• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarımın altı yanıyor

Benimde yanıyor hatta şuan yanıyor .stres yaptığım da yada genellikle yazın yanar kisin olmaz.ama bizde genetik Babanın da yanıyormuş.çok sık olmaz senede 1 veya 2 sebebini bilmiyorum baktım şeker vitamin eksikliği kansızlık diyor ama ....

Ya bu kasinti bende de oluyor ama oyle cok siddetli degil. Mesela gunduz vakti hic farkina varmiyorum ama gece topuklarimin altina vuruyor kasinti. Ama Allah'a sukur uykuma engel degil. Annemde de var ayni kasinti. Ikimizde diyabet icin test yaptirmadik. Her zamanda degil ara ara oluyor. Diyabet olsa belirtileri nelerdir acaba? Hep erteledim durdum yarin doktordan randevu alsam iyi olacak.
Agız kuruluğu, çok susamak, çabuk acıkma, sık sık tuvalete çıkma, ayaklarda ateş, sinirlilik, uyuma isteği, bazen de kaşıntı, ellerde ayaklarda agrı, uyuşma vs yapabilir

Benimde yanıyor hatta şuan yanıyor .stres yaptığım da yada genellikle yazın yanar kisin olmaz.ama bizde genetik Babanın da yanıyormuş.çok sık olmaz senede 1 veya 2 sebebini bilmiyorum baktım şeker vitamin eksikliği kansızlık diyor ama ....
İniaallah vitamin eksikliğidir sebebi, çünkü vitamin eksiklğim var

Benim 7 24 yaniyor ayaklarimin alti karuncalaniyor ayni zamanda.Masaj iyi geliyor vazelin sürüp nemlendiriyorum birde voltaren pomat gibi kremler naneli oldugu icin serinletici etkisi oluyor

İniaallah vitamin eksikliğidir sebebi, çünkü vitamin eksiklğim var
olabilir ciddi değildir belki ben hatırlıyorum ilkokulda felan da yanardı duvara dayardim hatta 😁 kansızlık felan vardı belki ondandı .çok ciddiye almadım.başkada bi hastalıgım çıkmadı.sürekli olsa belki doktora gider sorardım.sürekliyse doktora gıdın

olabilir ciddi değildir belki ben hatırlıyorum ilkokulda felan da yanardı duvara dayardim hatta 😁 kansızlık felan vardı belki ondandı .çok ciddiye almadım.başkada bi hastalıgım çıkmadı.sürekli olsa belki doktora gözde sorardım.sürekliyse doktora gıdın
Bu ara sürekli sanki, ondan bundan bana hiç sıra gelmediki, kardeşimn ayağı kırık platin takıldı yürüyemiyor ona bakmaktan kendime bakamıyorum

Gectimisi sizinki. Aynı şeyler bende de var
Geçmedi, üzerinde durmadım, gebelikte de şekerim yükselince ve açlığa dayanıksızlık, kilo verememe gibi sorunlarım olunca doktora gittim ailemde şeker hastası olmayan büyüğüm yok nerdeyse genwtik olarak yatkınlığım var. İlaç diyet spor dengeli beslenmeyle insülin direncimi düzende tutmaya çalışıyorum. Çok ilerlemediği sürece kontrol altında tutulabilen bir hastalık korkmanıza gerek yok

Bu ara sürekli sanki, ondan bundan bana hiç sıra gelmediki, kardeşimn ayağı kırık platin takıldı yürüyemiyor ona bakmaktan kendime bakamıyorum
stresten olabilir o zaman yada çok ayakta kalmaktan..ben bugun çok ataktaydım yoruldum ondan diye düşunuyorum

Canım aynısı Bende de oluyor hatta cevremde de çok duydum bu dönemsel bişey mi acaba diye merak ediyorum

Back