• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket ayakkabınız kaç numara....

• Konu Sahibi Konu Sahibi hasko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaçnumara ayyakkabı giyiyorsunuz

• 36-37

OY: 205 43,9%
  • 38-39

OY: 213 45,6%
  • 40-41

OY: 42 9,0%
  • 41-42

OY: 7 1,5%

• Ankete Katılan
    467
37,5 - 38 olabiliyor, ayakkabının kalıbına göre değişiyor............orta numara olduğu için indirim zamanı hemen tükeniyor..............:sm_confused:

39 gıyıyorum ennn cok 39 numara ayak var bizim nesilde öle olunca guzel modellerin numarası hemen bıtıyo kıl oluyorum :oklava:

37 giyiyorum ama doğumdan sonra 38 oldu galiba

lirik buradada 38-39 nolu ayakkabilari ara ara bulamiyorsun hollandali hatunlar boyuna Gelistikleri icin ayakklari da masallah 43 e kadar buyuyor ,, benimki 40 ama yeni modellerde 41 bile oluyor,,,,
Ben en iyisi bi yurt dışı yapayım.))) Burda 40 üzerini bulmak çok zor.Sezon başladı mı hemen gidip almak gerekiyor.41 bi ihtimal bulunabiliyor,ama 42 hiç yok :(( Sadece spor ayakkabıda olabiliyor.Ne ayakkabı,ne pantolan...vs vs hiçbir şey bulamıyorum ben:(((a.s.

37 benim, beğendim her modelde buluyorum numaramı, boyumla ve tipimlede orantılı...

Valla Ayiptir Sölemesii çocuk Mezari Gibi Ayaklarim Var 39 Giyiyorum Geneldee...çok Nadirdir 40 Olduğuufisfisfis

bende 36 ile 37 arası yazlık ve kışlık modellerine göre değişiyoşakkıdı

37.5 benim ayaklarım ufak :)
Boyum 1.72 olmasına rağmen ufak ayaklıyım ama çok memnunum.
Büyük ayaklar bana itici gelir bir bayanda , giydiği ayakkabı da kötü durur diye düşünüyorum.

ben 35 numara eee boy birbuçuk metre olunca ayak da çocuk reyonu oluyor

arkadaşlar ben 35 giyiyorum ama bakıyorumda anket 36 dan başlıo ne yapalım şimdi sırnaşık şey

Back