- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
Korkmayın ,şekeriniz olsa hissedersiniz mutlaka .Cok teşekkür ederim normalde şekerine çok baktıran biriyim, şekerim yoktu off valla seker en korktugum sey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkmayın ,şekeriniz olsa hissedersiniz mutlaka .Cok teşekkür ederim normalde şekerine çok baktıran biriyim, şekerim yoktu off valla seker en korktugum sey
Cok teşekkür ederim ilk işim hastaneye gitmek zaten, açıkçası birazda korkuyorum inşaallah bişey cıkmazKorkmayın, tehlikeli boyuta gelse başka belirtileride olurdu.. test yaptırın içiniz rahat etsin. Uzman doktora gidemezseniz ilk etapta aile hekimleri de yapıyor testleri sabah aç gidin kan vermeye
Size ne dediler peki resmen aynı şeyleri yasıyoruzBende ek olarak bazen huzursuz bacak tutuyor,sanırım benimkini o etkiliyor ama ona da bir çare yok.duslukla su tutuyorum yakında banyoda yaşayacağım
Yanmanın yanında karıncalanma vs de varsa genelde nöroloji baksın diyorlar .Nörolojik olarak nasıl bi sıkıntı olabilir acaba
Benimde aynen böyleydi, ayaklarımı buzlukta soğuttuğum ıslak havluya sarıp uyumaya çalışırdım, hala yaz kış ayaklarımı örtemem hep dışarda uyurum. Sizde üşütmeyecek şekilde soğuk su dolu kovada ayaklarınızı dinlendirseniZ.Ay Duan banyodan geldim ayaklarını yıkadım gelmeden kurudu of valla hiç değil
Hersey normal dediler .kan değerleri ,şeker vs hersey normal .özellikle huzuruz bacak için düşü eline alıp soğuk su ile bacaklarıma su tutmayı önerdiler ki iyi geliyor ,masaj etkisi yaratıyor ,sakinleşiyor bacaklarım .Size ne dediler peki resmen aynı şeyleri yasıyoruz
Ömrümün yarısı hastanelerde geçti, babam kanserdi her bir tahlil sonucunda aklım basımdan giderdi iyice panik atak oldum zaten sağlık konusundaYanmanın yanında karıncalanma vs de varsa genelde nöroloji baksın diyorlar .
Gectimisi sizinki. Aynı şeyler bende de varBenimde aynen böyleydi, ayaklarımı buzlukta soğuttuğum ıslak havluya sarıp uyumaya çalışırdım, hala yaz kış ayaklarımı örtemem hep dışarda uyurum. Sizde üşütmeyecek şekilde soğuk su dolu kovada ayaklarınızı dinlendirseniZ.
Soguksu kan dolaşımını hızlandırıyor çok fayda ediyor bazense kasılıyor bacaklarımHersey normal dediler .kan değerleri ,şeker vs hersey normal .özellikle huzuruz bacak için düşü eline alıp soğuk su ile bacaklarıma su tutmayı önerdiler ki iyi geliyor ,masaj etkisi yaratıyor ,sakinleşiyor bacaklarım .
İyi geceler herkese.. Bi kaç gündür ayaklarının altında yanma var ve bu durum beni çok etkilemeye basladı. Ayaklarımın tabanı resmen yanıyor uyku uyuyamıyorum bu sebepten dolayı. Hastaneye gitcem ama kardeşim ameliyat oldu ona bakıyorum evden cıkamıyorum, Annemgil gelsin ilk işim hastaneye gitmek, bu durumda olan var mı acaba neden olabilir ?
Agız kuruluğu, halsizlik felan ama bütün hastalıklarda hemen hemen belirtiler aynı sürekli seker ihtiyacı küçük aletleri var aslında evde kendinizde bakabilirsiniz olmazsa bi tane şeker aleti alcaöYa bu kasinti bende de oluyor ama oyle cok siddetli degil. Mesela gunduz vakti hic farkina varmiyorum ama gece topuklarimin altina vuruyor kasinti. Ama Allah'a sukur uykuma engel degil. Annemde de var ayni kasinti. Ikimizde diyabet icin test yaptirmadik. Her zamanda degil ara ara oluyor. Diyabet olsa belirtileri nelerdir acaba? Hep erteledim durdum yarin doktordan randevu alsam iyi olacak.
Agız kuruluğu, halsizlik felan ama bütün hastalıklarda hemen hemen belirtiler aynı sürekli seker ihtiyacı küçük aletleri var aslında evde kendinizde bakabilirsiniz olmazsa bi tane şeker aleti alcaö
İnşaallah bende de seker yoktur yabenim annemle teyzemde var ikisi de hatta uyuyamaz bu sebepten bazı geceler.teyzem gitmedi doktora ama anneme doktor romatizmal demişti.ikisinde de şeker yok , yaşları gereği gerekli tahliller yapılıyor ordan eminler olmadığına.
Ben saglık okuyorum, şekerin en büyük belirtilerinden birisi sürekli olarak ağız kuruluğu, çok su içme , şekerli bir şeyler canı çekme gibi belirtileri var, iki türlü diyabet var birdeInternette okudum biraz ama sanki pek uymuyor gibi. Yine de belli olmaz. En iyisi test yaptirmak.