• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklara Vazelin ve Aspirin Mucizesi

fiyatı ne kadar acaba ?

aktardan 10 -tl ye aldım.güvendiğim ve bildiğim bir markadan. yüzüme de sürüyorum. hamilelik sırasında oluşan gebelik maskesi izleri de yok oldu sayılır. dirsek ve dizlerde de çok faydasını gördüm.

Bir kutu vazelinin içine 1 kutu aspirin ezilip karıştırılır ayaklara sürülür pamuklu çorap giyilir sabah ayaklarınızın yumuşaklığına şaşırılır kafamçokkarıştı

evet ayak bakımı da çok önemli ama geceleri çorapla hem de pamuklu çorapla nasıl yatyorsunzu allahaşkına. ben dayanamam. Avonun ayak kremini kullanın gecelri kendinize eziyet etmeyin:))

avon ayak bakım kremini tavsiye ederim banyodan sonra ayağa sürülür çorap giyilir yumusacık olur

Dermatoloji profesorumuz hayatinda gorduu en bakimli ayklarin Zeki Muren'nin ayaklari oldugunu onun sirrininda bu vazelin - salisilik asit karisimi oldugunu soylemisti:) Ben kendimde bir sure kullanmistim. sonra vazelini bepanthenle degistiridim. Hatirladigim iyi oldu yeniden baslayacagim :)

Bende kullanıyorum ama bir kutu vazeline 3-4 aspirini ezip karıştırıyorum aspirinin ölü deriyi yok etme özelliği varmış,iyi geliyo devamlı kullanmak gerek ama bence lapitak daha iyi..daha kısa sürede sonuca ulaşıyorsunuz.

Bende kullanıyorum ama bir kutu vazeline 3-4 aspirini ezip karıştırıyorum aspirinin ölü deriyi yok etme özelliği varmış,iyi geliyo devamlı kullanmak gerek ama bence lapitak daha iyi..daha kısa sürede sonuca ulaşıyorsunuz.

ben de lapitak veya johnson baby vazelin kullanıyorum..memnunum valla..

Kızlar iyi hoş da benim aspirine karşı alerjim var, içtiğim zaman her yerim şişiyor ve 48 saat sonra iğnelerle ve serumla düzelebiliyorum. Acaba ayağıma sürünce de aynı etkiyi yapar mı? Korktum açıkçası... Ne dersiniz?

ben de bugun aspirin ve vazelin aldim eve gelir gelmez uyguladim biraz once de dusa girdim ciktiktan sonra tekrar uyguladim sabaha gorecegiz bakalim

eller icin de olur sanirim degil mi ? ben kullandim hatta su an eldivenle yaziyorum:)

Kızlar iyi hoş da benim aspirine karşı alerjim var, içtiğim zaman her yerim şişiyor ve 48 saat sonra iğnelerle ve serumla düzelebiliyorum. Acaba ayağıma sürünce de aynı etkiyi yapar mı? Korktum açıkçası... Ne dersiniz?

Canım sonucta deri emıyor krem ve asprini, o yuzden hıç yapma bence, ne olur ne olmaz, risk alma. Sadece vazelın sürünce de yumusadıgı soylenıyor, sen de sadece vazelınle yaparsın.

selam... senin aspirine olan alerjini bilemiyorum ama benimde alerjim var. kan sulandırıcı olduğu için kullanamıyorum ağzımdan burnumdan kan gelıyor içince..ama ben denedim bende sıkıntı olmadı.. eğer alerjik durumun deriyi etkileyen birşey ise pigmentlerinle alakalıdır. o zaman denemeni tavsiye etmem bende..

ama gerçekten de çok etkili herkese tavsiye ederim..

Asprini bilmiyorum ama ben her duştan sonrası ayaklarına vazelini iyice sürüp pamuklu çorap giyerek uyuyorum. Yumuşacık , bembeyaz oluyor. Tavsiye ederim hanımlar..

Ben wazelını her zmn kullanrm banyo yaptıktan sonra heryerıme surerım kollarım bacaklarım heryerıme..dudagımda ucuk mu cıktı mı gecene kdr surerım , dudaklarımada surerım , ama asprını merak ettım alıp denıycem hemen tekrar yazarım tsk.ederızzz :)

1 kutu aspirin çok diilmi?? ne kadar vazeline dökücez
ayrıca güzel bilgi için teşekkürler

Back