• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ay Başinda Ne Yaparsiniz?

AY BAŞINDA NE YAPARSINIZ ?

• erkek arkadaşımın/eşimin kafasının etini yiyip,zırvalıyom

OY: 72 25,0%
  • çikolata komasına girip en az beş kilo ile dönemi tamamlıyom

OY: 46 16,0%
  • agrasiflikten çevremi kırıp döküyorum

OY: 67 23,3%
  • ağrıdan gözüm bi pokh görmüyo

OY: 79 27,4%
  • foruma katılıp stres atıyom ve ona buna dalaşıyom

OY: 13 4,5%
  • regli olmuyom menepozum

OY: 11 3,8%

• Ankete Katılan
    288
çok sinirlşi oluorum en ufak bişeyde ağlıorum duygusallaşıorum.tuhaf bişey 1gün böle geçior diğer günler normale dönüyor

benimki tam bir rezalettir.Karnım çok ağrır kasıklarıma kramplar girer canım sürekli kızartma ve tatlı ister.Ruh halim hiç ii olmaz çok karamsar ve sinirli olurum

bana bir hafta öncesinden başlıyo sinir yapmaya
kırarım geçiririm en çok o günlerde kawga ederim
sinir sinir sinir nefret ediyorum:mymeka:

ben deli olurum ya etrafımdakilerden çıkarırım sinirimi ahmette alışmış hiç bulaşmaz bana o zamanlar:Roflol:

ben regl dönemlerimde çok hassas olurum.acayip ilgi beklerim asabi olurum.yazık eşimde bunu bildiği için hiiiç bulaşmaz bana .saçma sapan konulara takılır saldırırım,haklı bile olsa tamam aşkım der konuyu kapatır yaniii ben maalesef kavga bile edemeden sinir olur otururum.ayrıca çok sancılı geçiririm.ilaç almadan duramam.

ahh ahhh kabuss gibi benimkii.. allahım o ağrıı kii sanki doğuruyorumm 3 apranax fort içmeden geçmezz.. bide keşke sdc ağrı olsaa mide bulantısı kusma baş ağrısı derken yüzümde bembeyaz olunca artık ewdekiler korkup dooğru hastaneye götürüyorlarr popoma bi iğnee bide mide bulantısını geçiren hap anca öle bitio.. her ayın başını bir kutu apranax ve sıcak su torbasıyla tetikte bekliyorum.. we tabi o günüm tamamen iptal oluo ertesi günsee sinir küpü şeklindee sataşacak yer arıyorumm... yaa ben böle ewde kalırım beee...

dogum yapmadan önce acayip sinir ve cok sancili bir dönem gecirip saga sola saldirip sürekli aglamakli olurdum.simdi ise biraz sinir,bol cikolata ve seker canavari oldum ciktim.nolcek bu kadinlarin hali lütfen burdan yetkililere sesleniyorum acil cözüm istiyoz

valla ben çikolata krizine giriyorum. şayet yeteri kadar kilom var bide regl günümde alıyorum şayet bi ısırık alıp bırakmaya başladım. erkek arkadaşım davranışlarımdan çikolata krizimden dolayı hasta olduğumu hemen anlıyor beni kızdıracak birşey söylememeye çalışıyo, işte bu çok hoşuma gidiyo..

bn cok sınırlı oluroum zaten hasta oldumda sınırımden hemen anlasılıo ewdekılerle we erkek arkadasımla cok kawga edrım bıde acayıp paronoyak olurum hıc bsydende zewk almam yedım ıctımden

Back