teşekkürler arkadaşım en kısa sürede deneyeceğimBen kullandım arkadaşlar yatmadan duş alıyorsun sonra ayaklarına yapıştırıyorsun ve üstüne çorap giydim etkisini artırıyormuş sabah uyandığımda inanılmaz rahatlamış ve dinç uyandım böyle sanki üzerimden yük kalkmış hafiflemiştim bantlara baktım kahverengiydi bazı arkadaşlarımın siyaha yakın çok koyu kahverengi çıkanlar olmuş, ayrıca tartılmıştım gecede sabah da tam bir kilo vermiştim bende inanamadım ama kesinlikle çok huzur veriyor en kısa zamanda tekrarlicam yani işe yarıyor.....
Ben kullandım arkadaşlar yatmadan duş alıyorsun sonra ayaklarına yapıştırıyorsun ve üstüne çorap giydim etkisini artırıyormuş sabah uyandığımda inanılmaz rahatlamış ve dinç uyandım böyle sanki üzerimden yük kalkmış hafiflemiştim bantlara baktım kahverengiydi bazı arkadaşlarımın siyaha yakın çok koyu kahverengi çıkanlar olmuş, ayrıca tartılmıştım gecede sabah da tam bir kilo vermiştim bende inanamadım ama kesinlikle çok huzur veriyor en kısa zamanda tekrarlicam yani işe yarıyor.....
arkadasım kılo verdırıyo olabılır mı cıdden eger oyleyse ben de bı paket var her gece kullanırım:) sabah ac karnına ve lavaboya gıttıkten sonra zaten gercek kılomuz ortaya cıkıyor uzmanlar sabah ac karnına tuvalete gıttıkten sonra tartılın der o yuzden ,kılo verdırdıgını sanmıorum ama keske verdırse:)
Ayak detoksuna kesinlikle inanın, ben maranki hocada yaptırdım 3 kere, kara ciger sorunum vardı ve su turuncu oldu, yanımdaki kadında eklem sorunu vardı onunki tamamen başka renk oldu, aynı zamanda detoks bantları da aynı etkiye sahipler
o kelimeleri söyleyen doktorlar (yalanlayan şahıslar) detoksun mucizesinden korkuyor :) ekmeklerine engel olunuyor korkusuyla ileri geri konuşuyorlar
benim tek kaygım nedir? ebayden 100 tane bandı 10-12 dolara aldım bitek sorun o, acaba faydası aynımı dierekten düşünüyorum...
bu konuda bi bilgisi olan aydınlatsın beni lütfen
sevgiler.
maalesef canım ucuzlar fayda etmiyor denedim ordan biliyorum
doktorları hemen kötülememek lazım onların bahsettiği o ucuz bantlar herhalde ki cidden dedikleri gibi çıktı benim denediğim ben de internetten almıştım