Ayaklarımızın Fotolarını Koyaalım (::

ne var sanki ayak resimlernizi koysanız demekki ayaklarınızın resimlerini koyamayacak kadar kötü ben yakında ekleyeceğim.

ne var sanki ayak resimlernizi koysanız demekki ayaklarınızın resimlerini koyamayacak kadar kötü ben yakında ekleyeceğim.

evet nerden bildin ayaklarımız kötü ondan eklemiyoruz...insanların göz zevkini bozmayalım...madem senin güzelmiş sen ekle :mymeka:

aha ben koydum ayaklarımın resmını çekincek ne var...tüm fetişler baksın bi bana, ama yıkamadan çektim kusura bakmayın artıkkk :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Eklentiler

• $3007-b-151386-ayak.jpg
    $3007-b-151386-ayak.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 40
aha ben koydum ayaklarımın resmını çekincek ne var...tüm fetişler baksın bi bana, ama yıkamadan çektim kusura bakmayın artıkkk :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

cok temizmis ayaklar maasallah kac gün yikamadin

ay yakında başka bi yerimizin fotosunu istemezler inşallah-tatlicadiarzu-

ayaklarım doğuştan kirli benim,doğum lekesi o.... :sinifsinif: çok begendiysenız başka yerlerımın de resımlerını koyabılırım. ilgiye bağlı kaydirigubbakcemile3

Yakında baska bıseyınde resmını ıstersenız hıc sasırmıcam valla.... :roflol:

Napıcan bebem sen bu ayakları ?.... hasbınallahh...
:roflol:

hımmmm demek ööleeeeeee:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:naaapıcaksa milletin ayaklarına bakıp.ayak, ayak işte:1closedeyes:şimdi bi hobit ayağı koyardım buraya amaaa...en kıllısından tüğlüsünden bakalım bi daha ayak görmek gelirmi içindenkaydirigubbakcemile3

kardeş sen ne ayaksınnn diyesi geliyi insanınkaydirigubbakcemile3

X