Korkutmak istemem ama yine kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin kahve rengi akıntı düşükte oluyor canım doktor git ağrın varsa bekleme bileMerhaba arkadaşlar adetim 5 gün gecikti gece ayak altı yanması oluyor iki üç gündür ara ara hafif kahverengi akıntı oluyor kasık ağrısı göğüs ağrısı yok bide arada ishal gbi karnm ağrıyor ishal gibide değil aslında regl olunca olur bazı kişilerde dha once kimyasal gebelik geçirdim onda test yapmadan belirtilerim çoktu göğüs ağrısı gbi bunda yok test yapipda umitlenmek istemiyorum buna benzer durum yasiyanlariniz varmı
Normal gebelikte de kahverengi akıntı olur şahsen bende olmuştur şimdi durumun nasıl ?Merhaba arkadaşlar adetim 5 gün gecikti gece ayak altı yanması oluyor iki üç gündür ara ara hafif kahverengi akıntı oluyor kasık ağrısı göğüs ağrısı yok bide arada ishal gbi karnm ağrıyor ishal gibide değil aslında regl olunca olur bazı kişilerde dha once kimyasal gebelik geçirdim onda test yapmadan belirtilerim çoktu göğüs ağrısı gbi bunda yok test yapipda umitlenmek istemiyorum buna benzer durum yasiyanlariniz varmı
Ayak altı yanıyorsa insülin direnci olabilir. Şeker seviyelerinizi kontrol ettirin bence.Merhaba arkadaşlar adetim 5 gün gecikti gece ayak altı yanması oluyor iki üç gündür ara ara hafif kahverengi akıntı oluyor kasık ağrısı göğüs ağrısı yok bide arada ishal gbi karnm ağrıyor ishal gibide değil aslında regl olunca olur bazı kişilerde dha once kimyasal gebelik geçirdim onda test yapmadan belirtilerim çoktu göğüs ağrısı gbi bunda yok test yapipda umitlenmek istemiyorum buna benzer durum yasiyanlariniz varmı
Bendede oldu bu ay kahverengi akıntı 23 yaşındayım bende mi menopoz olucam bu yaştaAyak altı yanıyorsa insülin direnci olabilir. Şeker seviyelerinizi kontrol ettirin bence.
Kahverengi akıntı ise menapoz öncesi olabilir
Çikolata kisti olabilir.
Ya da sadece geçen ay tam giderilememiş birikintilerin akışı olabilir.
Kimyasak gebelik olduğunu sanmam...
18 yaşında da erken menazpoza girildiği konusunda bilginiz yok sanıyorum.Bendede oldu bu ay kahverengi akıntı 23 yaşındayım bende mi menopoz olucam bu yaşta
Attığınız linkte bende olan hç bşey yok yumurta rezervimde saglıkla ilerliyor bazen kahverengi akıntı adet kanının içerde kalma durumundan kaynaklanıyor yani diyorum ki herşeyi kötü yormamak gerekir . Karın agrısı kanser belirtisi de olabilir üşütmekte. He tedbir tabikide alınır ancak hamilelerdede ayak altı yanması olur leke olur bizzat yaşadım18 yaşında da erken menazpoza girildiği konusunda bilginiz yok sanıyorum.
Menapoz dışında 3 ayrı seçenek daha sunmuştum. İnşallah siz menapoza girmezsiniz daha çok gençsiniz.. Bir jinekologa gözükün yine de.
