Evet sanırım öyle her ay kendimi kontrol etmekten bı hal oldum yine umitlenmiyimKendinizi şartlayınca her şey hamilelik belirtisi gibi görünüyor maalesefben her adet öncesi buz keserim ayaklarımı ısıtamam mesela bende adette de olan bi şey bu, tek başına bi belirti değil. Umarım pozitifi görürsünüz
Acaba bende de önceden öyle miydiayaklar üsüdüğü için sürekli tuvalete çıkmak normal. benim ayaklarım genelde üsür ama son bir haftadır hiç aşırı soğuklar o da regl dönemine yaklaşmış olduğum için oluyor. reglden 1 hafta önce sürekli üsüme başlıyor ve regl bitene kadar devam ediyor. ek olarak bende demir ve d vitamini eksikliği var zaten üsümem normal yani
ama tek basina bu gebelik belirtisi olamıyor maalesef
Adetinize 4 gün varsa eczaneden erken gebelik testi alın yapın benceMerhaba
8 aylık evliyim 4 aydır bebek istiyoruz. Bu ay vitamin kullandım ovulasyon tarihim ve ondan önceki sol kasığımda çekilme vardı bide rahmimde ağrı sızı hissediyodum onlar geçti şuan ayak üşümesi var çorap patik giysemde ısınmıyor adetime 4 gün var sizde belirti mı bunlar?
Günüm gelmeden çıkar mı?Adetinize 4 gün varsa eczaneden erken gebelik testi alın yapın benceeğer hamileyseniz orada çıkar
Evet erken gebelik testi adet tarihinden 1 hafta öncesine kadar gösteriyor. Siz testi bugün alın ama yarın sabah yapın. Sabah ilk idrarla yaparsanız daha sağlıklı bi sonuç alırsınız.Günüm gelmeden çıkar mı?
Bu akşam yapıyım o zaman
D vitamini eksikliği gebe kalmaya engel miayaklar üsüdüğü için sürekli tuvalete çıkmak normal. benim ayaklarım genelde üsür ama son bir haftadır hiç aşırı soğuklar o da regl dönemine yaklaşmış olduğum için oluyor. reglden 1 hafta önce sürekli üsüme başlıyor ve regl bitene kadar devam ediyor. ek olarak bende demir ve d vitamini eksikliği var zaten üsümem normal yani
ama tek basina bu gebelik belirtisi olamıyor maalesef
Ben etkiliyor diye biliyorumD vitamini eksikliği gebe kalmaya engel mi
1 hafta önce ben göremedim testte, adet günü çıktı. Ben olsam beklerim diğer türlü moral bozuyorEvet erken gebelik testi adet tarihinden 1 hafta öncesine kadar gösteriyor. Siz testi bugün alın ama yarın sabah yapın. Sabah ilk idrarla yaparsanız daha sağlıklı bi sonuç alırsınız.
Tabi bazen göremeyenler oluyor ama ben gördüm1 hafta önce ben göremedim testte, adet günü çıktı. Ben olsam beklerim diğer türlü moral bozuyor
Öyle yapıyımEvet erken gebelik testi adet tarihinden 1 hafta öncesine kadar gösteriyor. Siz testi bugün alın ama yarın sabah yapın. Sabah ilk idrarla yaparsanız daha sağlıklı bi sonuç alırsınız.
Evet biraz stesliyim tek cizgi görünce ağlayasım geliyo ağlıyorum1 hafta önce ben göremedim testte, adet günü çıktı. Ben olsam beklerim diğer türlü moral bozuyor
evet yumurta gelişimini destekliyor d vitamini. o yüzden ben ekim ayında 3 ay d vitamini takviyesi kullandım. sonra doktor kontrolünde bıraktım. su an ne durumda bilmiyorumD vitamini eksikliği gebe kalmaya engel mi
Yarın yapıyım çıkmazsa adetim gecikirse yine yaparımTabi bazen göremeyenler oluyor ama ben gördüm
Kendini şartlama hamileliğe hepimiz aynı yollardan geçtik stres yapıyor hepsi. Ayak üşümesi regli belirtiside oluyor iki gündür ayaklarım buz gibiydi dün regli oldum . Anı yaşamaya bak bence. En hayırlı vakitte gelecektir evladınSürekli tuvalete gidiyorum.
Psikolojik mı bilmiyorum ya çok istiyorum tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?
Bence deYarın yapıyım çıkmazsa adetim gecikirse yine yaparım