• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ay sende muz varmi aldin mi

Ben çok önemli bir şey olsa bile kimsenin kapısını çalamam bir şey isteyemem sadece bir defa oğlumla yaşıt oğlu olduğunu bildiğim komşunun kapısını akşam 10 da çalmak zorunda kaldım onda da çocuk ateşlendi eczane kapalı arabam yok üstelik param da yoktu çok mecbur kaldım ateş düşürücü istedim. Çok ayıp utanmıyor mu acaba ?

E elifduru2101 kızzzzzz muz var mı?
ne yalan söyliyim ara ara aklıma geliyorsun
ne yaptı ne etti senin komşu

yaz yaz :KK70:
Cok sukur artik hic gelmiyo bana gecen bir iki defa denk geldi benim karsj komsum var surekli ona girip cikiyo bu aralar ben iyi kurtuldum

Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Sen de bana iki kilo elma kap gel diyin

Komsunuz belliki arsiz durumu iyiymis belliki cimrilerde.ama ben dert etmezdim bunu.çunku bir cocuk var ve belliki cocuguna yediriyor..cogu zamsn meyveler dolapta kalip curuyecegine yesin ne olacak.

geçen tuzum bıtmış .
Eşimde evde yoktu .
Üşendım çıkmaya .
Komşudan istemeye de utandm .
Tuzsuz yedım :deli:

İnsanlar iyici arsızlaşmış .
Hindistan cevizi istemek he vay vay vay o_O

Bi anım aklıma geldi.ilk evlendigim zamanlarda karşi komşum sabah elinde bi bardakla kapıyı çaldı.az çay verebilirmisin dedi.şaşırdim bende aldım bardagi mutfaktan demledigim caydan döktüm tam kapiya gidiyordum ki eşim ne yapiyorsun :eek:kadin normal cay istedi demlenmis degil dedi:halay:hahaha

Rezil olmama ramak kalmisken esimin mudahalesiyke kurtulmustun:olamaz:

Bi anım aklıma geldi.ilk evlendigim zamanlarda karşi komşum sabah elinde bi bardakla kapıyı çaldı.az çay verebilirmisin dedi.şaşırdim bende aldım bardagi mutfaktan demledigim caydan döktüm tam kapiya gidiyordum ki eşim ne yapiyorsun :eek:kadin normal cay istedi demlenmis degil dedi:halay:hahaha

Rezil olmama ramak kalmiskeb esimin mudahalesiyke kurtulmustun:olamaz:
Abla gel birlikte içelim çayı dememişsiniz iyi ki. :)

Rezil olmama ramak kalmisken esimin mudahalesiyke kurtulmustun:olamaz:
:KK71::rolleyes::halay::rapci:

Back
X