• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

selam kızlar sonunda aranıza gelebildim. herşey çok güzeldi:) ameliyat bi anlıktı geçti gitti ağrı sızı hiç bişi yok. yanaklarım davul:) cemil bey için ne desem az. toparlanınca daha ayrıntılı yazıp bilgilendiricem. foto da koyucm inş en kısa zamanda

selam kızlar sonunda aranıza gelebildim. herşey çok güzeldi:) ameliyat bi anlıktı geçti gitti ağrı sızı hiç bişi yok. yanaklarım davul:) cemil bey için ne desem az. toparlanınca daha ayrıntılı yazıp bilgilendiricem. foto da koyucm inş en kısa zamanda

Hayırlı olsun cnm Cemil Bey burnu kesın super olmustur yıne:)

Merhaba,
bende burun estetiği düşünüyorum izmir de senin fotoğraflarını hatta başkalarının da fotoğraflarına bakmak isterim ama nasıl bakabileceğimi bilmiyorum...:2:
Bana yardım edebilir misin acaba???:1:

Tekrar merhaba dün aranıza katılmış biri olarak izmir de burun estetiği yaptırmak istiyorum ama bunun yanı sıra bu operasyonu geçirmiş arkadaşların deneyimlerini okuyorum yalnız, fotoğraflarını da görüp fikir sahibi olmak da istiyorum...
Bir kaç doktor arasında gidip geliyorum ama özellikle fotoğrafları görebilmek benim kafamı netleştirecek sanırım:44:
burun estetiği yaptıran arkadaşlar ve özellikle fotoğrafları olan arkadaşlar beni ekleyebilirler mi acaba ??
ya da ben eklesem ama nasıl yapsam bilemiyorum:3:
yardımcı olabilir misinizzz???
Sevgiler

canım bn yenı ameliyat oldum tasarımlar var ama daha sonuç yok burnum sargılı. ama eminimki cemil bey döktürdü. bade82, aybendor, moper35,tebessüm,masum35 oldu onları arkadaşlar olarak eklersen fotolarını görebılırsn benm bende foto eklicem bacılar:)

kızlar az kaldı tüm resimlerimi atcam az kaldı...gün gün çekiyorum her gün daha güzel oluyo çok az morluğum kaldı ama burnum hala şiş. bide ucu uyuşuk çok fazla. en geç pazartesdine resimlerimi atcam. düşünen arkadaşlar çok fazla düşünmeyin adres belli cemil tugay:52:

kızlarrrrrr aynada burnumun ucunu kadırıp nasıl olur die kendıme bakmaktan bıktım bu siteyi 1 senedır takıp edıyorum burda okuduklarıma gore cemil beye karar kıldım aslın ilk olarak ufuk bılkayı dusunuyodum ama sızın anlattıklarınız benı cok etkıledı daha igne bile olmaktan bu kadar korkarken bu amelyat konusunda bu kadar cesaretlı olmama kımse ınanamıyo pek kimsede desteklemıyo aslında :S haziran gibi olmayı dusunuyorum ogrencıyım cunku ama yuzume yakısmamasından cok korkuyorum bu hallerımı aramak ıstemıyorum cevremde herkes kotu ornekler anlatıyo bıde tamponlar varken nefes almakta güçlük cektınız mı ben sımdıden bunları dusunmeye basladım amelyattan cok sonrası benı korkutuo aslında deneyimlerinizi anlatırsanırz cok sevınırım şimdiden cok tesekkurlerrrr

arkadaşlar ben tecrübelerime dayanarak söylüyorumki tek isim cemil tugay.

bende inanılmaz korkuyordm ya olmazsa, ya narkozdan gidersem falan filan pazartesi gunu hastaneden kaçmayı düşündüm. ya dedim bişi olursa ailemi üzmeye ne hakkım var sadece burnum daha güzel olsn diye. hastanede ameliyat olmadan önce bi kağıt veriyolar risklerle ilgili okudukça hayr bu kadar cesaretim yok dedim ama yinede imzaladım çünkü cemil bey bende bi güven oluşturmuştu. neyse hastanede odama geldiler beni ameliyathaneye götürmek için. bi cesaret iğnesi falan yaptılar ama pek fayda etmedi açıkçası. neyse işte iğneden sonra ameliyathaneye götrdüler. cemil beyi bekledık. cemil bey geldi saçımı düzeltti korkma bn varım dedi. ama tabı bnm diz kapaklarım zangir zangır titriyor. sonra damardan bi anestezi :) bir saniye geçti gözümü açtım meğer üç saat geçmiş. hemen ayıldım ben ameliyat falan da kısa sürmüş aslıdna ama işte ameliyatın hazırlık evresi uzun sürüyormş.

