• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

öncelikle panik yok:) şunu söyleyebilirim ki senin istediğinden daha güzelini yapar cemil bey. bak burda kaç kişi var herkes memnun. bn ofisindede bazı kişşileri gördüm çok sağlıklıydılar. mutluydular. zaten cemil beyle tanışsan işte doktor dediğin böyle olmalı diyeceksin. onu kelimelerle anlatamıyorum. mutlaka bir görüş. ameliyat ücreti 3bin.

Yok inanılmaz sakinim aslında da ameliyatı araya sıkıştırıyorum tam yoğun bir dönemimde olucam, ondan böyle taktaktak soru sorup cevap almak istedim sizin güzel yorumlarınızı görünce tezcanlılığa vurup D:
Şahane, tasarımını çok beğendim. Birazdan arayacağım sekterini gerekli bilgileri ondan alırım sanırım.

arkadaslar öncelikle merhaba.. burun estetigi yaptırmak istiyorum bende nefes problemim yok aslında sadece görüntü olarak rahatsız oluyorum kemerli bi burnum var ne zamandır düsünüyordum ama arastırmaya 3 hafta once basladım kafam cok karıstı acıkcası yardımlarınıza cok ihtiyacım var kızlar. bide ameliyattan sonra düsme çökme gibi problemlerde cok korkuyorum. öyle bisey olurmu .. :( fotograflarınıza da bakmak istiyorum. :59:

arkadaslar öncelikle merhaba.. burun estetigi yaptırmak istiyorum bende nefes problemim yok aslında sadece görüntü olarak rahatsız oluyorum kemerli bi burnum var ne zamandır düsünüyordum ama arastırmaya 3 hafta once basladım kafam cok karıstı acıkcası yardımlarınıza cok ihtiyacım var kızlar. bide ameliyattan sonra düsme çökme gibi problemlerde cok korkuyorum. öyle bisey olurmu .. :( fotograflarınıza da bakmak istiyorum. :59:

mrb canım.yeni üyeyim.bende estetik konusunda merak ettiğim şeyler vardı.sen aybendor ve bade82 ye msj at.onunların yazılarının altına alıntı ve cevap şeklinde veye özel msj gönder.çok iyi ve ilgili kızlar.sorularını en iyi onlar cevaplar.yanlızlığını,kafanın karışıklığını kesin giderecekler.seni anlıyrm.insan büyük korku içine giriyr.kendine el uzatıp yardım edecek kişiler bekliyr.bade82 ve aybendor senin ilacın olacak.oksijen gibiler.sen daralırken onlar seni nefes aldırack emin ol.tecrübeleri var herkonuda.estetik bakış açıları süper kızlar.sıcak bir ilgi göterip sana kesin yardım edeceklerdir.insan psikolojisini en iyi anlayacak kızlardanlar.Allah onlardan razı olsn.arkadaş istekleri gönder onlara.fotolarını görürsün o zaman.

mrb canım.yeni üyeyim.bende estetik konusunda merak ettiğim şeyler vardı.sen aybendor ve bade82 ye msj at.onunların yazılarının altına alıntı ve cevap şeklinde veye özel msj gönder.çok iyi ve ilgili kızlar.sorularını en iyi onlar cevaplar.yanlızlığını,kafanın karışıklığını kesin giderecekler.seni anlıyrm.insan büyük korku içine giriyr.kendine el uzatıp yardım edecek kişiler bekliyr.bade82 ve aybendor senin ilacın olacak.oksijen gibiler.sen daralırken onlar seni nefes aldırack emin ol.tecrübeleri var herkonuda.estetik bakış açıları süper kızlar.sıcak bir ilgi göterip sana kesin yardım edeceklerdir.insan psikolojisini en iyi anlayacak kızlardanlar.Allah onlardan razı olsn.arkadaş istekleri gönder onlara.fotolarını görürsün o zaman.

tsk ederim dedigin gibi yapıcam suan cemil tugay aklımda gibi ama bilmiyorum :)) yinede cevabn icin tsk ederim :) tekrar

masum samimi canımsın yaa:)) yardımcı olabildiysek sana ve arkadaslara ne mutlu bize:)) dunde ablam amelıyat oldu Cemil Beye kızlar hem gogus hem burun super gectı amelıyatı ve ablam cok ıyı suan onunda burnu otursun sıze resımlerını gosterecegım.. Oleyyy iyiki varsın Cemil Bey :)) En iyi adrestesiniz kesinlikle dusunmeyin derim kızlar arastırmanıza gerek yok Cemil Bey İzmirin 1 numarası

