Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle panik yok:) şunu söyleyebilirim ki senin istediğinden daha güzelini yapar cemil bey. bak burda kaç kişi var herkes memnun. bn ofisindede bazı kişşileri gördüm çok sağlıklıydılar. mutluydular. zaten cemil beyle tanışsan işte doktor dediğin böyle olmalı diyeceksin. onu kelimelerle anlatamıyorum. mutlaka bir görüş. ameliyat ücreti 3bin.
arkadaslar öncelikle merhaba.. burun estetigi yaptırmak istiyorum bende nefes problemim yok aslında sadece görüntü olarak rahatsız oluyorum kemerli bi burnum var ne zamandır düsünüyordum ama arastırmaya 3 hafta once basladım kafam cok karıstı acıkcası yardımlarınıza cok ihtiyacım var kızlar. bide ameliyattan sonra düsme çökme gibi problemlerde cok korkuyorum. öyle bisey olurmu .. fotograflarınıza da bakmak istiyorum.
masum samimi ne güsel şeler yazmışsın =)
mrb canım.yeni üyeyim.bende estetik konusunda merak ettiğim şeyler vardı.sen aybendor ve bade82 ye msj at.onunların yazılarının altına alıntı ve cevap şeklinde veye özel msj gönder.çok iyi ve ilgili kızlar.sorularını en iyi onlar cevaplar.yanlızlığını,kafanın karışıklığını kesin giderecekler.seni anlıyrm.insan büyük korku içine giriyr.kendine el uzatıp yardım edecek kişiler bekliyr.bade82 ve aybendor senin ilacın olacak.oksijen gibiler.sen daralırken onlar seni nefes aldırack emin ol.tecrübeleri var herkonuda.estetik bakış açıları süper kızlar.sıcak bir ilgi göterip sana kesin yardım edeceklerdir.insan psikolojisini en iyi anlayacak kızlardanlar.Allah onlardan razı olsn.arkadaş istekleri gönder onlara.fotolarını görürsün o zaman.
mrb canım.yeni üyeyim.bende estetik konusunda merak ettiğim şeyler vardı.sen aybendor ve bade82 ye msj at.onunların yazılarının altına alıntı ve cevap şeklinde veye özel msj gönder.çok iyi ve ilgili kızlar.sorularını en iyi onlar cevaplar.yanlızlığını,kafanın karışıklığını kesin giderecekler.seni anlıyrm.insan büyük korku içine giriyr.kendine el uzatıp yardım edecek kişiler bekliyr.bade82 ve aybendor senin ilacın olacak.oksijen gibiler.sen daralırken onlar seni nefes aldırack emin ol.tecrübeleri var herkonuda.estetik bakış açıları süper kızlar.sıcak bir ilgi göterip sana kesin yardım edeceklerdir.insan psikolojisini en iyi anlayacak kızlardanlar.Allah onlardan razı olsn.arkadaş istekleri gönder onlara.fotolarını görürsün o zaman.
masum samimi canımsın yaa:)) yardımcı olabildiysek sana ve arkadaslara ne mutlu bize:)) dunde ablam amelıyat oldu Cemil Beye kızlar hem gogus hem burun super gectı amelıyatı ve ablam cok ıyı suan onunda burnu otursun sıze resımlerını gosterecegım.. Oleyyy iyiki varsın Cemil Bey :)) En iyi adrestesiniz kesinlikle dusunmeyin derim kızlar arastırmanıza gerek yok Cemil Bey İzmirin 1 numarası
yarın muayenem var. çok panik yapıyorum. hatta bazen vazgeçsem mi :84:diye düşünüyorum. offffffff lütfen destek istiyorum
arkadaşlar biz de kardeşimle geçen hafta çarşamba günü ameliyatımızı olduk..bugün atelimiz çıktı eve şimdi geldik..
diyecek çok şey var o yüzden kısaca şunu söylemek istiyorum..değil izmir bence türkiyede bir numara olması gereken bir isim cemil tugay...
hepinizi öpüyorum..hadi kızlar bi cesaret kendinizi cemil beye teslim edin:)) gerisini düşünmeyin..
arkadaşlar ben cüneyt özekte ameliyat oldum olmayan arkadaşlar varsa bir kez görüşsünler derim .çok doğal burunlar yapıyor.ayrıca ilk görüşmeye gittiğimde çok sıcak karşıladı sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi bana çok güven verdi hiç düşünmedim bile cuma günü görüştük salı günü ameliyattaydım bugün 16. günüm daha şiş inecek demesine rağmen çok güzel gözüküyor.tavsiye ediyorum
Moper canım hadi hayırlısı hepinizin adına sevindim cok dogru kişiye teslim ediyorsunuz burunlarınızı kızlar hiç süpheniz olmasın:))) opüyorum hiç korkmayın ameliyattan sonra ertesi gün tampon cıkınca kus gibi oluyorsunuz ne agrı ne morluk sadece biraz şişlik oda olsun artık:)