyatlar

slm kızlar ya bende ıstanbuldayım fakat ıstanbuldakı rakamlar cok ucuk degıl hayatım ya bende burun estetiği yaptırdım ama rakamlar gayet normaldı,istanbul zor bır sehır degıl kızlar kımse korkmasın :)))) benım amelıyat sonrası fotograflarımda eklı ıstersen bak hayatım sonuctan cokta memnunum acıkcası hem maddı acıdan hemde manevı acıdan hıc sarsılmadım sonuctan cok ama cok memnunum doktorum abdülkadir beye yüzlerce kez teşekkür ediyorum hem bence ınsan yüzüyle ılgılı bır mudahale yaptırdıgında kesınlıkle maddıyatı dusunmemelı :)))

Back