• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket ayakkabınız kaç numara....

• Konu Sahibi Konu Sahibi hasko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaçnumara ayyakkabı giyiyorsunuz

• 36-37

OY: 205 43,9%
  • 38-39

OY: 213 45,6%
  • 40-41

OY: 42 9,0%
  • 41-42

OY: 7 1,5%

• Ankete Katılan
    467
38 giyiyom...............

bende 36 ama 35 olduğu oluyo ve bu yüzden biras zor ayakkabı buluyom kendimetatlicadiarzu

37-38 giyiyorum bende sırnaşık şey

bir pideci küregide benden ....... 40 numara

dogumdan önce 39 idi cocugum sagolsun bir numara büyüttü ayagimi hamilelikte .... kalici olarak. utanilcak büyüklügün tam sinirina geldim, insallah ikinci cocukta dahada büyümez tatlicadiarzu

kücük ayaklara hep özenmisimdir, citipiti minicik ne güzel

ayakkabı almak benim için eziyettatlicadiarzu her seferinde ayaklarım paramparça spor ayakabı ve terliklerde dahil işkencesenağlama bunun sorumlusu ayağım buçuklu 37 38 arası küçükken hep yalınayak gezdiğim için rahata alıştılar en sonunda taban yapıştırıp öğle gezicem jeyyar:roflol:

bende 40 numara bazende kaliba göre 41 giyiyorum. bu konuda cok sikinti cekiyorum türkiyeye izine geldigm zaman,ayakkabi bulamiyorum.bir magazaya sormustum 40 -41numara ayakkabiniz varmi diye eleman bana aynen söyle dedi: 40 numara ayakkabii (baya saskin bir sekilde)mhhh yok hanfendi dedi.:roflol: peki nerede bulabilirim diye sordugumdaysa sok cevap geldi: bulamazsiniz özel ayakkabi yaptirmalisiniz dedi :roflol: :roflol: :roflol: yuh dedim yani be yuh:roflol: :roflol:

bende 40-41 giyiyorum ve çok rahat da buluyorum aradığım modeli...satıcılar elinde olmayan malları illa kötülerler zaten... :smiley-cool:

Back