Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agız kuruluğu, çok susamak, çabuk acıkma, sık sık tuvalete çıkma, ayaklarda ateş, sinirlilik, uyuma isteği, bazen de kaşıntı, ellerde ayaklarda agrı, uyuşma vs yapabilirYa bu kasinti bende de oluyor ama oyle cok siddetli degil. Mesela gunduz vakti hic farkina varmiyorum ama gece topuklarimin altina vuruyor kasinti. Ama Allah'a sukur uykuma engel degil. Annemde de var ayni kasinti. Ikimizde diyabet icin test yaptirmadik. Her zamanda degil ara ara oluyor. Diyabet olsa belirtileri nelerdir acaba? Hep erteledim durdum yarin doktordan randevu alsam iyi olacak.
Huzursuz bacak sendromu olabilir bir gidin derim
İniaallah vitamin eksikliğidir sebebi, çünkü vitamin eksiklğim varBenimde yanıyor hatta şuan yanıyor .stres yaptığım da yada genellikle yazın yanar kisin olmaz.ama bizde genetik Babanın da yanıyormuş.çok sık olmaz senede 1 veya 2 sebebini bilmiyorum baktım şeker vitamin eksikliği kansızlık diyor ama ....
Bende büyük ihtimal bu da varHas işte bir de bu var. Bunda da yanma oluyor.
Aç gideceksiniz hiçbir yiyip içmeyin önce aç bakarlar gerekli görürlerse tokluk şekerinede bakarlar.Ben tokluk şekerine mi baktırayım
İnşaallah sabah bi aksilik çıkmazsa gideyim direk, aslında bazı eczanelerde de ölçüyordu diye biliyorumAç gideceksiniz hiçbir yiyip içmeyin önce aç bakarlar gerekli görürlerse tokluk şekerinede bakarlar.
olabilir ciddi değildir belki ben hatırlıyorum ilkokulda felan da yanardı duvara dayardim hatta kansızlık felan vardı belki ondandı .çok ciddiye almadım.başkada bi hastalıgım çıkmadı.sürekli olsa belki doktora gider sorardım.sürekliyse doktora gıdınİniaallah vitamin eksikliğidir sebebi, çünkü vitamin eksiklğim var
Bu ara sürekli sanki, ondan bundan bana hiç sıra gelmediki, kardeşimn ayağı kırık platin takıldı yürüyemiyor ona bakmaktan kendime bakamıyorumolabilir ciddi değildir belki ben hatırlıyorum ilkokulda felan da yanardı duvara dayardim hatta kansızlık felan vardı belki ondandı .çok ciddiye almadım.başkada bi hastalıgım çıkmadı.sürekli olsa belki doktora gözde sorardım.sürekliyse doktora gıdın
Gectimisi sizinki. Aynı şeyler bende de var
Geçmedi, üzerinde durmadım, gebelikte de şekerim yükselince ve açlığa dayanıksızlık, kilo verememe gibi sorunlarım olunca doktora gittim ailemde şeker hastası olmayan büyüğüm yok nerdeyse genwtik olarak yatkınlığım var. İlaç diyet spor dengeli beslenmeyle insülin direncimi düzende tutmaya çalışıyorum. Çok ilerlemediği sürece kontrol altında tutulabilen bir hastalık korkmanıza gerek yok
Önce doktorda ölçtürün damardan alınıp bakılıyor sonuçta orada aile hekiminede gidebilirsinizİnşaallah sabah bi aksilik çıkmazsa gideyim direk, aslında bazı eczanelerde de ölçüyordu diye biliyorum
Ben gideyim sabah en iyisi bi aksilik çıkmazsa, yoksa diğer gün giderimÖnce doktorda ölçtürün damardan alınıp bakılıyor sonuçta orada aile hekiminede gidebilirsiniz
stresten olabilir o zaman yada çok ayakta kalmaktan..ben bugun çok ataktaydım yoruldum ondan diye düşunuyorumBu ara sürekli sanki, ondan bundan bana hiç sıra gelmediki, kardeşimn ayağı kırık platin takıldı yürüyemiyor ona bakmaktan kendime bakamıyorum
Sizin ki de geçer inşaallahstresten olabilir o zaman yada çok ayakta kalmaktan..ben bugun çok ataktaydım yoruldum ondan diye düşunuyorum
Bazen sıkıntılı durumlar sinirlerde yangıta sebep olabilir ,stres vs gibiNörolojik olarak nasıl bi sıkıntı olabilir acaba
Sadece ayaklarsa degildir muhtemelen. Benim arkadasim ayaklarla birlikte tum vucudunda baslamisti erken menopoz cikti.Bian dedim menopoza mı giriyorum diye tövbe tövbe