Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayaklara Vazelin ve Aspirin Mucizesi
- Konu Sahibi esyn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
- 133
- 2 Şubat 2013
- 1.270
- 446
- 133
Merhaba kizlar ne kadar vazeline ne kadar asprin yada salisilik asit tozu koyacagini soranlar olmus eczaneye gidip nasir icin vazelin ve salisilik asit karisimi istiyorum derseniz onlar oranlarini biliyorlar ve hazirliyorlar normalde doktor bunu receteye yaziyor fakat bildigim kadariyla kendinizde isteyebilirsiniz.
Ayrica vazelin disinda buldugunuz en notr(pH'i 7ye en yakin yani icme suyu) suyun icine aspirini atip eriyince nasirin ustune pamukla yedirirsenizde ayni sonucu aliyorsunuz. Olculeri ise 100mglik aspirin - 2cc su
Bu arada bunlari 2 gunde bir uygulamanizda fayda var bence, umarim yardim edebilmisimdir :)
Ayrica vazelin disinda buldugunuz en notr(pH'i 7ye en yakin yani icme suyu) suyun icine aspirini atip eriyince nasirin ustune pamukla yedirirsenizde ayni sonucu aliyorsunuz. Olculeri ise 100mglik aspirin - 2cc su
Bu arada bunlari 2 gunde bir uygulamanizda fayda var bence, umarim yardim edebilmisimdir :)
Son düzenleme:
- 18 Temmuz 2014
- 1.858
- 259
- 93
- 11 Eylül 2014
- 685
- 87
- 38
- 44
süpersin canım, bu da işe yaradı !Bir kutu vazelinin içine 1 kutu aspirin ezilip karıştırılır ayaklara sürülür pamuklu çorap giyilir sabah ayaklarınızın yumuşaklığına şaşırılır kafamçokkarıştı