Herkese merhabaaa! İstanbul'da ameliyat olmayı düşünüyordum fakat Cemil Beyle ilgili yazdıklarınızı okuyunca ona olmaya karar verdim.
Hemen ameliyat sürecini başlatmak istiyorum, en erken ne zamana verebilir bana tarihi, 3-4 gün içerisinde bir tarih verebilir mi? Yoksa en az 1 hafta bekliyor mu ameliyat için ilk görüşmeden sonra?
Nefes problemim var, onun da hallolmasını istiyorum, o problemini de halleden var mı?
Kemerli veya geniş bir burnum yok, daralmasını istemiyorum kesinlikle dar zaten. Alnıma ve çeneme göre uzun kalıyor, sanırım törpüleme işlemi yapılacak bunun için. Hiç sorun etme çok rahat küçültür burnunu işinin ehli diyebilir misiniz? Ameliyat olacağım doktordan vazgeçme nedenim açık ameliyat yapmayıp burun uçlarıyla çok oynamıyor olmasıydı. Benim asıl sorunum o ucun törpülenip şekillendirilmesinde, burun deliklerinin küçültülmesinde vs... Profil ile ilgili problemim.
Bir de güncel fiyatını öğrenebilir miyim ameliyatının? 3 bin lira mı hala?
Gibi gibi sorularım var. Ve veeee arkadaşlık isteği gönderdim lütfen kabul edin çok merak ediyorum burunlarınızı ( :