- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.043
- 1.123
- Konu Sahibi Aaaa bosan tabii ki
hasta bir çocuk dogurdugun zaman daha çok pişman olacak
içmeye devam et
içmeye devam et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver tatlım bırakma. En fazla bebegin sakat doğabilir, ciğerleri gelismeyebilir, doğuştan sigara tiryakisi olabilir, kansere yatkınlığı artar ya da direk kanser hastası olarak dogabilir, astim ve benzeri solunum yolu hastaliklarina sahip olabilir, ciddi derecede alerjik olabilir. Bunlar ilk aklima gelenler. Ama tabi sen keyfinden vazgecme lutfen. Sigara icmek en dogal hakkin.Edin ki kendime geleyim. Tup bebek yaptiriyorum 10 gun sonra transferim olacak ve hala sigara iciyorum. Kendimi sartlandirdim transfer gunu birakcam diye. Bu ne rahatlik ya valla kendime şaşırıyorum. Sanki hic cabam yokmus gibi. Bugün son paketim dedim. Ama boyle düşündükçe daha da cok aklima geliyo sigara. Ya birakamamaktan cok korkuyorum. Vicdanim da hic rahat degil.
Esim kızdığında hemen cirkeflik yapiyorum,adam üstüme gelmek istemiyo.
Lutfen bana biseyler söyleyin!
Kordon dolanması sigara ile alakalı bir durum değildir,bebeğin hareketliliği sonucu oluşan bir durumdur.Bir tanıdığımız, çocuğa hamile olduğu 9 ay içinde her gün sigara içiyordu.
Ve sonuç: bebek doğarken kordon vücuduna dolanmış, zor kurtulmuş.
Yeterli oldu mu?
Hee hakaret edelimde ban yiyelim bostan yere dimi:) yok ole yagma.
Sadece sunu diyeyim.. sigarayi birakmk ve tup bebek ayni zamanda olmasi uygun degil. Nikotinsizlik stres yaPacak ve belki bebegin bu yuzden tutanamiycak?
Birakmak icin daha neyi bekliyon:)Bu sözler beni öyle teselli etti ki :) suan sigara icerken yazıyorum bu mesajida
Aaaah aahhh
Sana şöyle anlatayım.
Ben sigara içmiyorum, arkadaşım içiyor.
İkimizde tüp bebek deniyoruz.
Arkadaşım iki yumurta verdi biri döllendi sadece.
Yumurtanın biri zaten döllenmedi, döllenen ise cılız yumurta 2 gün embriyosu.
Ben dokuz yumurta verdim. 6 sı 5 gün embriyosu.
Ve doktorlar sigara içmeyin die 40 tembih.
Siz bana hakaret edin diye bir konu açtınız.Icmeme ragmen 15 yumurta alindi 9 u 5. Gune gitti,dondurulmus transfer olucam. Ohss oldugum icin bekledim 1 ay. Sakin arkadasina boyle bir kiyas yapip kizi uzme bos yere!