aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

Öncelikle çok geçmiş olsun sana ve diğer ameliyat olan tüm arkadaşlara. Ben de perşembe günü ameliyat oldum.Şişlik ve morluklarımda azalmalar var ama tam anlamıyla geçmedi.Merakla bekliyorum.

nasıl oldun peki ağrı sızı durumun nasıl rahatça gezebiliyor musun. bana perşembeye kadar yat mecbur kalmadıkça ayağa kalkma dedi cemil bey.

nasıl oldun peki ağrı sızı durumun nasıl rahatça gezebiliyor musun. bana perşembeye kadar yat mecbur kalmadıkça ayağa kalkma dedi cemil bey.

Çok iyiyim. İki gün yattım.Rahatlıkla gezebiliyorum.Hatta dün yürüyüş bile yaptım.Sadece nefes ve görüntüde sıkıntılarım var.

sagolun kizlar
o siteden bir turlu iletisime gecemedim
linklerin hic biri calismiyor
yurt disindayim ben belki ondandir
aldim ama mail adresini
tesekkur ederim hepinizee:)

kızlarr bende bu yaz olucam inşallah ama bende nefes problemide var cemil bey e bu şekildede ameliyat olan var mı yani hem estetik hem deviasyon . ve amelyat olanların burnlarını tam görmedim ama kalkık burunlarn tam adresi fln demişler :) ben doğal olsun istiyorum .doktorların kendilerine göre tarzı oluyo cemil beynkide böylemi yani .ben emre ilhanı araştırmıştm ama şimdi siz bu kadar beğennce cemil beyi boşuna istnbula gitmeye gerek yok diye düşündüm bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim :))

sanırım cemil bey nefes alma problemini çözer. ama asla öle kalkık falan yapmıyor benim bir arkadaş öle bişi istedi ben yaparrım ama reel olmaz dedi kendisi kesınlıkle doğallıktan yana. ameliyat olan arkadaşarı eklersen onlarda foto var bakabılırsn.

arkadaşlar ben yrn ameliyat olucam:) ama korkuyorum biraz hiç bi olumsuz bişi yok ortada ama ben vesvese yapmaktan kendimi alamıyorum. lütfen dualarınızı benden eksik etmeyin

arkadaşlar ben yrn ameliyat olucam:) ama korkuyorum biraz hiç bi olumsuz bişi yok ortada ama ben vesvese yapmaktan kendimi alamıyorum. lütfen dualarınızı benden eksik etmeyin

inci86 korkma hiç benim dün alçım alındı. hala şişliklerim ve morluklarım olmasına rağmen çok memnunum. iyi ki olmuşum diyorum. seni çok iyi anlıyorum 9 gün önce senle aynı durumdaydım ama hiçbirini hatırlamıyorum bile şimdi. bide ben en son odamda olduğum sakinleştiriciyi hatırlıyorum sonra birde alçılı burnuma elimi götürdüğümü. anlayacağın göz açıp kapayana kadar bitti. yalan söylemeyeceğim ameliyat sonrası ilk iki gün gerçekten zordu ama şimdi çok rahatım.
şuan bandajlarım var onlar çıksın resimlerimi de yükleyeceğim.

Dualarımız seninle olacak hiç merak etme zaten emin ellerdesin.Sana bol bol şans diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…