Ay lütfen bana biraz hakaret edin

Aaaa bosan tabii ki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
229
248
53
36
Edin ki kendime geleyim. Tup bebek yaptiriyorum 10 gun sonra transferim olacak ve hala sigara iciyorum. Kendimi sartlandirdim transfer gunu birakcam diye. Bu ne rahatlik ya valla kendime şaşırıyorum. Sanki hic cabam yokmus gibi. Bugün son paketim dedim. Ama boyle düşündükçe daha da cok aklima geliyo sigara. Ya birakamamaktan cok korkuyorum. Vicdanim da hic rahat degil.

Esim kızdığında hemen cirkeflik yapiyorum,adam üstüme gelmek istemiyo.

Lutfen bana biseyler söyleyin!

Biz size hakaret etsek neye yariyacak ki? Yani bende eskiden icerdim. Kac senedir biraktim. Cocuklarim var. Simdide köpek gibi pisman niye ictim zamaninda diye. Her sigara sevdiklerimizle beraber gecirebilecegimiz zamani kisaltiyor. Bu birakmaya yeterli kadar sebebken bebege hic baslamiyorum bile. O bebek vücüdunuzu sizinle paylasacak tutunabilse. Kendinize gelin

Yapmayın sigara aklınıza geldiği zaman dislerinizi fircalayin su için gerçekten ise yarıyor ben öyle birakmistim. Tabi sonradan geri başlamış olsam da. En azından bebek için yapın bunu. Vicdan azabı çekmemek için yapın.

Yelloz seni
Şimdi birakabilirsin sigarayı fnfjfjf
Şaka bir yana yazık günah. O çocuk için cabaliyosunuz ama sigara yüzünden çocuğunuz sorunlu doğarsa diye nasil endiselenmiyosunuz. Benim annem bana hamileyken dikkatli davranmadigi için sağlık sorunu yasasaydim onu hiç affetmezdim. Bencil karı derdim.
Yalan değil

Yelloz seni
Şaka bir yana yazık günah. O çocuk için cabaliyosunuz ama sigara yüzünden çocuğunuz sorunlu doğarsa diye nasil endiselenmiyosunuz. Benim annem bana hamileyken dikkatli davranmadigi için sağlık sorunu yasasaydim onu hiç affetmezdim. Bencil karı derdim.
Yalan değil
Ay eveet benim annemde emzirirken icmis sigarayi... tükürmüsüm sütünü... her sene en az 4 defa grip olurum :sinirli:

Bahane bulmayi birak.

Yarina ertelemyi de birak.Birakicaksan simdi birak.

O cocugun hayatindan sen sorumlusun.Madem bebek sahibi olmaya karar verdin gerektirdiklerine de katlanacaksin.

Benim annem de bana hamileyken sigara icmis.O kadar sinirliyim ki.

Biraz irade sahibi olun.

Yelloz seni
Yalan değil
Allah da sizi güldürsün 2 dkdır gülüyorum :KK70:

Sigara içen annelerin çocuklarının çeşitli ciddi hastalıklarla doğuyor maalesef. Kaç kere şahit oldum.
Özellikle annelerinin sütlerini içmiyorlar. Çevremde de var. Aman diyeyim o kadar uğraşıyorsunuz yazık günah.

Nolur birakin arkadaşım.. Eminim birakmasi cok zordur.. Kullanmadigim için sizi tam manasiyla anlayamam ama bir de tup bebek yani ne zorluklarla evlat sahibi olacaksınız (Rabbim tum isteyene nasip etsin)

Maalesef benim de is arkadaşım hamile haliyle içiyor cok üzülüyorum.. herkes söylüyor yeteri kadar stres oluyordur diye hic soylemedim ama dışarıdan bakan biri olarak inanin anlam veremiyorum.. Cok üzülüyorum.. Bırakıcam bırakıcam diyordu kac aydır iciyor karnı büyüdü cinsiyetini öğrendi.. Ama hala birakıcak.. zaman su gibi geçiyor..
Lütfen ama lütfen bırakın..

Hakaretle olacak iş değil ki. İnsanlar ne söylese bi kulağımdan giriyo öbüründen çıkıyo şahsen. Arada diyorum bırakayım şu lanet şeyi her ay kendime o parayla kolye yüzük vs alırım amma velakin olmuyor.
Aslında bırakmayı tam istemek lazım sanırım. Vicdan yapmak baya etkili olabilir bu konuda. Kedim de astım var diye dışarıda içiyorum sigarayı mesela.. Sizin bebeğiniz olduğu için daha da vicdan yapıp bırakırsınız bence. Kendi bebeğini öldürmek gibi bişey aslında hamileyken sigara içmek.

Ya sigara ya bebeğiniz... dünyaya hasta bir çocuk doğurmak mı isterdiniz belki Allah korusun anomali bile olabilir. Ben en basitinden deodorant bile kullanmıyorum.

Sigarayı bıraktıktan sonra vücut hemen arınmıyor ki.. Etkileri epey bir devam ediyor. Transfer günü bırakmanın pek faydası olacağını sanmıyorum.

Back
X