xxxxxxxxxxxxxxxxxxkizlarr lutfen biriniz bana Cemil beyin mail adersini
ozelden yazabilir mi?
ameliyat icin gun alicam daaaa:)))
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxkizlarr lutfen biriniz bana Cemil beyin mail adersini
ozelden yazabilir mi?
ameliyat icin gun alicam daaaa:)))
umarim ameliyatin iyi gectibebişler teşekkür ediyorum her şey için
Nasıl olucak derken ikinci günüde bitirdin hayırlı uğurlu olsun ve tabiki geçmiş olsunbebişler teşekkür ediyorum her şey için
selam kızlar sonunda aranıza gelebildim. herşey çok güzeldi:) ameliyat bi anlıktı geçti gitti ağrı sızı hiç bişi yok. yanaklarım davul:) cemil bey için ne desem az. toparlanınca daha ayrıntılı yazıp bilgilendiricem. foto da koyucm inş en kısa zamanda
risklerle ilgili de şunu söyleyım milyonda bir olcak şeyler. ve daha sonra cemil beye sordum nasıl bile bile bu işe kalkışıyonuz. o da dediki aslında bu şu olaya benziyor araba alırkn şöyle bi kağıt imzalatmalılar bu arabanın içindeyken takla atabılırsınzı kaza yapabılırsınız diye. devlet bunu bir formalite olarak yapmamızı istiyor dedi
yeme içme konusunu çok düşünmeyın arkadaşlar yavaş yavaş damla damla su içebiliyorsunuz çorba falan ama en fazla birgün zorluk oluyor
anlattıklarınızı okuyunca o kadar heycanlandım ki hemen cemil beye kosasım geldı ama okul oldugu ıcın hazıranı beklemek zorundayım hatta dogum gunumde yaptırmayı düşünüyorum hepinizin memnun olması cok guzel eminim burnuslarınız co...k yakısmıstır darısı basımaaaaaaaa bıde hazıranda yaptırmayı dusunuyorum mayısta mı cemıl beyle gorusmeye gıtmlıyım sızce
Inci çok geçmiş olsun.. Sen de atlatmışsın başarıyla..maşallah burnun süper görünüyo..yine cemil tugay imzası taşıo valla..simetrisi harika olan ve muntazam delikler:))
adamın simetrisi muhteşem yaaa...:)))