• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakın çabuk cok önemli

Ocaktan beri adet olmayıp, yaşadığınız kanamaya yerleşme kanaması diye teşhis koyup, üstüne o kadar test tahlil yapılıp doktorunuz adet olmuşsundur bir sorun görünmüyor dediği halde hala üstüne gördüm diye kendinizi inandırmaya çalışmanız biraz sorunlu. İnsanın bebeği olmasını istemesi ile bu kadar saplantılı şekilde istemesi çok farklı. Salın biraz bedeninizi bi kendini bulsun beden dinleye dinleye her ay hamile olduğunuzu düşünüyorsunuz bunun en büyük zararı yine kendinize
Birincisi bana sorunlu diyemezsiniz üslubunuza dikkat edin adetle normal kanamayı ayırt edebilirim adet olmayıp su gibi damla damla ilerleyen akıntı ped doldurmuyorsa adet değildir adet kanaması yoğun olur uzun sürer daha önceden doktorum bana yanlış teşhis koydu verdiği ilaç yüzünden kalbime vuruyordu sıkışma yaşıyordum bu konuda da yanlış fikirde olduğunu söyleyebilirim varsayalım adetse niye söktürücü vermedi bedenimdeki değişikliği ben biliyorum doktorun da şu şu sebepten dolayı olur diye düzgünce açıklama yapması gerektiğini düşünüyorum gebelik olsun diye saplantılı bir halde değilim .

O zaman doktora gitmeyip evde kendi kendinize doğurun kendiniz teşhis koyduysanız niye doktora gidiyorsunuz niye buraya soruyorsunuz anlamadım. Canım hamilesin denmesini bekliyorsunuz çünkü dr illa adet söktürücü yazacak diye bir kaide yok beta hcg yükselmesen hamilelik belirtisi yaşayacağınızı düşünmeniz de ne kadar bilgili olduğunuzu gösteriyor

O zaman doktora gitmeyip evde kendi kendinize doğurun kendiniz teşhis koyduysanız niye doktora gidiyorsunuz niye buraya soruyorsunuz anlamadım. Canım hamilesin denmesini bekliyorsunuz çünkü dr illa adet söktürücü yazacak diye bir kaide yok beta hcg yükselmesen hamilelik belirtisi yaşayacağınızı düşünmeniz de ne kadar bilgili olduğunuzu gösteriyor
Ben hamile olduğumu iddia etmedim üslubunuza dikkat etmeden hala dik dik konuşuyorsunuz yaşadığım sorunu burda yazdım ki başına gelenler olmuştur bana fikir verir siz çok biliyorsaniz siz doktor olsaydiniz madem beta hcg yükselmeden hamilelik olmayacagini biliyorum tabiki olduğumu iddia etmedim okuduğunuzu anlamiyorsunuz sanırım beni cahil yerine koymaya çalışıyorsunuz ama sırf buradaki insanlara faydaniz olmadan kavga etmeye tartışmaya gelmişsiniz

Kızlar ben Ocak ayında adet olmadim adetim 4 gün gecikti 3 gün açık renkli su gibi kanamam oldu (yerleşme kanaması)bı kaç gün sonra kahverengi akıntı geldi daha sonra influenza salgınına yakalanmstim gebelik şüphesi var diye test yaptım negatif şimdi Şubat ayında da test yaptım (adet olmadım) yine negatif çıktı kullandığım ilaç yok ama karnimda şişlik ve kasık ağrısı, göğüslerimde ağrı ve hassasiyet var kadın doğuma randevu aldım benim gibi başına gelen var mı hayatım da stres de yok anlamadım gitti adet olmuyorum gebe değilim sebebi ne olabilir?
Diyet yaptınız mı hiç bu aralar

Ocaktan beri adet olmayıp, yaşadığınız kanamaya yerleşme kanaması diye teşhis koyup, üstüne o kadar test tahlil yapılıp doktorunuz adet olmuşsundur bir sorun görünmüyor dediği halde hala üstüne gördüm diye kendinizi inandırmaya çalışmanız biraz sorunlu. İnsanın bebeği olmasını istemesi ile bu kadar saplantılı şekilde istemesi çok farklı. Salın biraz bedeninizi bi kendini bulsun beden dinleye dinleye her ay hamile olduğunuzu düşünüyorsunuz bunun en büyük zararı yine kendinize
İnsan başına gelmediği birşey hakkında ne kadar güzel rahat yorum yapabiliyor böyle. Bu konu dışıyım fakat bir kadının başka bir kadına böyle konuşması beni aşırı rahatsız etti. Bence siz sorunlusunuz insanların Umutlarını baltalayarak. Hatta iğrençsiniz.

İnsan başına gelmediği birşey hakkında ne kadar güzel rahat yorum yapabiliyor böyle. Bu konu dışıyım fakat bir kadının başka bir kadına böyle konuşması beni aşırı rahatsız etti. Bence siz sorunlusunuz insanların Umutlarını baltalayarak. Hatta iğrençsiniz.
Konu dışı olduğun çok belli sana kötü konuşarak ban almayacağım. Bir insan hamiledir ya da hamile değildir dra gidip test tahlil yaptırdığı halde hamile olduğunu düşünmek sorunluluktur böyle düşünüyorsan sen de ağır sorunlusun. Umut etmekle saplantı ayrı şeylerdir. Sana senin dilinden cevap yazdırma cahil cahil konuşma

Konu dışı olduğun çok belli sana kötü konuşarak ban almayacağım. Bir insan hamiledir ya da hamile değildir dra gidip test tahlil yaptırdığı halde hamile olduğunu düşünmek sorunluluktur böyle düşünüyorsan sen de ağır sorunlusun. Umut etmekle saplantı ayrı şeylerdir. Sana senin dilinden cevap yazdırma cahil cahil konuşma
Çok şükür cahil değilim bir statü sahibi iş kadınıyım kendimi buralarda geliştirmedim sizin gibi. Tıpta bilim adamları bile yanılıyor keşke sizede bir el atsalar psikojiniz bozuk.iyi şanslar çevrenizde ki insanlara edep yoksunu insanla muhattap olmak zor lakin.

Kaçıncı gün gitmiştiniz doktora bende aynı durumdayım. İsviçrede yaşıyorum buradaki doktorlar Türkiye’deki kadar bilgili değil duphaston verdi gönderdi.
Adet olacagim hafta da gittim 5.gun ben bu ay sonu başka doktora gidicem tekrar buraya yazarım sebebini
üslubu bozuk biri var bu paylaşımım da var o kişiyi şikayet eder misiniz ben şikayet ettim bu sitede olmasından rahatsızlık duyuyorum

Back