Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de aynı sorunum var ya... cevap bulabildin mi buna arkadaşım küçük parmak olayınaa ((ben de aspirini hiç denemedim. yatmadan önce vazelinler, sonra strechler, üzerine de çorap giyip yatardım. direkt çorap giyersem kremi emebilir düşüncesiyle :)
peki tırnaklar için önerisi olan varmı? küçük ayak parmaklarımın tırnağı çok düzgün değil ve ojelerini tam temizleyemiyorum
Evet garip bepaten olabilirde hametan bana garip geldi denediniz mi pekiBir de hametan diye bir krem önerdiler. Onu sürünce topuklara çok iyi geliyor dediler. Hametan normalde yanık kremi ne alaka anlamadım ama Çok memnun kaldık dediler. hiç daha önce deneyen oldu mu ne düşünüyorsunuz ?
Evet denedim, banyodan sonra topuk törpüsüyle törpüleyip sonra hametan kremi sürdüm sabah yumuşacıktı ayaklarım, ama devamlı yapmak lazım sonra etkisi geçiyorEvet garip bepaten olabilirde hametan bana garip geldi denediniz mi peki
Çok sagol canım bende deneyeyimEvet denedim, banyodan sonra topuk törpüsüyle törpüleyip sonra hametan kremi sürdüm sabah yumuşacıktı ayaklarım, ama devamlı yapmak lazım sonra etkisi geçiyor
Bende denedim ama pek bir faydasını görmedim akşama tekrar deniceğim bakalımBirde aspirinli deneyecegim