K kuebrahumeyra insan olmak bazi insanlarin zoruna gidiyor tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Şubat 2015 137 966 8 Mart 2018 Konu Sahibi kuebrahumeyra #1 4 yasinda zihinsel özürlü oglum, maalesef aksam ve ögle uykusunda ayakdan sallanmadan uymuyor, tombul oldu icin ayaklarim artik kaldirmiyor, yatagina koysam uymuyor, cok cagresizim :-(
4 yasinda zihinsel özürlü oglum, maalesef aksam ve ögle uykusunda ayakdan sallanmadan uymuyor, tombul oldu icin ayaklarim artik kaldirmiyor, yatagina koysam uymuyor, cok cagresizim :-(
sonican Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 636 747 8 Mart 2018 Konu Sahibi kuebrahumeyra #2 Benim çocuğum yok. Bu alışkanlık nasıl değiştirilir bilemiyorum. Ama uyku saati geldiğinde sizde onunla birlikte yatağa girseniz. Acaba işe yarar mı?
Benim çocuğum yok. Bu alışkanlık nasıl değiştirilir bilemiyorum. Ama uyku saati geldiğinde sizde onunla birlikte yatağa girseniz. Acaba işe yarar mı?
K kuebrahumeyra insan olmak bazi insanlarin zoruna gidiyor tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Şubat 2015 137 966 8 Mart 2018 Konu Sahibi kuebrahumeyra #3 sonican .!.: Benim çocuğum yok. Bu alışkanlık nasıl değiştirilir bilemiyorum. Ama uyku saati geldiğinde sizde onunla birlikte yatağa girseniz. Acaba işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... canim denedim, ama illah sallanmak istiyor, iki saat sallaninca uyuyor, bazen iki saatide geciyor
sonican .!.: Benim çocuğum yok. Bu alışkanlık nasıl değiştirilir bilemiyorum. Ama uyku saati geldiğinde sizde onunla birlikte yatağa girseniz. Acaba işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... canim denedim, ama illah sallanmak istiyor, iki saat sallaninca uyuyor, bazen iki saatide geciyor
sonican Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 22 Eylül 2014 636 747 8 Mart 2018 Konu Sahibi kuebrahumeyra #4 kuebrahumeyra .!.: canim denedim, ama illah sallanmak istiyor, iki saat sallaninca uyuyor, bazen iki saatide geciyor Genişletmek için tıkla... Değiştirilmesi zor bir alışkanlık. Bakalım inşallah güzel öneriler gelir. Sevgiler..
kuebrahumeyra .!.: canim denedim, ama illah sallanmak istiyor, iki saat sallaninca uyuyor, bazen iki saatide geciyor Genişletmek için tıkla... Değiştirilmesi zor bir alışkanlık. Bakalım inşallah güzel öneriler gelir. Sevgiler..