• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklara Vazelin ve Aspirin Mucizesi

bende vazalini yıllardır kullanıyorum aspirini ilk kez duyuyorum bu aksam deniycem bakalım

olumunekankayizsmile[COLOR="DarkOrchid"]Merhaba ben başka bir çözüm buldum biraz GLİSERİN AKTARDAN alın eczanede var çokda ucuz biraz gliserin biraz limon suyuyyla ovun iyice sonra bir çorap giyin eğer daha yumuşasın diyorsanız bir poşet geçirin 1 saat dursun ayağınızı tanıyamayacaksınız..NOT eğer banyodan sonra yaparasanızdaha güzel sonuç alırsınız...[/COLOR][/FONT

75 gr lık vazelin aldımda buna 1 kutu aspirim çok değilmi yav en büyük boy vazelinemi acaba 1 kutu aspirin koyuluyo yavv =))

peki ayak yumusuyor ama görüntüsü nasıl oluyor?

75 gramlık vazeline, 10 adet erişkin aspirini koyarak yapıyorum ben. Aspirini eritmek için robottan geçirebilir, asprinleri bir çay tabağına koyup üzerine bir çorba kaşığı ılık su ekleyebilirsiniz. Ben bu karışımın içine yaklaşık çeyrek limon da sıkmanızı öneririm. Çünkü vazelin bir süre sonra topukları sarılaştırıyor. Limon ise bunu önleyip pembe kalmasını sağlıyor. "Ben limom koymam, sulandırır" falan diye düşünüyorsanız, haftada bir gün bir limonu ikiye bölüp, suyunu başka yere sıkarak posası ile topuklarınızı ovabilirsiniz. Kabuğun içine tuz ya da şeker koyarsanız aynı zamanda peeling etkisi de yapar. Ben 1 senedir bu şekilde yapıyorum. Vazelini de her gün değil haftada 3 gün sürüyorum. Çok memnunum.

ayy ben geceleri çorapla yatamam kiiii,
ama vazelin gerçekten de topuklara ii gelio

ömrüm boyunca hiç topuklaırm çatlayıp soyulmamıştı..ama bu son iki aydır çatlak su görmemiş toprak gibi topuklaırm var:)3-4 gündür vazelin sürüyorum işe yarıyor gibi ama aspirini bilmiyordum onuda içine koycam:)

Aspirini bende ilk defa duydum. Vazelini kullanıyorum çok iyi geliyor. Ponza filan hikaye. Ne yaptıysam vazelinden başka bir şey geçirmedi. Ama denemekten bir şey olmaz deneyelim bakalım. KK'den neler duyup denemedik ki :)

ahanda şimdi vazelinledim yatmaya hazırlanıyorum. aspirin yoktu evde coraspin ezdim olur inşallah :))) sengözlerimebaksanab

arkadaşlar vazelinle aspirini doktor vermişti bana ben kullandım ayrıca ayaklara ponza taşı yerine ayak törpüsü yada 0 num ara zımpara çok ii geliyor tertemiz oluyor 1 haftada temiz kalıyor törpüle arkadan da aspirinli vazelin sür yumuşacık oluyor benden tavsiye

aktarlarda vazelin içerikli aynı sefa kremi var. haftada bir kaç gün yatmadan önce ayak tabanına sürdüm. çok faydasını gördüm. tavsiye ederim.

Back