• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklara Vazelin ve Aspirin Mucizesi

arkadasların tavsıyesı uzerıne bende once ayaklarımı sıcak suda bekletıp temızledım sonra vazelın surup corap gıtdım cok guzel oldu tesekkur ederım

cnm vazelin surdukten sonra tenın acık olması gerek corap gıyersen ayagına havasız bırakırsın vede mantara davetıye cıkarırsın...

anlamadığım şey her seferinde bir kutunun tamamını mı kullancass?? :uhm:
bide bu haftada bir mi, her gün mü ne sıklıkta yapılmalı??

Ben hergün sürüyorum ara verince eski haline dönüyor..:1rolleyes:

ben normalde vazelin zaten sürüyorum her akşam yumuşacık oluyor ama
bu normal aspirin mi bebek aspirini mi ne kadarlık vazelinin içine ne kadar aspirin katılacak?:sm_confused:

Normal aspirin kullanıyorumhihoyyyt robotta çektim aspirinleri fazla un gibi olmadan hafif pütür olmalı ki peeling görevi yapsın hihoyyyt göz kararı vazeline karştırdım belli bir ölçü yok....mirmirmirmir

cnm vazelin surdukten sonra tenın acık olması gerek corap gıyersen ayagına havasız bırakırsın vede mantara davetıye cıkarırsın...

Ben aylardır kullanıyorum pamuklu çorap giyiyorum mantar filan yok:delphin:

mantarın arayıpta bulamadıgı yerdır nemlı ortamlar..ozellıkle ayak ve ayak parmakları arasının nemlı kalmamalı...tabı sız bılırsınız ama kıtaplardan yada netten acıp ayak saglıgını bır arastırın derım...

mantarın arayıpta bulamadıgı yerdır nemlı ortamlar..ozellıkle ayak ve ayak parmakları arasının nemlı kalmamalı...tabı sız bılırsınız ama kıtaplardan yada netten acıp ayak saglıgını bır arastırın derım...

Araştırmaya gerek yok ben de biliyorum mantarın nemli ortamlarda daha kolay oluştuğunu:delphin: ben yaşadığımı söylüyorum sadece...:çok üzgünüm:

ahhh deli kafam dunyanın parasını verip ayak kremleri alıyorum ben ya . vazelin ve aspirin haa hemen hemen şimdi baslıyorummmm yapmaya sonucu yazarım size byyy

bende son zamanlarda vazalini deniyordum ama asprini bilmiyordum!:uhm: deneyelim bakalım!...a.s.

Kızlar aspirinin içinde asetilsalisilik asit var. Nasırlara da kullanılıyor aspirin. Bu yüzden sertleşen yerleri yumuşatmada bire bir... sositososito

peki ben anlıyamadım bi kutu vazeline bir kutu aspirin demişsiniz 1 adet aspirinmi bir kutumu ?

Çok doğru bir tarif,salisilik asit diye aspirinin toz hali eczanelerde var,uğrasmak istemeyenlere duyurulur.Vazelin beyaz saf olursa,bir cay fincanı vazeline iki çay kaşığı salisilik asit katılırsa tarif tam olmus olur.Eczacı arkadastan alıntı bir tariftir bua.s.Benim ayaklarım yerden ısıtma bir evde yasadığım için ve bebişim uyanmasın diye çıplak ayaklı kontesler gibi gezdiğim için:roflol: resmen tas gibi olmustu.ılk defa dün denedim.Öncesinde de burdan gördüğüm baska bir tarifi uyguladım,sıcak sirkeli suda ayaklarımı bekletip törpüledim.Fena diil,ama bi gecede mucize de beklemiyordum zaten:1rolleyes:

ben sadece vazelın suruyorum vazelın yoksa zeytın yag hem el hem ayaj ıcın yumsacık oluyo :))

bende vazelini her gece kullanıyorum ama nasır var ayağımda bide aspirini deneyim

Son düzenleme:
denedım canım sonuc mukemmel yumuşacık ayaklar. teşekkur ederım canım bu öneri için devamlı yapacagım artık

ben de denedim 3 gün üstüste yaptım.benim nasır problemim vardı. 3 günün sonunda bir baktım küçük parmaktaki nasırlarım kalktı hatta elimle hemen çekiverdim.nasırlı yerler yumuşacık oldu sert deriyi de baya inceltmiş.çok teşekkür ederim paylaşım için.

nasıl karıstırıyonuz gı aspirini eziyosunuz toz toz veya iri iri oluyo sonra vazaline doküyoruz ama nasıl karıstırıcık elimizle iyice yogurmamız gerek karısması için
hani normalde vazelin sürerim ayagıma sorunu yok ama aspirinle daha güzel olur belki-tatlicadiarzu-

Back