- 15 Ağustos 2016
- 37
- 8
- 29
-
- Konu Sahibi Sarisinkimyaci
MerhabaMerhaba kizlar benim ayak tabanimda 10 yasindan beri nasir var suan 22 yasindayim ve bu beni rahatsiz ediyor surekli ayagimi saklama geregi duyuyorum ne yapablirim bu nasirlar nasil gecer yarimci olun lutfeen
nasıl yaptığını biraz açıklarmısın canım domatesle nasıl yürüyosun poşetmi geçiriyorsun bende bu durumdan muzdaripimdoktorlar tekrarlayacağı için nasırı temizlemiyorlar. bir arkadaşımda bu konudan çok muzdarip. benimde lise zamanlarında baş parmağımın alt tarafı komple nasırdı. et görünmüyordu yani o kadar. işin çözümü domateste. 3 haftaya yakın hergün domates bağla nasırlı yere. Ama nereye gidersen git çıkarma. ayakkabıyıda o sargıyla giy. ben öyle yaptım . 3 hafta sonra duştan sonra kabuk soyulur gibi soyuldu. biraz çukur kaldı ama zamanla düzeldi ve bir daha çıkmadı. kesinlikle deneyin derim. kesin çözüm.
YVES ROCHER in bi kremi var rahatlatıcı ayak kremi diye onu kullanabilirsin bence etkili olacaktır.Merhaba kizlar benim ayak tabanimda 10 yasindan beri nasir var suan 22 yasindayim ve bu beni rahatsiz ediyor surekli ayagimi saklama geregi duyuyorum ne yapablirim bu nasirlar nasil gecer yarimci olun lutfeen