Ayaklarımızın Fotolarını Koyaalım (::

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hıh kıskanç şey bikere benim ayaklarım senin ayaklarını dövernaniknanik

ayy kızlar valla gülmekten komaya girdim ha.midemmmmde kalktı ööggyyk...iftardan sonra bu ayaklar ((((

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hıh kıskanç şey bikere benim ayaklarım senin ayaklarını dövernaniknanik

uaaabooowww çemkirme beni, valla sürerim ayaklarımı yüzüne, 5 parmak izi çıkar şakkadakkk kaydirigubbakcemile3 valla midem bulandı kızlar şaka maka haaa mafoldumben

laelaelaelaelaedelikafaduldendelikafadulden
kafayi yicem durdurun beni catlicam :sm_cool:

resmini çekip koymadıgımız daha ne var sırada harbiden merak ediyorumkaydirigubbakcemile3

yüzde doksandokuz erkek,bizi kekliyo işte..canı yazık ayak görmek istemişş..bööööööööööö.lmaz::sm_cool:KK DA uzun yıllar takılanlar bilir,bu mantıkla kaç erkek geldi geçti,..:roflol: :roflol:

bende başta erkek die düşündümde baktım daha önceki msjlarına pek erkek gibide durmuo yani bilemiyorum güççükk daha applaassıı :))

hadi yaaa otoparkçının ayak fentazisi varmış dimkkii.töbee ayakalrımı koymamm zaten sevmiorum ne işi var ayağımın burda kız asom.hadi bekliyoruzz makyajj yarışması başlıcak 20 dk soraa:sm_cool:

hahaha düşüme bakk ne ayaksın kız sen yazmışşş çok güldümm vallahii yorumları okurkenn

uaaabooowww çemkirme beni, valla sürerim ayaklarımı yüzüne, 5 parmak izi çıkar şakkadakkk kaydirigubbakcemile3 valla midem bulandı kızlar şaka maka haaa mafoldumben

ahhahahahahah kahkahaylaa güldüm burda ayy çatlıycamm çok güldümm yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…