• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ay Başinda Ne Yaparsiniz?

AY BAŞINDA NE YAPARSINIZ ?

• erkek arkadaşımın/eşimin kafasının etini yiyip,zırvalıyom

OY: 72 25,0%
  • çikolata komasına girip en az beş kilo ile dönemi tamamlıyom

OY: 46 16,0%
  • agrasiflikten çevremi kırıp döküyorum

OY: 67 23,3%
  • ağrıdan gözüm bi pokh görmüyo

OY: 79 27,4%
  • foruma katılıp stres atıyom ve ona buna dalaşıyom

OY: 13 4,5%
  • regli olmuyom menepozum

OY: 11 3,8%

• Ankete Katılan
    288
o günlerde çok sinirli olurum eşimle tartışırım senağlama,Allahtan ki bilir benim bu durumu o yüzden ses çıkarmaz Şeniz sonrasında melek gibi olurum :utangac:

foruma katılıp stres atıyom ve ona buna dalaşıyomhihoyyyt

Şık hoşuma gitti ondan seçtim.:lepi:
Bi dahaki ay bunu deniycem...:lepi:

Ya bide 2 senedir çözemediğim bir olay var.:uhm:
Aybaşı olan benim,7 gün boyunca agresif olan tartışma çıkaran eşim..:delphin:
Bu işte bir terslik var ama hadi hayırlısı..
:uhm:

tatlıcadıarzu çok güzel bi soru açıkcası bu dönemde tek derdim ben olurum başka bişey düşünmem bana dokunmayan rahat rahat yaşasın derim

tartıya bir iki kilo şişlik eklemesi ,sancısı deli gibi , sinir stres bazen agresifliğimden hiç çekilmem herşeyi ayanlış anlarım ağlama kırızleri falan filan herşeyiyle çok berbat geçerrrr..
ayrıca şu aybaşı kelimesine çok sinir oluyorum söğlemeden geçemicem.. regliyimm gene yhaaa..

Birilerini öldürmemek için ben kendimi eve zincirliyorum:dilcikar:
Çikolata komasına giriyorum:icecream:
Aşırı duygusal oluyorum:çok üzgünüm:
Birilerini öldürmek gibi hain planlar kuruyorumhihoyyyt

Menepozdayim ama menepoza girmeden önceleri sadece canim aci ve tuzlu seyler isterdi.Birde cok duygusal olur herseye aglardim.Simdi cok rahatim.Menepoz gibisi varmi? Ha ha ha

Alışılandan farklı olarak adet dönemimde hiçbir zorluk çekmem.Acım hiç yoktur.Bazen geldiğini farketmediğim zamanlar bile oluyor.Ne kadar vahim sonuçlar doğuracağını varın siz düşünün.O yüzden hep dikkatli olmak zorundayim..Agresifliğim yoktur;ancak tatlı krizlerini sıkça yaşarım.Bir de aşırı duygusal olup gün boyu romantik film izlerim.hihoyyytkaydirigubbakcemile2

İlk 3 şık bana göre aslında -tatlicadiarzu-

Yeme krizi, sinir krizi hepsini yaşıyorum. Okuduğum yazılara göre mesela bayanlarda en çok intahar girişimi regl oldukları dönemlerde oluyomuş. Yani gerçekden nasıl değişiyoruz o günlerde resmen herşey batıyo insana, herşeye ağlama filan duygusal krizler

Regl olduğumda böyleyim menepoza girdiğimde Allah eşime sabır versin diliyorum, kendimi hiç düşünemiyorum açıkcası :utangac:

eşimin kafasının etini yiyip,zırvalıyom

çikolata komasına girip en az beş kilo ile dönemi tamamlıyom

agrasiflikten çevremi kırıp döküyorum

bu 3 ü 1 aradayı yaşıyorum :((

tatlı krızıne gırıyorum ve cekılmez derece agresıf kaprıslı bısey oluyorum şakkıdı

ilk gün ağrıdan ölüyorum hatta acımdan ağlıyorum senağlama
ikinci üçüncü gün biraz huysuz oluyorum sonra zaten geçiyo :roflol:
:1rolleyes:

Back