• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

slm kızlar yarıyıl tatilinde ameliyat olmayı düşünüyorum. ancak daha doktora bile karar veremedim. aklım zaten karışıktı tam çorba oldu. ilker nalbant ve yahya demirdelen i özellikle önerdiler. onlar hakkında bilgisi olan var mı? bir de cemil beyin muayene ücretiyle ilgili bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum:21::21:

slm kızlar yarıyıl tatilinde ameliyat olmayı düşünüyorum. ancak daha doktora bile karar veremedim. aklım zaten karışıktı tam çorba oldu. ilker nalbant ve yahya demirdelen i özellikle önerdiler. onlar hakkında bilgisi olan var mı? bir de cemil beyin muayene ücretiyle ilgili bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum:21::21:
muayene ücreti 100 lira cnm

cnm bu dediğin doktorlar kbb uzmanı..bence estetik cerrahına olman daha iyi..ben ilk ameliyatımı kbb ciye olmuştum..keşke olmasaydım...burun sonuçta plastik cerrahların uzmanlık alanı...

herşey yolunda giderse 1 hafta sonra muayene hemen arkasından ameliyat.kızlar lütfen beni motive edecek birşeyler söyleyin. korkuyorum, paniğim, meraklıyım . tecrübeli arkadaşlar beni anlarsınız lütfen. sakinleşmem lazım vazgeçmek istemiyorum.:18::52:

herşey yolunda giderse 1 hafta sonra muayene hemen arkasından ameliyat.kızlar lütfen beni motive edecek birşeyler söyleyin. korkuyorum, paniğim, meraklıyım . tecrübeli arkadaşlar beni anlarsınız lütfen. sakinleşmem lazım vazgeçmek istemiyorum.:18::52:

hayırlısı olsun cnm...doktorumuza güven en emin ellerdesin...hiç merak etme cnm sonuç çok güzel olucak...

bencede rahat olabilirsin. kac tane cemil beye ameliyat olmus burun gördüm, hepside birbirinden güzel. eminim seninkiside cok güzel olacak;)

merhaba arkadaşlar cemil beyin ameliyatlarını çok merak ediyorum formda o kadar çok iyi bahsediyorsunuz ki ameliyat sonuçlarını görmek için sabırsızlanıyorum bu karar vermemde çok büyük bir etken olacak ameliyat olmuş arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim ameliyat sonrası fotograflarınızı görmek istiyorummm ;))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama kötü sonuçtan ve acıdan çok korkuyorum burun tıkalı ağızdan nefesle uyunuyor filan diyorlar nasıl çok zor değil mi ?:59:

en zor kısmı dra karar vermek ama cemil beyde karar kılarsanız sakın endişe etmeyin acı yok morluk yok 4.gün sokağa çıkarsınz güwenin..

önceki sayfaları okudum herkes sizin burnunuzdan bahsediyor evet cemil bey fikri kafamda oluşmaya başladı can kopalle görüştüm ama o tasarım filan yapmıyor tabi tutacağı kesin değil ama insan yine de az çok neye benzeyeceğini öğrenmek istiyor 2yaşında kızım var işim gereği de sürekli çocuklarlayım eğilmelerin ya da küçük dokunuşların bir zararı olmuyor değil mi kısa vadede

Herkese merhabaaa! İstanbul'da ameliyat olmayı düşünüyordum fakat Cemil Beyle ilgili yazdıklarınızı okuyunca ona olmaya karar verdim.

Hemen ameliyat sürecini başlatmak istiyorum, en erken ne zamana verebilir bana tarihi, 3-4 gün içerisinde bir tarih verebilir mi? Yoksa en az 1 hafta bekliyor mu ameliyat için ilk görüşmeden sonra?

Nefes problemim var, onun da hallolmasını istiyorum, o problemini de halleden var mı?

Kemerli veya geniş bir burnum yok, daralmasını istemiyorum kesinlikle dar zaten. Alnıma ve çeneme göre uzun kalıyor, sanırım törpüleme işlemi yapılacak bunun için. Hiç sorun etme çok rahat küçültür burnunu işinin ehli diyebilir misiniz? Ameliyat olacağım doktordan vazgeçme nedenim açık ameliyat yapmayıp burun uçlarıyla çok oynamıyor olmasıydı. Benim asıl sorunum o ucun törpülenip şekillendirilmesinde, burun deliklerinin küçültülmesinde vs... Profil ile ilgili problemim.

Bir de güncel fiyatını öğrenebilir miyim ameliyatının? 3 bin lira mı hala?

Gibi gibi sorularım var. Ve veeee arkadaşlık isteği gönderdim lütfen kabul edin çok merak ediyorum burunlarınızı ( :

Son düzenleme:
Herkese merhabaaa! İstanbul'da ameliyat olmayı düşünüyordum fakat Cemil Beyle ilgili yazdıklarınızı okuyunca ona olmaya karar verdim.

Hemen ameliyat sürecini başlatmak istiyorum, en erken ne zamana verebilir bana tarihi, 3-4 gün içerisinde bir tarih verebilir mi? Yoksa en az 1 hafta bekliyor mu ameliyat için ilk görüşmeden sonra?

Nefes problemim var, onun da hallolmasını istiyorum, o problemini de halleden var mı?

Kemerli veya geniş bir burnum yok, daralmasını istemiyorum kesinlikle dar zaten. Alnıma ve çeneme göre uzun kalıyor, sanırım törpüleme işlemi yapılacak bunun için. Hiç sorun etme çok rahat küçültür burnunu işinin ehli diyebilir misiniz? Ameliyat olacağım doktordan vazgeçme nedenim açık ameliyat yapmayıp burun uçlarıyla çok oynamıyor olmasıydı. Benim asıl sorunum o ucun törpülenip şekillendirilmesinde, burun deliklerinin küçültülmesinde vs... Profil ile ilgili problemim.

Bir de güncel fiyatını öğrenebilir miyim ameliyatının? 3 bin lira mı hala?

Gibi gibi sorularım var. Ve veeee arkadaşlık isteği gönderdim lütfen kabul edin çok merak ediyorum burunlarınızı ( :

öncelikle panik yok:) şunu söyleyebilirim ki senin istediğinden daha güzelini yapar cemil bey. bak burda kaç kişi var herkes memnun. bn ofisindede bazı kişşileri gördüm çok sağlıklıydılar. mutluydular. zaten cemil beyle tanışsan işte doktor dediğin böyle olmalı diyeceksin. onu kelimelerle anlatamıyorum. mutlaka bir görüş. ameliyat ücreti 3bin.

aslında bgn ameliyat gunumdu aama grip olduğumdan dolayı iptal oldu

Back