Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet yumurta gelişimini destekliyor d vitamini. o yüzden ben ekim ayında 3 ay d vitamini takviyesi kullandım. sonra doktor kontrolünde bıraktım. su an ne durumda bilmiyorum
Kendini şartlama hamileliğe hepimiz aynı yollardan geçtik stres yapıyor hepsi. Ayak üşümesi regli belirtiside oluyor iki gündür ayaklarım buz gibiydi dün regli oldum . Anı yaşamaya bak bence. En hayırlı vakitte gelecektir evladın
Evet oda olabilir önceden dikkat etmediğim için üşüyomuydum bilmiyorum açıkçası Belki kimse sormasa anı yaşamaya bakabilirim çevre çom etki ediyo bu ayda olmazsa oluruna bırakıcam . Başarabilirim inşallah Çok teşekkür ediyorum
Evet oda olabilir önceden dikkat etmediğim için üşüyomuydum bilmiyorum açıkçası Belki kimse sormasa anı yaşamaya bakabilirim çevre çom etki ediyo bu ayda olmazsa oluruna bırakıcam . Başarabilirim inşallah Çok teşekkür ediyorum