Ayak yanması , kahverengi akıntı ?

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
103
31
Merhaba arkadaşlar adetim 5 gün gecikti gece ayak altı yanması oluyor iki üç gündür ara ara hafif kahverengi akıntı oluyor kasık ağrısı göğüs ağrısı yok bide arada ishal gbi karnm ağrıyor ishal gibide değil aslında regl olunca olur bazı kişilerde dha once kimyasal gebelik geçirdim onda test yapmadan belirtilerim çoktu göğüs ağrısı gbi bunda yok test yapipda umitlenmek istemiyorum buna benzer durum yasiyanlariniz varmı

Korkutmak istemem ama yine kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin kahve rengi akıntı düşükte oluyor canım doktor git ağrın varsa bekleme bile

Normal gebelikte de kahverengi akıntı olur şahsen bende olmuştur şimdi durumun nasıl ?

Ayak altı yanıyorsa insülin direnci olabilir. Şeker seviyelerinizi kontrol ettirin bence.
Kahverengi akıntı ise menapoz öncesi olabilir
Çikolata kisti olabilir.
Ya da sadece geçen ay tam giderilememiş birikintilerin akışı olabilir.
Kimyasak gebelik olduğunu sanmam...

Bendede oldu bu ay kahverengi akıntı 23 yaşındayım bende mi menopoz olucam bu yaşta

Bendede oldu bu ay kahverengi akıntı 23 yaşındayım bende mi menopoz olucam bu yaşta
18 yaşında da erken menazpoza girildiği konusunda bilginiz yok sanıyorum.

Menapoz dışında 3 ayrı seçenek daha sunmuştum. İnşallah siz menapoza girmezsiniz daha çok gençsiniz.. Bir jinekologa gözükün yine de.

Attığınız linkte bende olan hç bşey yok yumurta rezervimde saglıkla ilerliyor bazen kahverengi akıntı adet kanının içerde kalma durumundan kaynaklanıyor yani diyorum ki herşeyi kötü yormamak gerekir . Karın agrısı kanser belirtisi de olabilir üşütmekte. He tedbir tabikide alınır ancak hamilelerdede ayak altı yanması olur leke olur bizzat yaşadım

Yazımı kopyalayıp tekrar yapıştırıyorum hatta numaralandırayım sizin için bu 3 seçenekten bir tanesi olabilir:

1. Kahverengi akıntı ise menapoz öncesi olabilir
  2. Çikolata kisti olabilir.
  3. Ya da sadece geçen ay tam giderilememiş birikintilerin akışı olabilir.

Korkutmak istemem ama yine kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin kahve rengi akıntı düşükte oluyor canım doktor git ağrın varsa bekleme bile
Ağrım yok canım 5 ay önce geçirdim kimyasal gebelik o zaman adetten önce öğrenmiştim gebelik testi pozitif ti göğüs ağrısı kasık ağrısı sonra adetle gtti ağrım yok akıntı var gecikme var sadce

Normal gebelikte de kahverengi akıntı olur şahsen bende olmuştur şimdi durumun nasıl ?
akıntı var hala azck ama başka belirti yok sanki göğüs ağrısı kasık ağrısı yok testte yapmadım bu yüzden bunlar olsa yapardm umitlenmek istemiyorum

kist var polikistik ultrason da görmüştü doktor över sendromu yok dedi ondan mı acaba kimyasal olduğunu sanmam zaten dha önce yaşadım dha farklı oluyor

adetin gecmis akintin varmis dr.a git ne oldugubu ogrenirsin

İçini karartma canm allah vermesin genelde kistten oluyor diye bende biliyorum bende polikistik görüntü gördü ultrason da öyle olabilir normal birşey oda ben bekarken de olurdu adetin birinci günü sonra adet gelirdi kanamanın az olmasından olabiliyormuş

adetin gecmis akintin varmis dr.a git ne oldugubu ogrenirsin
Her ay muayene gidiyorum bende sıkıldım doktorlar birşey yok diyor 1 seneyi geçti evleneli bi sıkıntı yok deneyin diyor hep

Yok canm pko da yok bende ben genetik kromozom kan pıhtılaşması hormon triod yumurta rezervi hepsini yaptırdım bir sıkntı çıkmadı iki gebelik geçirdim şuan tekrar hamile kalmak istiyorum .

Her ay muayene gidiyorum bende sıkıldım doktorlar birşey yok diyor 1 seneyi geçti evleneli bi sıkıntı yok deneyin diyor hep
vardir bir zamani sorun yoksa ne guzel..
ben ilk sene bebek istemedim korunmama ragmen 1 aya hamile kalmisim

Yok canm pko da yok bende ben genetik kromozom kan pıhtılaşması hormon triod yumurta rezervi hepsini yaptırdım bir sıkntı çıkmadı iki gebelik geçirdim şuan tekrar hamile kalmak istiyorum .
Olur inşallah Allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…