• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklara Vazelin ve Aspirin Mucizesi

ayaklarıma zaten normalde de vazelin kullanırım. evde aspirin de var. bunu bu gece deneyeceğim. izlenimlerimi paylaşırım.

valla kızlar ben yapmıştım bunu iki üç gün ara verdiğinde gene aynı ayaklar:gitme: yani bende böle oldu

evet her gün yapmalı. kışın iyi güzel yapılır,çorap da giyilir de yazın ne yapcaz? sonuçta yazın giyiyoruz sandaletleri....

doktor bana bi krem vermişti üstünde vazelin salisilik yazıyordu beyaz pütürlü bişeyler vardı içinde. bu ona benziyor sanırım. devamlı kullandım ayağımdaki sert deriler kalkmıştı çok güzel olmuştu.evdede yapılıyor demekki. hemen yapcam

bende deneyeceğim oriflameden ayak maskesi aldım şuan onu deneyorum olmazsa vazelını denerım bilgi için teşekkürler

doktor bana bi krem vermişti üstünde vazelin salisilik yazıyordu beyaz pütürlü bişeyler vardı içinde. bu ona benziyor sanırım. devamlı kullandım ayağımdaki sert deriler kalkmıştı çok güzel olmuştu.evdede yapılıyor demekki. hemen yapcam

hangi krem olduğunu öğrenebilir miyim ?
teşekkürlera.s.

vazelini bilirdim de , içine asprin konulduğunu duymamıştım.. denemek lazım..şimdilerde nemlendiren çoraplar çıktı. onlardan da giydik mi bu tarifin üstüne.. al sana pamuk gibi ayak
cicininkocaaya.gif

Benim ayaklarım için yaptıgım tek bakım diyebilirim buna...

ama önce MUTLAKA ayaklarımı sıcak suda bekletip topuk taşı ile ovalıyorum ölü deriyi attıkdan sonra 2 tane aspirini ezip birazcık vazalın ıle karıştırıp ayaklarıma masaj yaparak uyguluyorum....sonra çorabımı gıyıyorum sabah pamuk gibi ayaklar karşılıyor beni: )

GERÇEKTEN TAVSİYE EDERİM BEN ÇOK MEMNUN KALDIM....hihoyyyt

bende deniceeemm:) çünkü ayaklarım bir süredir kötü görünüyor, soyulup duruo nasır bağlamaya başladıkafamçokkarıştı bi çare arıodum bende:)

uzun süre yaptığınızda ayakları yani topukları sarartıyomuş.suna dumankayanın tariflerinden biriydi bu.. kullandığımızda yarım limonlada karıştırmak lazımmış..

zaten 3 günde bir yada bir haftada bir yapmak yeterli o yumuşaklık geçmiyo uzun süre pamuk gibikaydirigubbakcemile4

Back