• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayağımın altında siğil çıktı, çok canım yanıyor...

serefgen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2008
183
6
96
43
İstanbul
ayağımın altında siğil oluşmuş. bunu da ilk kez duydum. ben siğili sadece elde çıkar sanıyordum, meğer ayakta, vajinada falan da çıkıyormuş. önceleri görünürde bir şey yoktu, sadece ağrı hissediyordum, önemsemedim, geçer herhalde dedim, belki bir şey batmıştır diye düşündüm ama zamanla nasıra benzer bir görüntü oluşmaya başladı ve ağrısı arttı. doktora gittim. dondurma tedavisi uygulayacağız dedi. iki seans devam ettim ama bir değişiklik yok. geçmeyecek diye korkuyorum çünkü artmaya başladı. var mı bir önerisi olan kızlar... :(

Geçmiş olsun canım.Abiminde ellerinde siğil vardı incir ağacından koparacağın bir yaprağın sütünü sür oralara kesinlikle hiçbirşeyin kalmaz abime sürdük ertesi gün hepsi geçmişti.Bizede bir akrabamız söylemişti.İncirin kendi sütü olur mu bilmiyorum ama onuda bir deneyin umarım işe yarar sizde

incir yaprağının sütü nasıl çıkıyor, sıkılacak mı... hiç görmedim de yapraktan süt çıktığını, o yüzden soruyorum. bu arada ben incir ağacını nereden bulacağım şimdi yaaa :((

Yaprağını koparınca süt geliyormuş bizim arka bahçede incir ağacı var bende incirde süt olduğunu biliyordumda yaprağını bilmiyordum dün konu açıldı abim söyledi böyle böyle yapmıştım diye burdada görünce yazayım dedim

İncir sütünü, dondurmayı deneyip iyileşmeyenler var. En etkili çözüm, canın acıyacak ama siğili mümkün olduğu kadar kanatmalısın. İyileşmesine fırsat vermeden, üzerine git, duş ta her gün deri suda yumuşadıktan sonra jiletle üzerini kazı, mümkün olduğunca her gün kazıyarak kanat, yavaş yavaş küçülecek, ama küçüldü diye iyileşiyor sanıp bırakma. Bu sinsi bişeydir. Kazımaya devam et. En son hiç bir iz kalmadığın da bile kazı, küçük batmalar hissedersin, o köke geldiğini gösterir.
Siğilden kurtulmanın en kestirme ve kolay yolu budur.

Back