Erken Menopoz Belirtileri
Erken Menopoz Belirtileri neler? Erken menopozu durdurmak ya da yavaşlatmak mümkün müdür?jinekoloji.com
Attığınız linkte bende olan hç bşey yok yumurta rezervimde saglıkla ilerliyor bazen kahverengi akıntı adet kanının içerde kalma durumundan kaynaklanıyor yani diyorum ki herşeyi kötü yormamak gerekir . Karın agrısı kanser belirtisi de olabilir üşütmekte. He tedbir tabikide alınır ancak hamilelerdede ayak altı yanması olur leke olur bizzat yaşadım
Ağrım yok canım 5 ay önce geçirdim kimyasal gebelik o zaman adetten önce öğrenmiştim gebelik testi pozitif ti göğüs ağrısı kasık ağrısı sonra adetle gtti ağrım yok akıntı var gecikme var sadceKorkutmak istemem ama yine kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin kahve rengi akıntı düşükte oluyor canım doktor git ağrın varsa bekleme bile
akıntı var hala azck ama başka belirti yok sanki göğüs ağrısı kasık ağrısı yok testte yapmadım bu yüzden bunlar olsa yapardm umitlenmek istemiyorumNormal gebelikte de kahverengi akıntı olur şahsen bende olmuştur şimdi durumun nasıl ?
kist var polikistik ultrason da görmüştü doktor över sendromu yok dedi ondan mı acaba kimyasal olduğunu sanmam zaten dha önce yaşadım dha farklı oluyorAyak altı yanıyorsa insülin direnci olabilir. Şeker seviyelerinizi kontrol ettirin bence.
Kahverengi akıntı ise menapoz öncesi olabilir
Çikolata kisti olabilir.
Ya da sadece geçen ay tam giderilememiş birikintilerin akışı olabilir.
Kimyasak gebelik olduğunu sanmam...
adetin gecmis akintin varmis dr.a git ne oldugubu ogrenirsinMerhaba arkadaşlar adetim 5 gün gecikti gece ayak altı yanması oluyor iki üç gündür ara ara hafif kahverengi akıntı oluyor kasık ağrısı göğüs ağrısı yok bide arada ishal gbi karnm ağrıyor ishal gibide değil aslında regl olunca olur bazı kişilerde dha once kimyasal gebelik geçirdim onda test yapmadan belirtilerim çoktu göğüs ağrısı gbi bunda yok test yapipda umitlenmek istemiyorum buna benzer durum yasiyanlariniz varmı
İçini karartma canm allah vermesin genelde kistten oluyor diye bende biliyorum bende polikistik görüntü gördü ultrason da öyle olabilir normal birşey oda ben bekarken de olurdu adetin birinci günü sonra adet gelirdi kanamanın az olmasından olabiliyormuşBendede oldu bu ay kahverengi akıntı 23 yaşındayım bende mi menopoz olucam bu yaşta
Her ay muayene gidiyorum bende sıkıldım doktorlar birşey yok diyor 1 seneyi geçti evleneli bi sıkıntı yok deneyin diyor hepadetin gecmis akintin varmis dr.a git ne oldugubu ogrenirsin
Yok canm pko da yok bende ben genetik kromozom kan pıhtılaşması hormon triod yumurta rezervi hepsini yaptırdım bir sıkntı çıkmadı iki gebelik geçirdim şuan tekrar hamile kalmak istiyorum .İçini karartma canm allah vermesin genelde kistten oluyor diye bende biliyorum bende polikistik görüntü gördü ultrason da öyle olabilir normal birşey oda ben bekarken de olurdu adetin birinci günü sonra adet gelirdi kanamanın az olmasından olabiliyormuş
vardir bir zamani sorun yoksa ne guzel..Her ay muayene gidiyorum bende sıkıldım doktorlar birşey yok diyor 1 seneyi geçti evleneli bi sıkıntı yok deneyin diyor hep
Ne güzel Allah herkese nasip etsin inşallahvardir bir zamani sorun yoksa ne guzel..
ben ilk sene bebek istemedim korunmama ragmen 1 aya hamile kalmisim
Olur inşallah Allah herkese nasip etsinYok canm pko da yok bende ben genetik kromozom kan pıhtılaşması hormon triod yumurta rezervi hepsini yaptırdım bir sıkntı çıkmadı iki gebelik geçirdim şuan tekrar hamile kalmak istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?