neyse odama geldim annem benı sevinçle karşıladı arkadaşlar falan. hiç ağrım falan olmadı gece biraz sızladı diyebılırm. nefes alma yeme içme konusundada ilk gun tampon olduğundan sorun oluyor ama o sadece ilk gün arkadaşlar. bir iki damla su içerek idare ediyorsunuz.

hastane ve hemşirelerden bahsedecek olursak harikaydı. sankı hemşireler ailesinden biriymişim gibi davrandılar sürekli ilacımı getrdıler tansiyonumu ateşimi ölçtüler. ve bunları yaaprken çok samimiydiler. allah hepsinin gönlüne göre versin diyorum

burnumun ucu biraz gözüküyor bu şiş tombiş hali bile çok tatlı:) biliyorum ki cemil bey en güzelini düşündü. pazartesi günü açılınca sonuçtan inş memnun kalacağım şişlikler inince hele yeme de yanında yat çünkü doktorum cemil tugay:) hadi fotoda ekleyim bari

risklerle ilgili de şunu söyleyım milyonda bir olcak şeyler. ve daha sonra cemil beye sordum nasıl bile bile bu işe kalkışıyonuz. o da dediki aslında bu şu olaya benziyor araba alırkn şöyle bi kağıt imzalatmalılar bu arabanın içindeyken takla atabılırsınzı kaza yapabılırsınız diye. devlet bunu bir formalite olarak yapmamızı istiyor dedi

yeme içme konusunu çok düşünmeyın arkadaşlar yavaş yavaş damla damla su içebiliyorsunuz çorba falan ama en fazla birgün zorluk oluyor

risklerle ilgili de şunu söyleyım milyonda bir olcak şeyler. ve daha sonra cemil beye sordum nasıl bile bile bu işe kalkışıyonuz. o da dediki aslında bu şu olaya benziyor araba alırkn şöyle bi kağıt imzalatmalılar bu arabanın içindeyken takla atabılırsınzı kaza yapabılırsınız diye. devlet bunu bir formalite olarak yapmamızı istiyor dedi

yeme içme konusunu çok düşünmeyın arkadaşlar yavaş yavaş damla damla su içebiliyorsunuz çorba falan ama en fazla birgün zorluk oluyor

Ne mutlu ameliyatını atlattın bandajından da kurtuldun mu senden rahatı yok benimde salı günü kontrolüm var yani senden bir gün sonra

Inci çok geçmiş olsun.. Sen de atlatmışsın başarıyla..maşallah burnun süper görünüyo..yine cemil tugay imzası taşıo valla..simetrisi harika olan ve muntazam delikler:))
adamın simetrisi muhteşem yaaa...:)))

Arnn korkulacak hiçbişey yok..hele hele cemil tugay gibi bandajlarını açarken pansuman yaparken bile afedersin tamam şimdi geçti diyebilecek kdr nazik kibar eli hafif bir uzmanın elindeysen kendini dünyanın en şanslı insanı hissediyosun ...zaten kendine güvenini ilk görüşmede anlayıp tamam diyerek gönül rahatlığıyla ayrılacaksın ofisinden...
Valla bence elinizi çabuk tutun bu fiyata böyle bi hastanede böyle bir cerrah bence bu kdr uygun bi fiyata ileride olmayacak..aklın yolu bir:)))

anlattıklarınızı okuyunca o kadar heycanlandım ki hemen cemil beye kosasım geldı ama okul oldugu ıcın hazıranı beklemek zorundayım hatta dogum gunumde yaptırmayı düşünüyorum ;)hepinizin memnun olması cok guzel eminim burnuslarınız co...k yakısmıstır darısı basımaaaaaaaa bıde hazıranda yaptırmayı dusunuyorum mayısta mı cemıl beyle gorusmeye gıtmlıyım sızce

anlattıklarınızı okuyunca o kadar heycanlandım ki hemen cemil beye kosasım geldı ama okul oldugu ıcın hazıranı beklemek zorundayım hatta dogum gunumde yaptırmayı düşünüyorum ;)hepinizin memnun olması cok guzel eminim burnuslarınız co...k yakısmıstır darısı basımaaaaaaaa bıde hazıranda yaptırmayı dusunuyorum mayısta mı cemıl beyle gorusmeye gıtmlıyım sızce

bu işi yazın yaptırırsn sanırım bakımı zor çünkü güneşten korunman lazım ve denize en az 1 ay gıremiyorsn diye biliyoru

Inci çok geçmiş olsun.. Sen de atlatmışsın başarıyla..maşallah burnun süper görünüyo..yine cemil tugay imzası taşıo valla..simetrisi harika olan ve muntazam delikler:))
adamın simetrisi muhteşem yaaa...:)))

hayatım yorumun için çok teşekkür ederim. burnum şu tombiş ucu zayıflarsa herşey dahada mükemmel olacak

Back