Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanaklarım tombik tombik oldu... çok komik gözüküyo :))
ne zaman insan içine çıkabilecek duruma gelirim.
slm ne zaman ameliyat oldun?
yanaklarım tombik tombik oldu... çok komik gözüküyo :))
ne zaman insan içine çıkabilecek duruma gelirim.
sizi çok merak ettim. herhalde 1-2 hftada şişlik geçer
hele bir kendime geleyim yükleyeceğim resimlerimi adım adım her gün resim çekiyorum şimdiliksizi çok merak ettim. herhalde 1-2 hftada şişlik geçer
slm cumartesi günü oldum
Öncelikle çok geçmiş olsun sana ve diğer ameliyat olan tüm arkadaşlara. Ben de perşembe günü ameliyat oldum.Şişlik ve morluklarımda azalmalar var ama tam anlamıyla geçmedi.Merakla bekliyorum.
nasıl oldun peki ağrı sızı durumun nasıl rahatça gezebiliyor musun. bana perşembeye kadar yat mecbur kalmadıkça ayağa kalkma dedi cemil bey.
kizlarr lutfen biriniz bana Cemil beyin mail adersini
ozelden yazabilir mi?
ameliyat icin gun alicam daaaa:)))
kızlarr bende bu yaz olucam inşallah ama bende nefes problemide var cemil bey e bu şekildede ameliyat olan var mı yani hem estetik hem deviasyon . ve amelyat olanların burnlarını tam görmedim ama kalkık burunlarn tam adresi fln demişler :) ben doğal olsun istiyorum .doktorların kendilerine göre tarzı oluyo cemil beynkide böylemi yani .ben emre ilhanı araştırmıştm ama şimdi siz bu kadar beğennce cemil beyi boşuna istnbula gitmeye gerek yok diye düşündüm bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim :))
arkadaşlar ben yrn ameliyat olucam:) ama korkuyorum biraz hiç bi olumsuz bişi yok ortada ama ben vesvese yapmaktan kendimi alamıyorum. lütfen dualarınızı benden eksik etmeyin
arkadaşlar ben yrn ameliyat olucam:) ama korkuyorum biraz hiç bi olumsuz bişi yok ortada ama ben vesvese yapmaktan kendimi alamıyorum. lütfen dualarınızı benden eksik etmeyin