Bende öyle duydum da tam bilgim yokBen etkiliyor diye biliyorum
Ya D vitaminin ne seviyedeydi bende yeni öğrendim D vitamini eksikliğim varmış şuan 5evet yumurta gelişimini destekliyor d vitamini. o yüzden ben ekim ayında 3 ay d vitamini takviyesi kullandım. sonra doktor kontrolünde bıraktım. su an ne durumda bilmiyorum
Evet oda olabilir önceden dikkat etmediğim için üşüyomuydum bilmiyorum açıkçasıKendini şartlama hamileliğe hepimiz aynı yollardan geçtik stres yapıyor hepsi. Ayak üşümesi regli belirtiside oluyor iki gündür ayaklarım buz gibiydi dün regli oldum . Anı yaşamaya bak bence. En hayırlı vakitte gelecektir evladın
tamam teşekkür ederimBence dekendini hazırla negatif çıkarsa üzülmeyeceğim çünkü daha erken adet geciktiğinde tekrar bakacağım diye düşün.
Çevreyi salla gitsin 4 yıl bekledim ben kızımı ve o ay tamamen umutsuzca hiç bir takviyesiz Ayrıca 1 yıl bekleyin diyorlar o yüzden telaşlanma derimEvet oda olabilir önceden dikkat etmediğim için üşüyomuydum bilmiyorum açıkçası
Belki kimse sormasa anı yaşamaya bakabilirim çevre çom etki ediyo bu ayda olmazsa oluruna bırakıcam .
Başarabilirim inşallah
Çok teşekkür ediyorum
Başla belirtiniz var mı?Ayak üşümesi bende de var çorap patik giysemde ayağımda buz var sanki
Böyle yazılar okuyunca boşuna takıyorum diyorum günüö gelince istemsizce oluyoÇevreyi salla gitsin 4 yıl bekledim ben kızımı ve o ay tamamen umutsuzca hiç bir takviyesiz Ayrıca 1 yıl bekleyin diyorlar o yüzden telaşlanma derim
Başla belirtiniz var mı?
Adet gününüze kaç gün var
benimki 3 civarıydı. 3 ay iğne kullandım. sonra tekrar test istemedi doktorum. 3 ay kullandıktan sonra bırakabilirsin dedi.Ya D vitaminin ne seviyedeydi bende yeni öğrendim D vitamini eksikliğim varmış şuan 5
AnladımHilelik belirtisi değil bu. Herzaman olan bişey. Benim 3 çocuk var. Allah isteyene versin
Ya anladım teşekkür ederimbenimki 3 civarıydı. 3 ay iğne kullandım. sonra tekrar test istemedi doktorum. 3 ay kullandıktan sonra bırakabilirsin dedi.