- 27 Kasım 2024
- 130
- 14
- 13
- 26
- Konu Sahibi yenigelintoys
Birincisi bana sorunlu diyemezsiniz üslubunuza dikkat edin adetle normal kanamayı ayırt edebilirim adet olmayıp su gibi damla damla ilerleyen akıntı ped doldurmuyorsa adet değildir adet kanaması yoğun olur uzun sürer daha önceden doktorum bana yanlış teşhis koydu verdiği ilaç yüzünden kalbime vuruyordu sıkışma yaşıyordum bu konuda da yanlış fikirde olduğunu söyleyebilirim varsayalım adetse niye söktürücü vermedi bedenimdeki değişikliği ben biliyorum doktorun da şu şu sebepten dolayı olur diye düzgünce açıklama yapması gerektiğini düşünüyorum gebelik olsun diye saplantılı bir halde değilim .Ocaktan beri adet olmayıp, yaşadığınız kanamaya yerleşme kanaması diye teşhis koyup, üstüne o kadar test tahlil yapılıp doktorunuz adet olmuşsundur bir sorun görünmüyor dediği halde hala üstüne gördüm diye kendinizi inandırmaya çalışmanız biraz sorunlu. İnsanın bebeği olmasını istemesi ile bu kadar saplantılı şekilde istemesi çok farklı. Salın biraz bedeninizi bi kendini bulsun beden dinleye dinleye her ay hamile olduğunuzu düşünüyorsunuz bunun en büyük zararı yine kendinize