masum samimi canımsın yaa:)) yardımcı olabildiysek sana ve arkadaslara ne mutlu bize:)) dunde ablam amelıyat oldu Cemil Beye kızlar hem gogus hem burun super gectı amelıyatı ve ablam cok ıyı suan onunda burnu otursun sıze resımlerını gosterecegım.. Oleyyy iyiki varsın Cemil Bey :)) En iyi adrestesiniz kesinlikle dusunmeyin derim kızlar arastırmanıza gerek yok Cemil Bey İzmirin 1 numarası

canım söyledğn doktorsitesndn cemil beye dün msj atmştm.bugün cevap göndrmş.gönderecğni sanmıyrdm.sen bana botokstan bahsetti.n cemil beyde botoks önerdi.kadınlar kulübüne üye olduğmu ve orda çok başarılı dr.olduğnzu öğrendm dedm.botoksn amaçlarndan biride kaş kaldırmk mı?denizlide olduğm için elim kolum bağlı.burdan bir yüzün botoks öncesi hali ile botoks sonrası halini göstern bir foto koyabilirmsnz?ben biran önce kaş kaldırmak istiyrm.isteğim sadece saçlarımı yukarıdan sıkıca bağladığımda kaşlarımı kalkabileceği kadar yukarı kaldırıyrm.bunu estetik mudahele ile elde etmek istyrm.saçlarımı bağlamadan dışarı çıkamıyrm.o kadar psikolojimi etkilio..

gecenlerde bi tanıdkla konuştk estetik ameliyat olacağm dedim. kim dedi cemil tugay olduğunu söledm. meğer onunda kardeşinin sağlık problemi vrmş o da olcakmş onlarada herkes cemil beyı önermş izmirde en iyisi dedi.

açıkçası ben sağlık prblemi olduğunu sanmıorum ya hadi neyse:)

arkadaşlar biz de kardeşimle geçen hafta çarşamba günü ameliyatımızı olduk..bugün atelimiz çıktı eve şimdi geldik..
diyecek çok şey var o yüzden kısaca şunu söylemek istiyorum..değil izmir bence türkiyede bir numara olması gereken bir isim cemil tugay...
hepinizi öpüyorum..hadi kızlar bi cesaret kendinizi cemil beye teslim edin:)) gerisini düşünmeyin..

arkadaşlar biz de kardeşimle geçen hafta çarşamba günü ameliyatımızı olduk..bugün atelimiz çıktı eve şimdi geldik..
diyecek çok şey var o yüzden kısaca şunu söylemek istiyorum..değil izmir bence türkiyede bir numara olması gereken bir isim cemil tugay...
hepinizi öpüyorum..hadi kızlar bi cesaret kendinizi cemil beye teslim edin:)) gerisini düşünmeyin..

Kubkub!

Ve estetiklerinden memnun olan tum diger kizlar :)
Sizlerin adina cok seviniyorum, darisi basimiza diyorum.
Ve resimlerini bizimle paylasan herkese cok tskrl, özellikle bade82 bide cekhu!
Ama kizlarr nolursunuz estetik öncesi bir resminizide paylasin bizlerle cunku insan tam bilemiyo hani nasil bi fark oldunu eski halinizi bilmedimiz icin.

Cekhu nerdesinnn?

arkadaşlar ben cüneyt özekte ameliyat oldum olmayan arkadaşlar varsa bir kez görüşsünler derim .çok doğal burunlar yapıyor.ayrıca ilk görüşmeye gittiğimde çok sıcak karşıladı sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi bana çok güven verdi hiç düşünmedim bile cuma günü görüştük salı günü ameliyattaydım:46: bugün 16. günüm daha şiş inecek demesine rağmen çok güzel gözüküyor.tavsiye ediyorum :34:

bende cüneyt hocaya oldum...arkadaş olarak eklermisin resmii görebilirmiyim..ben cüney hocanın çok eski bi hastasıyım..

Moper canım hadi hayırlısı hepinizin adına sevindim cok dogru kişiye teslim ediyorsunuz burunlarınızı kızlar hiç süpheniz olmasın:))) opüyorum hiç korkmayın ameliyattan sonra ertesi gün tampon cıkınca kus gibi oluyorsunuz ne agrı ne morluk sadece biraz şişlik oda olsun artık:)

tamponlar ameliyattan en az 3 gün sonra çıkartılıyor hayret sizde nasıl ertesi günü çıkartıldıkiii..hatta bende perşembe 2 de ameliyattan çıktım tamponum pazartesi 2 de alındı..tam 4 gün durdu..o 4 gün neler çektim nefessizz..allah biliyor..doktorum cüneyt özekti..

arkadaşlar selam. cemil beyin çok mükemmel bir doktor olduğunu zaten biliyorum ama başka kişilerden duydukça heyecanıma engel olamıyorum.

tekrardan gun aldım. çok manidar bir gün. 14 şubat.

Back