Ayaklarımızın Fotolarını Koyaalım (::

oetzi-fuesse.jpg

aha ben koydum ayaklarımın resmını çekincek ne var...tüm fetişler baksın bi bana, ama yıkamadan çektim kusura bakmayın artıkkk :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hıh kıskanç şey bikere benim ayaklarım senin ayaklarını dövernaniknanik

ayy kızlar valla gülmekten komaya girdim ha.midemmmmde kalktı ööggyyk...iftardan sonra bu ayaklar :KK43:((((

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hıh kıskanç şey bikere benim ayaklarım senin ayaklarını dövernaniknanik

uaaabooowww çemkirme beni, valla sürerim ayaklarımı yüzüne, 5 parmak izi çıkar şakkadakkk kaydirigubbakcemile3 valla midem bulandı kızlar şaka maka haaa mafoldumben

laelaelaelaelaedelikafaduldendelikafadulden
kafayi yicem durdurun beni catlicam :sm_cool:

resmini çekip koymadıgımız daha ne var sırada harbiden merak ediyorumkaydirigubbakcemile3

yüzde doksandokuz erkek,bizi kekliyo işte..canı yazık ayak görmek istemişş..bööööööööööö.:eek:lmaz::sm_cool:KK DA uzun yıllar takılanlar bilir,bu mantıkla kaç erkek geldi geçti,..:roflol: :roflol:

bende başta erkek die düşündümde baktım daha önceki msjlarına pek erkek gibide durmuo yani bilemiyorum güççükk daha applaassıı :))

daha önce kazen bu konuda bilgi verdi,ellerimizi ojelerimizi sergilemek için koyuyoruz,ama bu başka bişey,ayrıca ilk önce sen koysaydın madem arkadaşım:nazar:sen nie koymadın?
daha önce aynı konu açıldı ve açan otoparkçı bi merefsiz olduğu anlaşıldısengözlerimebaksanabmadem çok meraklısın önce sen koy resminizemuszemus

hadi yaaa otoparkçının ayak fentazisi varmış dimkkii.töbee ayakalrımı koymamm zaten sevmiorum ne işi var ayağımın burda kız asom.hadi bekliyoruzz makyajj yarışması başlıcak 20 dk soraa:sm_cool:

hahaha düşüme bakk ne ayaksın kız sen yazmışşş çok güldümm vallahii yorumları okurkenn

uaaabooowww çemkirme beni, valla sürerim ayaklarımı yüzüne, 5 parmak izi çıkar şakkadakkk kaydirigubbakcemile3 valla midem bulandı kızlar şaka maka haaa mafoldumben

ahhahahahahah kahkahaylaa güldüm burda ayy çatlıycamm çok güldümm yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

X