• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklara Vazelin ve Aspirin Mucizesi

aynı şey eller için de geçerli mi acaba elimize de sürsek eldiven giysek

vazelini daha önce denedim ama aspirinle denemek lazım nasıra bile iyi geldiğini bilmiyodum

ben de aspirini hiç denemedim. yatmadan önce vazelinler, sonra strechler, üzerine de çorap giyip yatardım. direkt çorap giyersem kremi emebilir düşüncesiyle :)
peki tırnaklar için önerisi olan varmı? küçük ayak parmaklarımın tırnağı çok düzgün değil ve ojelerini tam temizleyemiyorum
benim de aynı sorunum var ya... cevap bulabildin mi buna arkadaşım küçük parmak olayınaa :(((

Çok uzun yıllardır kullandığım bir yöntemdir vazelinin içine bebe aspirini kırın ve karıştırın ayaklarınıza iyice sürüp çorap giyin yatın sabah mucizevi bir şekilde yumuşacık olup çatlaklar gidiyor kışın kapalı ayakkabılardan zarar görmelerini böylece azalttım :KK49:

cok begeniyorum bu tarifi ;)
her kis ayinda mutlaka yaparim

ben duymuştum bunu ama sıkıntılı bi insanım çorapla uyuyamam ayaklarım yanar benim kaç saat kalacak acaba :)

Bir de hametan diye bir krem önerdiler. Onu sürünce topuklara çok iyi geliyor dediler. Hametan normalde yanık kremi ne alaka anlamadım ama Çok memnun kaldık dediler. hiç daha önce deneyen oldu mu ne düşünüyorsunuz ?

Kızlar normal vazelin mi yoksa bu eczanelerin ilaç için kullandığı vazelin var saf vazelin aspirini onunla yapsak Nasıl olur ? Bende her ikiside varda o yüzden sordum ?

Bir de hametan diye bir krem önerdiler. Onu sürünce topuklara çok iyi geliyor dediler. Hametan normalde yanık kremi ne alaka anlamadım ama Çok memnun kaldık dediler. hiç daha önce deneyen oldu mu ne düşünüyorsunuz ?
Evet garip bepaten olabilirde hametan bana garip geldi denediniz mi pekio_O

Evet garip bepaten olabilirde hametan bana garip geldi denediniz mi pekio_O
Evet denedim, banyodan sonra topuk törpüsüyle törpüleyip sonra hametan kremi sürdüm sabah yumuşacıktı ayaklarım, ama devamlı yapmak lazım sonra etkisi geçiyor

Benimde ayaklarım çok çabuk kurur sertleşir topuğum falan sürekli vazelin sürerek yumuşacık oluyor :KK76: ama bir süre kullanmayınca tabi eski haline geri geliyor :KK34:

Sürekli yapmak unutmamak gerek hemen eski haline geliyor bence :KK43: sebebi topuk torpusu kullanmamak olabilir ama onuda kullanmak istemiyorum her defasında daha sert oluyormuş toynaga dönsün istemem :63:

Back