Ay lütfen bana biraz hakaret edin

Siz bana hakaret edin diye bir konu açtınız.
Kk olarak kimse hakaret etmeden size yorum yazdı.
Ve siz şu an bana arkadaşına böyle bı kıyas yapıp üzme diyorsunuz.
Ben arkadaşıma böyle bir kıyas yaptım demedim.
Yaşanan olayı anlattım.
Ve doktorların sigara içme konusunda tutumunu yazdım.
Ben kıyas yapacak bir kişilikte asla değilim.
Bence siz sigara içmeye devam edin.
Pardon ama size ne dedim de coştunuz? Kiyas yapmayin demem mi zorunuza gitti? Hassas doneminizde misiniz?

Icmeme ragmen 15 yumurta alindi 9 u 5. Gune gitti,dondurulmus transfer olucam. Ohss oldugum icin bekledim 1 ay. Sakin arkadasina boyle bir kiyas yapip kizi uzme bos yere!
Sağlıklı bir ortamda büyüyüp sağlıkla doğacağına sağlıksız biz ortamda büyüyüp sıkıntılı doğacak. Doğduktan sonra bağışıklık sistemi çökük olup her esintiden hasta olacak. Siz kafayı yiyeceksiniz yine mi ateşlendi yine mi hastalandı diye. Yani geleceğinize yatırım yapın. Sağlıklı beslenin sigarayı bırakın ki çocuğunuz sağlıkla gelsin dünyaya. Sağlıkla büyüsün hasta olmasın durduk yerde. Sizde sonra içersiniz yine. Ben sigara içmem bu yüzden cidden anlamıyorum bırakamamayı. Eşim on yıllık sigara içiciydi. Evlendiğimizde azalttı. Hamileliğimde tamamen bıraktı. Birden değil azaltarak oluyor. Sonra birden keserek.Ve hiçbirşekilde birdaha bulaşmayarak. Eğer bırakmasaydı ben onu bırakırdım. Çok seviyorum aşığım fakat evladını düşünmeyip kendini rahatlatmak için bu şekil davranması benim için bana yaptığı en büyük sevgisizlikti. Siz de erteleyin. Madem nefsinize engel olamıyorsunuz erteleyin doğumdan sonra günde binbeşyüz paket içeceğim diyin:)

Doğumdan sonra sürekli hastanelerde gezmek çocuğun zekasına ve bedenine en büyük zararı vermek istersen bırakma sigarayı .sigaranın yetişkine verdiği zararlar içinde bulunan maddeler midenizi bulandırmaya yetmiyor sa devam edin edin ki tüp bebekle yapmaya çalıştığınız bebek daha karnınızda gelişim geriliği yaşasın emi.Bebeğiniz zeka olarak bedensel olarak akranlarından geride kalsın herşeyi 5 dk lık bir sigara zevki için mahvedin olur mu ?
Elinizde bu sizin çünkü bırakacağım deyip anlık karar ver elindeki paketi n dallarını teker teker kır ıslat ve çöpe at ki beynin de bitsin önce...

Edin ki kendime geleyim. Tup bebek yaptiriyorum 10 gun sonra transferim olacak ve hala sigara iciyorum. Kendimi sartlandirdim transfer gunu birakcam diye. Bu ne rahatlik ya valla kendime şaşırıyorum. Sanki hic cabam yokmus gibi. Bugün son paketim dedim. Ama boyle düşündükçe daha da cok aklima geliyo sigara. Ya birakamamaktan cok korkuyorum. Vicdanim da hic rahat degil.

Esim kızdığında hemen cirkeflik yapiyorum,adam üstüme gelmek istemiyo.

Lutfen bana biseyler söyleyin!
Cocugun zihinsel engelli dogabilecegini aklindan cikarma. Bu cocugun hayati senin ellerinde. Ve sen o cocugun dunyasini karartiyorsun belki.

Aaaa bosan tabii ki Aaaa bosan tabii ki
Su durumda pozitif sonuç almanız da yetmeyecek biliyorsunuz değil mi? Bebeğin sağlıklı olup olmadığını gece gündüz düşüneceksiniz. Tarama testlerinde risk ust seviyede çıktığında keşke diyeceksiniz ama iş isten geçmiş olacak. :( Keşke önce sigarayı bıraksaydınız. :( Umarım bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelir..

Back
X